Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 lego kutudan çıkınca eskiden o aynı parçalar ile kutudan çıkan prospektüsteki oyuncak harici pek çok şey yapabiliyorduk. Hatta birden fazla kutu varsa parçaları birleştirip bilimum şey yapılabiliyordu. Ara sıra oyuncakçıların yanından geçerken bakıyorm , kale demiş , e güzel , kalenin duvarı komple 1 parça e nerede kaldı yaratıcılık ? ben o seti aldığım zaman kaleden başka birşe yapamayacam. eh pes doğrusu. KNEX de 1 parça pek çok çeşitli kullanılabiliyordu o güzeldi ama görükmüyor mağazalarda ? birde kendi çapımda evdeki malzemelerden araba yapıp duvara atar crash test yapardım dağılma durumuna göre destekler eklerdim kapıdan çarptırırdım falan ajdfnasf
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 SturmVogel said: PrudenT said: SturmVogel said: toggie said: knex döver legoyu. vincinden tut, geri cekince kendiliginden giden araba bile yapıyoduk. hatta derede yüzdürdüğümüz bi gemimiz bile vardı altına tahta koymustuk. hey gidi anılarım depreşti. K Nex'le Zaku II F2 yada Gelgoog yapabiliyor musun? adamlar onlara uygun lego seti yapmış sen de eğleniyorsun burda lego kral diye k'nex öyle lego gibi her şeye bi set çıkarmıyo epic fail HLJ'de Gundam legosu yok başka yerde de görmedim. Gundam'ın lego setinin paket resmini falan gönder rep vericem. Bilmiyorsanız atmayın kardeşim. sen lego ile vinc yapıp, üzerine bi de motor takıp esya cektin mi? ikisinin de keyif verici yanları farklı. knex'te onemli olan yaptıgın seyin orijinal olması, yaratıcılık gerektirmesi. gelgoog'un resmine bakıp aynısını lego ile yapacagıma gider kendisini satın alırım. knex ile gelgoog yapılmaz evet, özelliği o zaten, gelgoog yapılmaması, yaratılması.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 said: knex'te onemli olan yaptıgın seyin orijinal olması, yaratıcılık gerektirmesi. ve asıl zevk veren kısım da bu. hiç bir zaman legoda yaptığım şekiller tatmin etmedi açıkçası beni.
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Knex'te parçaların kendi başlarına hiçbir anlamı yok,çubuk çubuktur mesela,o bir yerde sütun olur bir yerde dişli parçası,bir yerde başka birşey. Ama mesela legonun o düz gri parçası,o parça duvar olacak kaderi belli.Başka bir iş için kullanabilirsin ama duvardır o,duvar doğmuştur duvar ölecektir.Knex te çubuk mesleğini değiştirebilir. Knex yönetir.Bu ne fanboy bir tartışmadır.asdasdas.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 toggie said: sen lego ile vinc yapıp, üzerine bi de motor takıp esya cektin mi? ikisinin de keyif verici yanları farklı. knex'te onemli olan yaptıgın seyin orijinal olması, yaratıcılık gerektirmesi. gelgoog'un resmine bakıp aynısını lego ile yapacagıma gider kendisini satın alırım. knex ile gelgoog yapılmaz evet, özelliği o zaten, gelgoog yapılmaması, yaratılması. ben cektim hatta, uzaktan kumandalı araba motorunu takıp arabada yürüttüm.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 cuce pwnz o zaman. knex lego bos işler.
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Knex > Lego Lego her set için abidik gudubik bi sürü parça üretiyor . Standart diye birşey yok . Sonra geliyorsunuz o parçalarla yapılmış resimleri gösteriyorsunuz . Bence knex o açıdan çok daha iyi
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 dasaaa said: mimari/inşaat bişi iken knex baya baya mekanik/makine bişiydi. lego ile mekanik bişiler kasılıp yapılsa dahi knex'in olayı çarklar marklar falan işte..+1 valla
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 la knexle çok geç tanıştım erken veda ettim.. şimdi olsa yine oynarım
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 lego özel araba moeli cıkartmış onla yapmışlar!!! sayılmaz!
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Deathblade said: Knex > Lego Lego her set için abidik gudubik bi sürü parça üretiyor . Standart diye birşey yok . Sonra geliyorsunuz o parçalarla yapılmış resimleri gösteriyorsunuz . Bence knex o açıdan çok daha iyi +1 diyorum tüm içtenliğimle. legonun bi ton farklı parçası var elimizde çok çok fazla miktarda parça olsa lego ile çok güzel şeyler yapılabilir ama parça sayısı sınırlı olunca lego hayalimizdekileri yapmaya pek elverişli değil. ama k'nex'lerde bir standart olduğu için az parça ile mutheşem şeyler yapılabiliniyor. bide lego'nun atıyorum kale yapma setini aldığında onla araba yapamazsın am 100parça k'nexle istediğini yaparsın.
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 iyide legoylada yaparsin ayni seyi standart kare dikdortgen parcalarla ama estetik durmaz. tipki k'nex gibi.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 lego+k'nex'le dunyayi ele gecirebiliriz.
irin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ben hala oynuyorum yahu,öyle böyle hastasıyım kendilerinin.off off cocukken ayrı guzeldi ama.bir de ben hep ortada bırakırdım mulaka biri ustune basardı ve cok can yakardı,söverlerdi(işte kinex le ilgili kucuk minik anı da soktuk araya)
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 K'nex dayaktan gebertir. Lego kısıtlı. Özledim be süper bişeydi. 2 çanta vardı bende ama hep az gelirdi. Bu arada K'nexin beyaz yuvarlak parçasına basarsan sakatlar affetmez.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Bizim zamanımızda knex yoktu o yüzden legonun üstüne tanımam.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 lego technic rulz ama. gerisi yalan. Hele o korsandı bilmemneydi vs. setleri veled oyuncağı direkt :P 2-3 setim vardı, kitapçığından bakıp araba yapmıştım. sora öörendim iice yapmayı kendi kafama göre yapmaya başladım. Lamborghini kapılı, işleyen direksiyonlu ve motorlu araba yapardım be deli olurdu ehahha. Bi de römorklu tır da yapıyodum. O römorkun gerçekteki gibi dönebilmesine hasta oluyodum sdfsdf Ayrıca K'nex sadece inşaat mühendisi mantığında işe yarayan bişey, çok eski Technic Lego ile bile çizim makinesi gibi abuk icatlar yapılabiliyordu. Bi de yeni nesil technic legolar var şimdi, sensörler falan yapmış herifler direkt robot yapıyosun. sese görüntüye vs. tepki verio alet.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Technic ayrı demiştim en başta :P Onun yeri ayrı, özelikle o yeni sensörlü dalga (mindstorm muydu neydi) çok kral aletler. Ama çok da pahalı. İşin içine elektronik girerse legonun o serisi ile knex i karşılaştıramayız bile. Ayrıca saf inşaat diyorsun da, sanırım youtube daki videoları falan izlemedin :)
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 knex mekanik özgürlük verir, lego ise estetik özgürlük.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ben hatırlamıyorum ancak inceledim güzel görünüyor cidden :)
unac Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 vayyy bee yıllar öncesine döndüm. nerden aklına geli ulan. hüzünlendim bak..
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 lego lego diyorsunuzda kimse knex basar derken lego technic serisini gzoe almamis robot yapiyor adamlar siz diyorsunuz vinc filan gerci lego ozel aprca cikariyor tamamda technic serisi daha zor knex e kiyasla bide knex ler baglanti noktalarinin 25 tanesi 3$ cubuklarin 50 tanesi 3$ seklinde ebayde satiliyor daha buyuk uzun cubuklari nfiyatta artiyor tabi ama max 50 tene en uzun cubuk 7$
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 yoo göze alındı ki, okumamışın sen bütün topici sdf
Öne çıkan mesajlar