sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 http://www.izto.org.tr/IZTO/E-form/UYGULAMALAR/59_V2.asp siteden said: Dünya kenti olmayı hedefleyen İzmir, dünyanın önemli kentleri gibi kurumsal kimliğine ve logosuna kavuşuyor. İzmir Ticaret Odası'nın koordinatörlüğünde, kentimizin etkin kişi ve kurumlarının görüşleri alınarak hazırlanan, İzmir'in dünyadaki iddiasını, ekonomik gelişmişliğini, ruhunu, güzelliğini ve kültürünü yansıtan 10 logo ile 10 sloganı beğeninize sunuyoruz. Beğendiğiniz logo ile sloganı aşağıdaki seçeneklerden birisini kullanarak bize ulaştırabilirsiniz. İzmir Ticaret Odası'nda kurulan sandıkta oy kullanarak, Bu sayfadaki anketi doldurarak, İzmir Ticaret Odası'nın 444 92 92 numaralı çağrı merkezini arayarak, Oylamaya kısa mesajla katılabilmek için önce LOGO yazarak, logo numarasını, sloganı simgeleyen harfi, adınızı, soyadınızı ve yaşınızı aralarında birer boşluk bırakarak 532 752 31 11'e gönderebilirsiniz. Örnek "LOGO 1 A Mehmet Kaya 36" İzmir Ticaret Odası, tüm İzmirlileri İzmir'in logosunu ve sloganını seçmeye davet ediyor. Hürriyet said: İzmir, logo ve sloganını seçiyor İZMİR, (DHA) İZMİR Ticaret Odası (İTO) tarafından 2 yıldan bu yana süren çalışmalar sonunda hazırlatılan İzmir logo ve sloganları, İzmirliler'in seçimine sunuldu. Seçilen logoyu ve kurumsal kimliği bundan sonra İzmir'de isteyen bütün kurumlar ve İzmirliler, kentin iletişiminde kullanabilecek. İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, “İzmir Dünya Şehirler Ligi'ne çıkıyorsa kurumsal kimliği, logo ve sloganı belirlenmeli. Logo ve yeni kent kimliği çalışmaları, İzmir'i dünya çapında bir marka kent haline getirmek amacını taşıyor” dedi. İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir için belirledikleri vizyonun, ‘Marka Kent: Güzel İzmir’ olduğunu, kurumsal kimlik için yapılan çalışmaların İzmir'in hak ettiği noktaya gelmesi için önemli kilometre taşı olduğunu söyledi. İzmir'in rekabetinin Barcelona, Sevilla, Milano gibi dünya kentleri ile olduğunu belirten Demirtaş, “Bu yarışta her zaman gereken desteği görmüyor olabiliriz ama buna rağmen İzmir ileri gidiyor. Ancak, İzmir'in düşlediğimiz, istediğimiz yerde olmadığını görüyoruz. İsteğimiz; bir dünya kenti olmak. Bu nedenle EXPO'ya aday olmuştuk ve kazanacağımızdan emindik. Bu çalışmayı da oylama gününe kadar bitirmiştik. Tüm İzmir yola devam kararı aldı. Hedef, Dünya Kenti olmak” diye konuştu. İzmir'e uluslararası bir kimlik oluşturmanın, bu hedef doğrultusunda yapılacak çalışmalar bakımından çok önemli adımı oluşturduğunu belirten Demirtaş, “Biz de bu amaçla uluslararası reklam ajansı ve PR ajansı ile çalışmalara başladık. Yerli ve yabancı uzmanların 6 ayı aşkın süredir hazırladığı 10'ar logo ile sloganı İzmirli'nin beğenisine sunuyoruz. Bunların arasından hangisinin İzmir'in logosu ve sloganı olacağına İzmir halkı karar verecek” dedi. Demirtaş, logonun İzmirliler tarafından seçilmesinin bundan sonrası için de önemli olduğunu anlatırken, “Ortak bir akıl oluşturarak bu logoyu, sloganı belirlemek, kentimizin kurumsal kimliği oluşturmak istiyoruz” dedi. Demirtaş, “İzmir yeni logosu ve sloganı ile ‘Marka Kent' yolunda hız kazanacak ve dünyanın yıldız kentleri arasında yerini alacaktır. İzmirlilerin Odamıza gelerek, internet sitemizi kullanarak, kısa mesaj göndererek, çağrı merkezimizi arayarak mutlaka bu oylamaya katılmalarını istiyoruz” dedi. OYLAMAYA NASIL KATILANACAK? İzmirliler bu oylamaya İTO'da kurulan sandıkta oy kullanarak, www.izto.org.tr adresli portaldan beğendikleri logo ve sloganı seçerek, İTO'nun 444 92 92 numaralı çağrı merkezini arayarak, 0- 532- 752 31 11 numaraya önce ‘Logo', ardından beğendikleri logonun numarasını, sloganı simgeleyen harfi, adını, soyadını ve yaşını aralarında birer boşluk bırakarak yazacakları kısa mesajı göndererek oylamaya katılabilecek.
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 3. ve 4. logoları beğendim. ama yetersiz olmuşlar sanki, çoğu da aşırı renkli lan. 8500 yıldır genç hoşuma gitti sloganlardan da.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Sloganların arasında "Gavur ve gururlu!" olmalıydı. Logolar da direk gay, gökkuşağı manyağı yapmışlar. Sade, denizi ve tarihi andıran bir logo üretememişler. Gay Pride Parade düzenlerler yakında İzmir'de.. Yazık valla, güzelim İzmir'in adını çıkartacaklar dünyada :(
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 yeni şık ekle ozaman "heteroseksüel izmir" diye.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 KingOfLoss said: yeni şık ekle ozaman "heteroseksüel izmir" diye. Abi yalan mı ama hepsi bi gökkuşağı renklerinde ya..
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 2/j J- İzmir'i yaşa ama 2 alışveriş merkezi gibi bişi olmuş.. ötekiler PUGH! sloganlar ise olmasa daha iyi dedirtiyor
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 O da Big Ben çakması gibi ya. Tamam var saat kulesi de Big Ben varken İzmir'in sembolünü saat kulesi yaparsak Londra'nın gölgesinde kalırız sanki :)
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ne gölgesinde kalıcan yaw. o da işin abartısı işte. adam logona geliyo olsa londra 2012'de dıfır değil eksi çeker bi de bu logonun diğer rakipleri çok kötü yeşil yonca evler vadisi toplu konutları /adres izmir Bin papatya konutları Gavur izmir değil gay izmir! çünkü biz gay olduk!! fuzzy logic'e giriş kitap kapakları
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 izmirin bi simgesi yokmu abi nedir izmirli olanlar bilir böle izmir diyince ilk akla gelen şeyin güzel bi resmini yapsınlar işte ne biliyim ben kumru aklıma geliyo mesela böle süslemelerle falan o olabilir mesela seçenekler içinde 6 fena diil
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Bunlar ne yav :) Harbiden ya alışveriş merkezi, ya da yeni konut sitesi logoları :) İzmir i az da olsa anımsatması gerekiyor, bir sembol olmalı, bakınca aklımıza izmit gelmeli. 1,5,7,8,9,10 numaralı logoların İzmir ile hiç bir alakası yok. Yani yeni elektromotor dalga kuvvet üretgeci olsa izmir diye, bu logoları kullanabilirsin o derece. Bence bu iyi. Altındaki yazı tipini pek tutmadım. Şöyle yapsak bilmiyorum ki ya.
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 4 ve 6 çok hoşuma gitti.Rengarenk olmasının ne garipliği var arkadaşlar,gayet göz alıcı...
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Evet yurtdışından gay turist akını olacak gözlerini aldığından :D
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bizim bi yalıçapkını vardı universiade döneminde..o gayet iyidi bi make up yapıp koyabilirlerdi izmir yazısının yanına
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 logolarda 3 hariç izmirle ilgili hiç bişi yok ki gören lunaparklarıyla meşhur falan sanacak.Söz konusu izmirken deniz konseptli bişiler olmaz mı ya?Sloganlarda 8500 yıldır genci beğendim de diğerleri uyduruk gazete sloganları gibi olmuş
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 dasaaa said: 2/j J- İzmir'i yaşa ama 2 alışveriş merkezi gibi bişi olmuş.. ötekiler PUGH! sloganlar ise olmasa daha iyi dedirtiyor Bende bu logoyu beğendim
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 şu 2. logo güzel olmuş bence..
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 izmir legosunu seçiyor diye okudum öeh
malik Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bornovada fethullah gülenin ünlendiği camiden başlamış mübarek prawler arkadaşımız.
Öne çıkan mesajlar