PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bölümden banlanma pahasına sana s*ktir çekiyorum led. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Yok ali sami.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Valla ben gördüğümü, izlediğimi söyledim. Ha bana sorarsan Çelsi bütün sene top oynamadı ne Premier Lig'deki konumunu ne CL'deki konumunu hak ediyor. Hatta Fener daha çok hak ediyor CL finalini Çelsi'ye göre. Züppe takımı pis Çelsi!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Bence gayet başarılı maçlar çıkardık ve hakkımızı aldık. Zaten şans ve kötü oyun olan maçlarda, ağzımızın payını verdiler (Bkz: Inter, Chelsea) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 fenerbahçeliler galatasaray'ın uefa kupasını alması şanstır tesadüftür derken ne kadar komik oluyorlarsa galatasaraylılar bu sene fenerbahçe'nin başarısını şans olarak nitelendirerek bir o kadar komik olabilir. ben fenerbahçe'nin şansı yoktu demiyorum zaman zaman şansı yanında oldu, kendi kalemize attığımız gollerde olmadığı gibi. bana göre bu sene fenerbahçe'nin en büyük şansı daha turnuva başında o kadar rakip arasından anderlecht'i çekmesi olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 tesadüftür o tesadüf B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 @Apex: Ben o Galatasaray'ın futbolunu da hatırlıyorum ve arada ciddi fark vardı. Tahrik etmek için yada bok atmak için yazmıyorum iyi ki de oldu ama bu sene biz aşırı şanssızken Fenerin şanslı olması koyuyor insana. Keşke bizde de biraz şans olsa da biz de birşeyler başarabilesk diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 galatasaray inanılmaz bi futbol oynuyordu katılıyorum. fenerbahçe o kadar komple bir oyun sergilemedi galatasaray'a nazaran ama o takımla bu fenerbahçe'nin oyun stilleri zaten birbirlerinden farklı bana göre. şans yok demiyorum zaten senin verdiğin örnekteki gibi kadıköy'deki chelsea maçı var en net olarak alabileceğimiz. ben maçtaydım o maçta chelsea'yi yenebileceğimizi hiç düşünmemiştim ancak 1 buçuk pozisyon ile 2 gol attık. :) sevilla maçlarına ise katılmıyorum fenerbahçe'nin kaçırdığı önemli fırsatlar olmuştu hatta zaman zaman fenerbahçe zaman zaman sevilla şanssızdı. gruplarda ise inter maçını hatırlarsak inter eksik gelmişti ancak fenerbahçe baya iyi oynayarak kazanmıştı. psv'nin bu sene eski görüntüsünden uzak olması ve cska'nın erken kopması diğer şans faktörleriydi. yani neticede şans, tesadüf kelimelerini fazla kullanınca tartışma sidik yarışına dönecek yine, onu söylüyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe'nin bu seneki Avrupa başarısından gurur duydum ben, elbet şans faktörü olabilir bir nebze ama gayet tıkır tıkırda oynadılar yani. Gerçi daha sezon bitmeden, kaç ay varken böyle bir başlık açan zihniyetede acıyorum, bariz bir çekemezlik var bunu kabul etmek lazım (en azından bunu açan ve iğneleyenlere lafım). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ben sivas fb gitsin isterim.çünkü fenerin kadrosu daha yeterli cl için bu kesin bi olay çok girmicem içeri.sivası istememin sebebi ise şu.GRUPTAN %100 ÇIKAR. adamların sahası -35 derece.ne man utd dinler ne barcelona.evindeki tüm maçları alır.etti mi 9 puan?deplasmanda da 1 kere berabere kalsa zaten 10 puanla hayli hayli çıkar.çeyrek final bile oynayabilir.ama havalar ısınmaya başladımı sıçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ya sivas kendi evinde bizim 3 büyükleri yenemedi kimi eziyo allasen :) fb nin gruptan cıkması sans falan değil bu arada. ne uefa kupası, ne sampiyonlar liginde oynanan ceyrek final macları iki takımın da sansı değil basarısıdır. kuralarda sans tabi ki olacak, ama baska bi takım cıktıgında turu gecemeyecegini nasıl soyleyebiliriz ki? oynanmadan mac kazanılmıyor işte biliyoruz bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konn said: Öncelikle Galatasaraylı oldugumu belirtmek istiyorum ve söyleyeceklerime geçeyim; •Fenerbahçe'yi ECL'de izledik, hepimiz gördükki Fenerbahçe ligde olduğu gibi güzel top yapan ve bu futbolsuz dönemimizde Türkiye'nin tek 'futbol' oynayan takımıdır. Yalnız Fenerbahçe'nin bu noktaya gelişindeki şanslarını es geçmemek gerekli diye düşünüyorum. Şunu söylemek gereklidir, Galatasaray da UEFA kupasını kaldırdığı vakit aynı şansları elinde tutuyordu ve bu şanslarını iyi degerlendirdi. Fenerbahçe'nin çeyrek final başarısını Galatasaray'ın çeyrek final başarısıyla denkleştiremeyiz, bunun nedeni Galatasaray çeyrek finale gelirken rakipleri o'nun ne kadar kuvvetli ve tehlikeli bir takım oldugunu biliyordu. •Bu son söylediğim dogrultusunda fark ettigim bir iki şeyi söylemek istiyorum. Öncelikle 1. ve 2. Sevilla maçlarını ele alırsak (hep çevremdeki insanlara da söyledim), Sevilla Fenerbahçe'yi çok hafife aldı ve deyim yerindeyse 'şımardı'. Ilk maçta Fenerbahçe'nin attıgı son golü hatırlayalım, Sevilla teknik direktörü takımına geride durmasını haykırırken Sevilla 5-6 adamla hücum etti ve golü yedi. Aynı şekilde 2. maçda da son dakikalara dogru herşeyin bittigini düşünerek Fenerbahöe'yi hafife aldı ve turu kaybetti Sevilla. Bu 2 maça ek olarak birde Kadıköy'de oynana Chelsea maçı var; bu maçta da Chelsea ilk yarı oynadıgı olagan üstü iyi 'futbol' ile Fenerbahçe'yi sahadan silince ve 0-1 önde kapatınca maçı kazandıklarını düşündü ve takımı canlı tutabilecek oynamasa bile takımı oynatbilecek Lampard'ın cıkmasıyla Chelsea'nin 2. yarının ilk 10 dakikada devam ettirdigi güzel futbol ortadan kalkıcna Fenerbahçe canlandı ve maçı kazandı. •Bu söylediklerim ile Fenerbahçe buralara şans eseri gelmiştir demiyecegim. Nasıl Galatasaray'ın UEFA kupasındaki basarısı tesadüf değilse bu da tesadüf degildir, ancak yabancı takımlar ismen büyümemiş kulüpleri hafife alabilirler. Buna ek olarak sunu da söylemek gerekli arkadaşlar, Fenerbahçe sahade "yenebiliriz" diyerek oynadı ve öne geçtikleri her maçta istedigi sonucu elde etti çünkü sahadaki büyük takımlar (Inter, Chelsea, Sevilla vs.), bu gibi takımlara karşı geriye düştüklerinde "ya kaybedersek" diye oynarlar. Bu zihniyet farklılıgı da Fenerbahçe'yi bir adım önde tutmustur. •Eveet, bu kadar konustuktan sonra söylenmesi gereken şey şudur; eğer Fenerbahçe, önümüzdeki senelerde bundan daha iyi bir başarı sergilemek istiyorsa bu oynadıgı 'futbol'un kat kat daha iyisini ve istikrarlısını oynamalıdır çünkü seneye Fenerbahçe'yi 'bir türk kulübü' olarak değil Fenerbahçe olarak tanıyacaktır avrupalı takımlar. Bugün Galatasaray'ın avrupa kupalarındaki başarısızlıgının bir bölümü de bundan kaynaklanmaktadır. Galatasaray ismen kendini kanıtlamış bir kulüp oldugu için, hiçbir avrupa kulübü galatasaraya karşı 'şımarıklık' yapmaz. Eğer dikkat edeniniz olduysa, Kadıköy'deki maç ile ilgili olarak Chelsea'li birçok futbolcu bu dediklerimi dogrulayacak şeyler söylemişlerdir. Birkaç örnek vermek gerekirse: Kalou; 'So we didn't kill them off and they came back so I hope that we will come back together and do it better at home,'. 'We sometimes play easy and we think everything is done. In Istanbul we got damaged because we had the opportunity to win the game and we didn't do it' Ballack; 'In the first leg against Fenerbahçe, it was our fault that we lost the game.' 'But it is not easy, we saw this in the first game, everybody thought after the first 45 minutes that it should be an easy win for Chelsea and then the game changed. ' Çevirmeyi dilerdim ancak herkes kendi çin bu röportajları çevirirse daha uygun olur diye düşünüyorum. Genel anlamda Kalou Ilk maçta Fenerbahçe'yi tam olarak bitirmeden kazandıklarını düşnüp kaybettiklerini söylüyor. Ballack da aynı şekilde hatanın kendilerine ait oldugunu ve ilk 45 dakikadan sonra herşeyin Chelsea için çok kolay olacagını düşündüklerini belirtmiş. Okuyan ve okuyacak arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden. Sabahın erken saatleri olarak kabul ettigim bir vakit oldugundan ve yeni uyanmıs oldugumdan yazım yanlışları yapmışsam affola. Röportaj parçaları www.chelseafc.com dan alınmıştır. Yazımı tekrardan buraya eklememin nedeni şans konusuna bir açıklık getirmektir. Bir takım şansı ile bir yere geldi demek "kıçına çarptı gol oldu" demek değildir; bence şans klubün bir çok etmenini değerlendirerek varlığı tartışılabilecek bir konudur. Galatasaray'ın UEFA şampiyonluğu tesadüf değildi ancak kazanmasını saglayacak birçok etmen yanındaydı (aka Şans). Fenerbahçe'nin de başarısı tesadüf değildir, takım kimyası vb. etmenlerin bir araya gelmesiyle (aka Şans) başarı ortaya çıkmıştır. Küçük takımlar için (ki Galatasaray ve Fenerbahçe henüz birçok avrupa klubü ile karşılaştırıldıklarında küçük kalırlar.) bahsettiğim etmenleri yaratmak kolay değildir, ama dünya markası olmuş klüpler kendi "Şans"larını yaratacak etmenleri ortaya çıkarabilecek deneyim, istikrar ve profesyonelliğe sahiptirler. Eğer ki Fenerbahçe istikrarı ve sabrı çözerse başarı kaçınılmazdır. Eğer bir Arsenal, bugün, kısmen yeniden derlediği bir takım ile, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale gelebiliyorsa bu oyuncu-menajer-yönetici güven ilişkisi ve istikrardan kaynaklanmaktadır. Hangi klüptür ki bu istikrar ve güven durumunu korur, o zaman o klüp geleceginde başarı görülebilen bir klüp olur. Aksi takdirde, "GS seneye ne yapar?", "FB'nin hali ne olacak?", "BJK süründü kalkar mı?" gibi salak saçması sorular sorulması kaçınılmazdır. hiç kimse istikrarın olmadıgı bir yerde gelecegi tahmin edemez. Son bir ekleme daha yapayım, Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde ve UEFA Kupası'nda başarılı oldugu dönemde bir şekilde istikrarı saglamıs ve Türkiye Ligini 4 seneligine domine etmiş ve aynı müddet içerisinde Şampiyonlar Liginde çokca bulunması nedeniyle, korkulan bir rakip haline gelmiştir. Gördügünüz gibi büyük takım olmak sürekli varlık ve istikrar gerektirir. Galatasaray bu istikrarı günümüzde sağlayamadığına göre, dünya futbolunda bir dönem adından söz ettirmiş ancak artık küçülmüş bir klüptür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 toggie said: helva yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 led anlamsiz seyler yaziyorsun bazen fanatizme kapilip :( yapma abi, akilli basli adamdin yahu sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Abi ben fanatizmden yazmıyorum vallaha ya. Bence Fenerbahçe futbol adına çok da iyi şeyler yapmadı yani. Bunu söylüyorum. Bir tek buradaki İnter maçında harika futbol oynadılar, Sevilla zaten çok kötü oynadı, ama gerçekten bu kadar kötü savunma görmedim ben hayatımda yani, elediler. Chelsea'ye de yemedi zaten güçleri. Bence böyle abi, izledim de tüm maçlarını. 2 senedir Avrupa'yı dağıtan Sevilla bu sezon nasıl oynuyor belli. Çelsi desen İngiltere'de de berbat oynuyordu CL'de de balına geldi ikisinde de o noktaya. Onlarınkine de anlam veremiyorum ya :) Ama Fener'in bu başarısı kalıcı olacaktır diye de düşünüyorum, bence önümüzdeki yıllarda da en azından ikinci tura çıkarlar. Ayrıca evet maç oynanmadan kazanılmaz ama ikinci turda Sevilla yerine Manchester gelse yada Barcelona gelse eleyebilir miydi Fenerbahçe? Fener'lilere soruyorum yani? Benim birçok arkadaşım eleyemezdik diyor bu soruya cevap olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ilginc... butun otoritelerin, maci izleyen taraftarlarin tamamen tersini soylemissin... sen Sevilla gibi bir maci, deplasmanda kendi malligindan yedigin gollere ragmen cevirip kazanabiliyorsan o hic bir sekilde bal veya kotu performans degildir, futbol adina kotu birsey de degildir... yahu ugur borali, gokhani izlemedik mi hep beraber o maclarda? her oyuncu elinden gelenin en iyisini yapmadi mi? Guzel futbol demek c.ronaldo hareketler demek degildir, karsi tarafi nasil oynatmadi dersin fener icin? Kanouteye bir tane duzgun cektirdiler o da gol oldu zaten, onun disinda markaji ve iyi oyunu bir tek biz mi gorduk. Tespitin kendi gorusundur, yalnis demem haksizlik olur herkesin yorum hakki vardir sonucta ama coook enteresan demekle yetiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 oha be yuh be. yendiğimiz takımları elli kez yazdık bir daha yazalım. 2007 avrupanın en iyi takımı - sevilla premier league de averajla ikinci, cl de final oynayan takım - chelsea serie a'nın -neredeyse- şampiyonu - inter yıllardır 2. turdan aşağısını görmeyen psv eindhoven 2005 uefa kupasını evine götüren takım cska moskova. çok şanslıydık evet. o yüzden kendi kalemize goller attık paso. sevilla çok kötü oynadı diyosun, yahu sevilla kötü futbol oynadıysa biz napalım ? şimdi o zaman bu mantıkla, fenerbahçe geçen hafta kötü top oynadı dimi. e o zaman galatasaray şansa kazandı ? tamamen senin mantığından çıktım bak başka mantık kurmadım. şimdi ne kadar saçma olduğunu anlarsın belki die. ikinci turda sevilla yerine manu veya barca gelseydi eleyemezdik muhtemelen. ama x olmasaydı y olsaydı demenin de anlamı yok. arsenal 50 tane gol kaçırmasaydı kupayı alırdı, ya da alex aykutla karşı karşıya kaçırmasaydı 44 te fener lider olurdu. ama halamın da sakalları olsaydı amcam olurdu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Ya Fener kötü oynamadı sonuçta evet çevirmesi de bir başarı ama iki senedir oynadığının yarısını oynasa Sevilla alırdı maçı onu söylüyorum. Sevilla çok sevdiğim ve takip ettiğim bir takımdı ve ben bu kadar kötü savunma görmedim. Rakibinin en büyük kozu yan toplar sen yan toplarda Kezman'ı ortaya almış etrafında çember kurmuş gol atsın diye bekliyorsun. Bir kişi tutmuyor adamı. Bu rakibin vasat performansı ben bunu söylemeye çalışıyorum. Rakip normalden çok kötü oynarsa sen normal futbolunu oynasan da harika oynamışsın gibi gözükür. Ben de böyle yanılgılara karşıyım ondan yazıyorum. Uğur Boral da GÖkhan Gönül de harika oynadı onlara da lafım yok ama Sevila savunması hiçbir işe yaramadı. Birazcık o UEFA'yı iki kere aldıklarındaki gibi oynasalardı zaten üzücü bir durum olurdu Türkiye adına. Tabii Ramos'un gidişi ve o salak Jimenez'in takımın başına geçişinin de etkisi vardır bunda. Ve ben de kendime inanamadım ama ilk Chelsea maçında FB kendi kalesine atınca üzüldüm. Garipti benim için :) PS: ÖSS stresi var gerginim biraz saçmalıyorsam ondan da olabilir ;) edik: said: sevilla çok kötü oynadı diyosun, yahu sevilla kötü futbol oynadıysa biz napalım ? şimdi o zaman bu mantıkla, fenerbahçe geçen hafta kötü top oynadı dimi. e o zaman galatasaray şansa kazandı ? tamamen senin mantığından çıktım bak başka mantık kurmadım. şimdi ne kadar saçma olduğunu anlarsın belki die. Yahu demek istediğim Fenerbahçe aşırı iyi oynamadı bunu söylüyorum ben. Ha bir de şu var GS yoğun presiyle FB ataklarını başlamadan bitiriyordu ama Sevilla Fener ortasahasını iki pasta geçip cezasahasına geliyordu sonra iki sezondur coşan adamlar saçmalıyordu. Oynatmamaya girer bizim maç. Ki mesela geçen seneki 4-0'da da siz harika oynadınızx ve bizi oynatmadınız. ada ondan önceki sene miydi? Hep yeniyosunuz hatırlayamıyorum artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 heh konn ne güzel yazmış. ayrıca zuhuratbaba efendimizin bir lafı var, "sabit bal yetenektir" diye. her seferinde ballıysak birazcık da bunu iyi takım olmamıza borçluyuzdur belki he ? olmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Zuhuratbaba efendiniz birşeyden anlamıyormuş. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ya iyi ama takımın yapısı böyle. fenerbahçe haldır haldır 90 dakika koşan bir takım değil. deivid ile alex, sabri ile ayhan kadar koşamaz çünkü. fenerbahçe set hücum yapan bir takım. sakin sakin. bu fener in kötü oynadığı anlamına gelmez ki. al mesela, barcelona her iki manchester maçında da mükemmel oynadı dimi. ama pozisyonu yok. iyi oynayan kim aslında ? manchester. manchester'ı fenerle, barcelona'yı sevilla'yla karşılaştırmıyorum, oyun yapısı olarak da kalitesi olarak da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 İyi de Manchester harika kapandı oynatmadı diyorum, bi Sevilla maçını izleince bunu göremezsin. AZ Alkmaar nasıl iki topta kaleye gidiyorduysa Fenerbahçe'yi elerken aynen öyle oldu Sevilla maçında da. ama İleri oyuncuları berbattı, hiçbirşey yapamadılar. Defansları da berbattı şimdi Barcelona Manchester'a karşı da iyi savunma yaptı, uzaktan tek golle aldı Manchester o maçı. Fenerbahçe dışarıda şov yapsın ve presiyle boğsun, oynatmasın gerçekten isterim de durum böyle değilken de Avrupa'nın devlerini ağlattık diyenler komik oluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 gs cl de bişey yapamaz.gidemez bile giderse madara olur.açık ve net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Fistan said: gs cl de bişey yapamaz.gidemez bile giderse madara olur.açık ve net. gs nin gitmesi net mi bilmem de senin saçma sapan konuştuğun açık ve net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 toggie said: ya sivas kendi evinde bizim 3 büyükleri yenemedi kimi eziyo allasen :) fb nin gruptan cıkması sans falan değil bu arada. ne uefa kupası, ne sampiyonlar liginde oynanan ceyrek final macları iki takımın da sansı değil basarısıdır. kuralarda sans tabi ki olacak, ama baska bi takım cıktıgında turu gecemeyecegini nasıl soyleyebiliriz ki? oynanmadan mac kazanılmıyor işte biliyoruz bunu. bizim 3 büyükler alışık.zamanında çok gittiler sivas erzurum erzincan... elin ingilizinin memleketinde - lere düşmüyo hava.-35 adam öldürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar