Dunedain Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Biraz geç oldu ama ben bu fraps ve divx convertor programlarını yeni keşfettim . Neyse kendi halimde birde video hazırladım . Efendim Bir adet rogumuz var . level 63 elinde daggerları var shadow step yapıyor . bloodrage trinket stealth shadowstep ambush yapıyor falan . Çok amatör bişey oldu ama ben eğlendim . Sizlede paylaşmak istedim :D . Ps: youtube görüntüüs çok kötü oldu ama ya var mıdır bunun çözümü ? normalde gayet iidi görüntümüz .
Dunedain Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Uunutmadan bu da Linkimiz :P [url=http://www.youtube.com/watch?v=4DAykp4l_DU]
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ne biçim rogsun daha 2. mob çakmıs healı sen hala damaj kasıyosun :D epic fail var biraz da ama neyse :D
Dunedain Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Ya napıyım Kicki parry yaptı eleman oraya bakrsan enerjide gitti . Yapacak bişe yok yani :D . Baktıgım vidyolarda hep ardarada critler bilmemneler geliyor ben birazsade oldugu gibi olan bir video yaptım tabiki parryde olur missde olur bu işin doğası böyle . Ps: En sagdaki menunun ustten 3. tusu kick .
Dunedain Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Regalya said: Ork lol :D Orkun nesi kötü ? hayır ille Undeadmi olmak zorunda yani . Cannibalize ve Will of Forsaken varsa bizimde bloodrage ve passive stun ressistanceımız var . Ps: Bloodrage stealthide bozmuyor hem mis gibi ambush cakıyosun . Ayrıca Orkun karizmasını hiçbişeye değişmem ne o öyle cılız bi deri bi kemik undeadler .
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 orc'un karizması ayrıdır tabi de rogue olunca class undead'e daha cok yakısıyo. ufak tefek, cılız olmaları rogue için olması gereken bi durum zaten :) videoyu youtube yerine stage6'ya upload edebilirdin, cok daha kaliteli oluyordu ama kapandı orası da. veoh.com var ama cok da farketmiyo youtube'dan. ah stage6 aaah.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ork koca götünü nası stealth ediyo onu anlamıyorum ben fvkmdfn
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Dunedain said: Regalya said: Ork lol :D Di mi pembe saçlı gnome roguelar daha karizma duruyolar? ^^
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 dişi orclar bir nebze de (Garona FTW), erkek orclar tam bir facia. stealth olduğunda, "tuvalet nerde dayı" modunda geziniyorlar :D hoş ben de Nelf Male rogue oynuyorum :p
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Rikkie said: Dunedain said: Regalya said: Ork lol :D Di mi pembe saçlı gnome roguelar daha karizma duruyolar? ^^ hayır ama çok tatlılar.hele female ların bi /train yapışı var,çuf çuf diye dünya tatlısı :)
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Punk saçli gadın ork ireç duruyor zevk meselesi tabi yinede andet'in endamı diğerlerinde yok
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Çok ayıp bizde orc kasıyoruz :P Racialleri için açtım ama hatamı ettimki hehe.
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 orc warlocklara uyuz olurum sapla baltayı gırtlağına...
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Gangren said: Grind için combat sword :p I ıh, heavy ass. mutilate veya shadowstep hemo
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Blade Flurry, Ad. Rush ile 3 5 mob kesmeyi tercih ederim :p
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 tamam ud siska cilizda abi gobekli rogue mu allaskina. ne oyle raki masasindan kalmis gibi orc rogue.
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 rog dedigin UD olur elindede dagger olur !!
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 rog dediğin dwarf olur elindede sword olur!!111
Dunedain Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 VAlla orcu çekemeyenler çatlasın . Punk Female Orc ROG FTW :D .
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 female orclar fena değil ya. benim anlamadığım bişey var femalelar dik durabiliyorken male lar niye hep kambur? goril gibiler yaw
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 orclar doğal yaşam ortamlarında dişilerini sırtlarında taşır sdfdsf o değil de female orc=male human cüsse olarak
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 artık devir değişti Blood Elf Rogue diyen kalmadımı ? BER( bılod elf rujj ) ftw diyelim çeşit olsun..
Öne çıkan mesajlar