Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 + elhamdurullah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Zamanın bütün yazılı kaynaklarında bu adamın böyle bir ahlak yapısına sahip olduğu geçiyorsa bu adam ya büyücü bütün insanları etkilemiş yada gerçekten böyle ben oyumu ikinciden yana kullanıyorum.Siz neye inanmak istiyorsanız ona inanın + Olayın Kuran'da geçen boyutu varki başlı başına ispattır ama ben ona hiç girmiyorum çünkü Allah vardır yoktur varsa islamiyet gerçek din midir tartışmasına giricek ki burda daha önce çok anlattım şimdi tekrar açılması gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Oo yazıya kaldıysa yazalım biz de, sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 elhamdurumlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 İnsanlar Yunan tanrılarına ve Mısır tanrılarına şu anda inanılan, inandığımız Tanrı'dan çok daha uzun süre inanmışlardır. Kim bilir belki de bundan bikaç yüzyıl sonra başka tanrıya, tanrılara inanıyor olacak insanlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 +elhamdurullah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 + elhamthor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 İnsanlar tarih boyunca aynı şeye inanmıştır, yaratıcı güç -İsteyen buna allah der isteyen osiris der ama esasında aynı şimdi isimler değişsede inanılan varlık hep aynı olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 O zaman aynı Allah'ı 30-40 parçaya bölüp ayrı ayrı mı taptı yani Yunanlılar?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 O işin ayrıntısı işte ben konseptten bahsediyorum nedir ?Yaratıcı güç oluşu , şimdi burda bahsettiğim kimin taptığının doğru olduğu değil esasında aynı şeye taptıkları,yunanlılar tek tanrıya inanmıyorlardı ama bi yaratıcı güç olduğuna inanınyorlardı.Tek tanrı var mıdır yok mudur ise tamamen ayrı bir konu tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 hasta la ilahe illallah siempre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 orcHun bir ve tektir, dela onun kulu ve elçisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 gerçek türkün dini şamanizmdir kutta gök tengri yerde onun gölgesi türkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 hayatta bi amacınız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 sus lan arap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 gutlu doğum geldi çattı yine ha? Bir sene bu haftayı bekledim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Şaka ile kakayı karıştırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 katılıyorum ama katılmıyorum. yanlış hiç bir şey yok. herkesin dini kendine, kimsenin birşeyle dalga geçtiği de yok hepimiz doğuştan müslüman bireyleriz nasılsa dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ZaugnaKhaldun said: Hallo Dela! Wir möchten Dir ganz herzlich zu Deinem Geburtstag gratulieren und wünschen Dir ganz viel Spaß an diesem Tag! Liebe Grüße sendet Dir Das ganze Team von GayRoyal http://www.gayroyal.com Ahahah gz dela nice kutlu doğumlara. Ayrıca topikten ikinci bi hitler durdurulmasaydı havası sezdim, sanırım adamın kaderi bu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Merak ediyordum, paticik garbage yüzünden kapatılırmı diye. Daha önceki benzer bir konudan rahatsız olmuştum. Bu sefer bu merakımı gidermek için, çarşamba günü savcılığa suç duyurusunda bulunacam (bu ve buna benzer konuların adreslerini yazacam :) ). Merak ediyorum sonucu... Not: Sanıyorumki, savcılığa yapacağınız suç duyurusunda, mahkeme sizi hiç bir şekilde alakadar etmiyor. Yani birşeyleri şikayet ederim sonra uğraşmak zorunda kalırım diye bir şey yok. Gerçi çarşamba öğreniriz :) Farkındaysanız kimse niye inanmıyorsunuz veya benzeri birşey yazmıyor. Sorulan soru basit "başkalarının inançları ile dalga geçmek ayıp değil mi?" Herneyse. Burada her zaman buna benzer konular dönüyor. Cons sanada diyecek birşey yok. ... Cons said: şüphesiz ki, biz onu ottan boktan yarattık. onun doğumgünü kutlamayanlar ki maymundan, hatta seamonkeys den aşağıdır. Cons said: benim tanrı olmadığıma dair bir kanıt yok okke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 arkadaşım, biz senin dinine inanmak bilmemne yapmak zorunda değiliz. konu hakarete varana kadarda bişey diyemezsin. ister kendimi tanrı kabul ederim ister dönere taparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 kapattır başın göge erer sansür ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 İyide niye inanmıyorsunmu dedim? Niye dalga geçiyorsun diyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar