Dunedain Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Biraz geç oldu ama ben bu fraps ve divx convertor programlarını yeni keşfettim . Neyse kendi halimde birde video hazırladım . Efendim Bir adet rogumuz var . level 63 elinde daggerları var shadow step yapıyor . bloodrage trinket stealth shadowstep ambush yapıyor falan . Çok amatör bişey oldu ama ben eğlendim . Sizlede paylaşmak istedim :D . Ps: youtube görüntüüs çok kötü oldu ama ya var mıdır bunun çözümü ? normalde gayet iidi görüntümüz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Uunutmadan bu da Linkimiz :P [url=http://www.youtube.com/watch?v=4DAykp4l_DU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ne biçim rogsun daha 2. mob çakmıs healı sen hala damaj kasıyosun :D epic fail var biraz da ama neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Ya napıyım Kicki parry yaptı eleman oraya bakrsan enerjide gitti . Yapacak bişe yok yani :D . Baktıgım vidyolarda hep ardarada critler bilmemneler geliyor ben birazsade oldugu gibi olan bir video yaptım tabiki parryde olur missde olur bu işin doğası böyle . Ps: En sagdaki menunun ustten 3. tusu kick . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Ork lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Regalya said: Ork lol :D Orkun nesi kötü ? hayır ille Undeadmi olmak zorunda yani . Cannibalize ve Will of Forsaken varsa bizimde bloodrage ve passive stun ressistanceımız var . Ps: Bloodrage stealthide bozmuyor hem mis gibi ambush cakıyosun . Ayrıca Orkun karizmasını hiçbişeye değişmem ne o öyle cılız bi deri bi kemik undeadler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 orc'un karizması ayrıdır tabi de rogue olunca class undead'e daha cok yakısıyo. ufak tefek, cılız olmaları rogue için olması gereken bi durum zaten :) videoyu youtube yerine stage6'ya upload edebilirdin, cok daha kaliteli oluyordu ama kapandı orası da. veoh.com var ama cok da farketmiyo youtube'dan. ah stage6 aaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Grind için combat sword :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ork koca götünü nası stealth ediyo onu anlamıyorum ben fvkmdfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Dunedain said: Regalya said: Ork lol :D Di mi pembe saçlı gnome roguelar daha karizma duruyolar? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 dişi orclar bir nebze de (Garona FTW), erkek orclar tam bir facia. stealth olduğunda, "tuvalet nerde dayı" modunda geziniyorlar :D hoş ben de Nelf Male rogue oynuyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Rikkie said: Dunedain said: Regalya said: Ork lol :D Di mi pembe saçlı gnome roguelar daha karizma duruyolar? ^^ hayır ama çok tatlılar.hele female ların bi /train yapışı var,çuf çuf diye dünya tatlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Punk saçli gadın ork ireç duruyor zevk meselesi tabi yinede andet'in endamı diğerlerinde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Çok ayıp bizde orc kasıyoruz :P Racialleri için açtım ama hatamı ettimki hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 orc warlocklara uyuz olurum sapla baltayı gırtlağına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Garona halforc ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Gangren said: Grind için combat sword :p I ıh, heavy ass. mutilate veya shadowstep hemo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Blade Flurry, Ad. Rush ile 3 5 mob kesmeyi tercih ederim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 tamam ud siska cilizda abi gobekli rogue mu allaskina. ne oyle raki masasindan kalmis gibi orc rogue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 rog dedigin UD olur elindede dagger olur !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 rog dediğin dwarf olur elindede sword olur!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 VAlla orcu çekemeyenler çatlasın . Punk Female Orc ROG FTW :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 female orclar fena değil ya. benim anlamadığım bişey var femalelar dik durabiliyorken male lar niye hep kambur? goril gibiler yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 orclar doğal yaşam ortamlarında dişilerini sırtlarında taşır sdfdsf o değil de female orc=male human cüsse olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 artık devir değişti Blood Elf Rogue diyen kalmadımı ? BER( bılod elf rujj ) ftw diyelim çeşit olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar