Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ben ilkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 su an ben giremiyorum yine,artik yuce turk mahkemelereninin bisiy diyecegim de kurum ve kuruluslari asagilamanin cezasi var,internet bolumunden de banlanmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 vtunnel, ktunnel, nyud, yetti.be ve birkaç başka siteden randıman alamıyorum. alternatif bilen, gören? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 hangi vidyo yüzünden yasaklandı smdi bi link bisey atıverin proxyle gircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 kopekolduren said: ya arkadaslar su ana kadar youtube bir cok kez kapatıldı. icinizde youtube un kapatılmasına gerekce gosterilen vidoe lardan herhangi birini izleyen var mı? atatürke hakaret içeren y.m.c.a şarkısıyla yapılmış videoyu izledim bitek. (tabi devekuşu zihniyetiyle başımızı kuma sokarak, bizi rahatsız eden olayı bertaraf etmek yerine sadece kaçındık, tüm dünya epey bir süre izlemeye devam etti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Cynthia said: atıyorum bir ingiliz veledi olsaydım her ay bir hakaret videosu yollardım ne güzel. manyak bir tatmin duygusu; "koskoca ülkenin siteye erişimini engellettim." bazen onların da böyle düşündüklerine inanıyorum. suistimal edilebilir bir açık bu, ben olsam ben de ederdim. bulmuşum komik bir düzen, eğlenmeyecek miyim?+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Yaşasın kapatanlar, 60msle WoW oynuyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 açarlar haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 opendns falan kullanıp youtube a giriyorsunuz oh bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantıgı degilmi bu arkadaşlar, bu gidiş bi dur demeli, bi kampanya falan düzenleyelim site hazırlayalım, mantıklı bi şekilde açıklayalım bu sansürlerin nden saçma oldugunu, sinirlendim akşam akşam ya ne salak insnlar yönetiyor bu ülkeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ben opendns ilede giremiyorum pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 opendns falan çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 mozilla da şu adresi girince youtube' a girilebiliniyor. HTTP 203.162.2.134 PORT 80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 proxy olarak diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 seçenekler/gelişmiş/ağ/ayarlar' dan vekil sunucusunu seçip yukarıdakini yazınca girebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ulan hadi eskiden iki tane velet ataturku assagilamaya calisip tatmin oluyodu kendi kendine. simdi adamlar bi ulkenin siteye erisimini kapattiriyo nerdeyse. nasil bi mantik(sizlik) bu be, sicayim boyle ise ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Emaleth said: vtunnel, ktunnel, nyud, yetti.be ve birkaç başka siteden randıman alamıyorum. alternatif bilen, gören? http://www.imfine.info/ gayet hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Disappear said: ulan hadi eskiden iki tane velet ataturku assagilamaya calisip tatmin oluyodu kendi kendine. simdi adamlar bi ulkenin siteye erisimini kapattiriyo nerdeyse. nasil bi mantik(sizlik) bu be, sicayim boyle ise ama. Düzgün konuş aga..bölümden banlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 pardon kakami yapayim boyle ise demek istemistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 okay. iyi halden 3 güne çekiyorum cezanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 CthuLhu said: http://www.imfine.info/ gayet hızlı Burdan siteye girmesine girdimde videolar yüklenmiyo mu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ı ıh yüklenmiyo :( dün gece evden vtunnel ile bağlanabildim çatır çutur, death notelarımı seyrettim oooh canıma değdi. ama dün ve şimdi de şirketin proxyleri mroksileri, bi takım ileri net ayarları da limon ekiyor olabilir (mi acaba?).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ktunnel hariç hiçbiri video göstermiyor bende. işin kötüsü pm bekliyordum gelmiş, onu da hiçbiri göstermiyor lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Atatürk e deilde Tayib e yapılan hakaretler yüzünden Tayib kapattırmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Emaleth said: ı ıh yüklenmiyo :( dün gece evden vtunnel ile bağlanabildim çatır çutur, death notelarımı seyrettim oooh canıma değdi. ama dün ve şimdi de şirketin proxyleri mroksileri, bi takım ileri net ayarları da limon ekiyor olabilir (mi acaba?).. animelerin çogunu www.veoh.com da bulabilirsin bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 CthuLhu said: okay. iyi halden 3 güne çekiyorum cezanı. iyi halden anlamıyorki bunlar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar