progamer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Frank Miller'ın yeni filmi Th Spirit. Bu sefer kendi çizgi romanları yerine Will Eisner'ın The Spirit adlı çizgi romanından uyarlama yapıyor. Yöentmende kendisi. Ölüp tekrar canlanmış bir dedektifin maceralarını izyeceğiz. Film aynı Sin City gibi duruyor. Umarım aynısı olmazda güzel bir uyarlama izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Abi ölüp yeniden doğmuşsa nası spirit bu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 sin city nasıl kötü bir uyarlama onu anlamadım. gören bunu sin city 2 filan sanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Bu film Sin City gibi olursa aynı şeyin tekrar sunumu gibi bir konuma düşer, kötü olur demek istiyor. Valla bana uyar, böyle 30 tane film çekseler sıkılmam herhalde. Scarlett Johansson Jaime King Eva Mendes Paz Vega made of win... bu arada afiş açık ara uzun süredir gördüğüm en iyi afiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 THE SPIRIT yazısının fontu 300'ünkine çok benziyor ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Samuel L. Jackson ... The Octopus yok gerekli videoyu pcde bulamadım,tekrar indiriyorum bölümü,kesip koyacam Iron Man konusuna da buraya da :) Tamam efsanesinde nedir bu her filmi kabul ediyorsun,nasıl yetişiyorsun setlere vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 arcane said: Bu film Sin City gibi olursa aynı şeyin tekrar sunumu gibi bir konuma düşer, kötü olur demek istiyor. şimdi anladım :D nileppezdel said: THE SPIRIT yazısının fontu 300'ünkine çok benziyor ama :) sin city'ninkin basığı gibide ayrıca :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Yeni bir fragman daha çıktı filmin. http://www.traileraddict.com/trailer/the-spirit/feature-trailer Nazi Samuel Jackson O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 yeni trailer http://www.traileraddict.com/trailer/the-spirit/trailer-b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Bunu nasıl kaçırdım daha önce, ah neyse çok geç olmamış. Frank Miller (tu), trailerdaki şarkı (tu), Scarlet Johansson ve nazi Samuel Jackson: pure win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 The Spirit karakter olarak pek ilgimi çekmiyor aslında, ama cast şükela. Büyük ihtimalle kaliteli, en azından izlenilebilir olucak, tabii konusu hakkında hiçbir fikrim yok, bahsedildiği gibi çok Sin City vari olursa fazla ilgi çekmeyebilir. Ayrıca Scarlett Johansson'ı seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Scarlett Johansson'ı Silken Floss olarak görmek için izlicem kanımca, okuduğum kadarıyla film beğenilmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 İlk trailerdaki şarkı Hybrid - Choke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 nileppezdel said: THE SPIRIT yazısının fontu 300'ünkine çok benziyor ama :) http://posterwire.com/wp-content/images/sin_city_nancy.jpg http://screenrant.com/images/the-spirit-poster-sm.jpg http://img.blogcu.com/uploads/1filmizle_300.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 üçüde kırmızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 filmin cizgiromanimtrak olmasi disinda sin city ile pek bir benzerligi yok sanirim. ki frank miller'in tarzi bu. bir de, samuel cok gercek gibi olmus. diger karakterler gibi cizgiromandan cikmis havasi vermedi fragmanda ilk gorundugunde. gerci sonraki hareketleri on numaraydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 sin city rezalet bi filmdi. Buda öyle olursa izlemem diyemem. Izlerim sonra pisman olurum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Marveloth said: sin city rezalet bi filmdi. Buda öyle olursa izlemem diyemem. Izlerim sonra pisman olurum=) taş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 taş olmuştur bile bence,sin city'e rezalet dedi ya sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 :D insanlar bazen neye bok atıcağını şaşırıyor, bizide şaşırtıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 DarKRideR said: taş olmuştur bile bence,sin city'e rezalet dedi ya sdaf bratz güzel film ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Begenmedigim nadir filmlerden biridir evet. Birde "Müzede bir gece" yi begenmemistim. Ara da salonu terketmistim. 210 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 sincity mi kötü film.Nedense gorusune saygı duyamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 bir frank miller klasiği olmuş film görsellik açıdan. kendine has çok başarılı bir tarzı var adamın. filmde güzeldi ben eğlendim. eva mendez kısımlarında ağzımın suyu akmadı değil oyoyyo. samuel abimizin nazi kıyafetli şovu süperdi hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 biraz vasat bir film olmus. ama frank miller, sin city, 300 felan gecince beklenti cok artiyor filmi cok daha kotu gosteriyor. frank miller ilk defa tek basina yonetmis ve acikcasi berbat bir is cikarmis. kendi urunune sadik kalacagina gitmis populer olmus bir baska urununun (sin city) cakmasini yapmis. umarim ders olmustur da bir daha yonetmenlik denemez adam gibi robert rodriguez'e felan birakir. 3/10 derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar