Polan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Evet arkadaşlar kesin böyle bir topic açılmıştır eminim ama arama yaptığımda pek birşey edinemedim. Şayet böyle bir topic varsa şimdiden özür dilerim. Neyse inşallah bana yardımcı olursunuz. Çünkü film kültürü açısından biraz cahilim. Bu açığı kapatmak istiyorum. Sizlerden tek ricam; film isimlerini yazarken yanına da türlerini yazmanızdır. Teşekkürler şimdiden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 açık requiem for a dream diyorum geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Baba-Suç, Dram Star Wars serisi-Bilimkurgu Solaris, Stalker, 2001- Bilimkurgu Shawshank Redemption- Dram Apocalypse Now, Full Metal Jacket- Savaş, Dram Tim Burton ve Spielberg filmlerinin hemen hemen hepsi Şimdilik aklıma bunlar geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?11,2130146,page=1 böle bi konu vardı vakti zamanında işine yarar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 tabii ki MORTAL KOMBAT! o muzigiyle girisi bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Yüzüklerin Efendisi Silent Hill V for vendetta Piyanist Kelebek etkisi Babam ve oğlum (: Saw series Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Bourne Identity Bourne Supremacy > Aksiyon Bourne Ultimatum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 forrest gump ve bourne serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Léon the professional Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 DeBuffAndHeal said: http://forum.paticik.com/read.php?11,2130146,page=1 böle bi konu vardı vakti zamanında işine yarar umarım. daha eskilerde de şu varmış http://forum.paticik.com/read.php?11,1123756 Uzun bir liste olacak ama bana göre en iyi filmler Terminator 2 Conan The Barbarian (müzikleri ve Arnold yetiyor filmde) Kill Bill Vol 1, Vol 2 Death Proof Back To The Future 1 Batman 1 Batman Begins Gladiator The Good The Bad and The Ugly Beetle Juice Corpse Bride Donnie Darko Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü Ghost in the Shell Persepolis Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl Shaun Of The Dead Star Wars Episode IV Stranger Than Fiction The Truman Show Alien Charlie and the Chocolate Factory Full Metal Jacket Eight Below K-9 The School Of Rock Snatch For a Few Dollars More Hero The Hitchhiker's Guide to the Galaxy Dogma Jay and Silent Bob Strike Back Jurassic Park 1 Night Watch Green Mile Enemy At The Gates Blade Runner Cowboy Bebop The Movie Spirited Away Interview With The Vampire Monty Python and the Holy Grail Wasabi Seven Samurai Zatoichi Azumi Desperado Sin City 300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Hepinizin gözlerinden öpüyorum, teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 trainspotting ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Oldboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Old boy ötesi yalan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Snatch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Into The Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evoriaph Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Canım Kardeşim - Dram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Schindler's List Saving Private Ryan The Hunt For Red October Sin City Spy Game Enemy At Gates The Godfather (seri olarak) Pulp Fiction Star Wars Serisi The Lord of the Rings serisi Goodfellas Memento The Pianist Braveheart Der Untergang Back to the Future Serisi Kill Bill 1-2 Gladiator Scarface Matrix (sadece ilk film) La Vite e Bella Platoon benim en beğendiğim filmler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Liste çok uzun ben en iyisi kısa 3-4 yazıp geçeyim. 24th Hour Fight Club Pulp Fiction. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Pulp Fiction Children of Men bu ikisi bankodur benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Son dönemde çıkanlardan Into The Wıld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar