roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Hay Allahm yaa yine gitti. O kadar sık açılıp kapanıyor ki adam gibi yazamıyorlar gerekçeyi. Ohannes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 gülecek köt kalmadı be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 off cidden baydılar ya akıl almıyo yaptıkları işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 sadsdasdads şaka gibi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 evet bugün youtube da sağnak kapanma geçişleri görülebilir, wordpress ise kapalı. google ise karşıt hareketlerin bloglara doğru kaymasında dolayı önümüzdeki üç gün açık. evet böyle bir TRT kanalının gelmesi muhtemel. saçmalattırdınız beni de akşam akşam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 beyaz kapattırıyo millet pikniktube a girsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bence, youtube güncesi diye bi topic acalım acılıp kapandıkca oray yazarız sebebiyle falan, server status modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 offff bu sefer neden kapamıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 çocuk oyuncağı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Ktunnel bile engellemiş TR'yi ... http://www.ktunnel.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 vay bize özel mesaj çok şımardım:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Embesilliğin uç noktalarında gezinmeyle tahrik olduğunu anladığımız mahkeme-davacı ikilisinin bir yeni hınzırlığı diyorum ne diyeyim. Fosfor eksikliği kötü şey nitekim, yarın öbür gün kendi kakasıyla oynayacak kapasitede karbon zararlılarına sorumluluk verilirse böyle olması normal. Hep derim, çocuk sahibi olmak isteyen ailelere test yapılmalı, bakalım doğacak çocuk ne kadar angut olacak diye. Aksi takdirde bu şekil, çevresine bağı gevşek anüs aroması verenlerin bu mevkilere gelmesi normal. Hatta, sakat atı kesmek lazım be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ktunnel bomba olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 acaba bi tube de bizmi açsak =) youtubezedetube falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Sebebini bilen yok mu? Bu sefer nedir ve neresiasliyehukukhedesi yasaklamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ya kim kime küfretti yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 lan ne oluyo yine ya pf. böyle devlete ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 said: Embesilliğin uç noktalarında gezinmeyle tahrik olduğunu anladığımız mahkeme-davacı ikilisinin bir yeni hınzırlığı diyorum ne diyeyim. Bu durumun içinde mutlaka bir tahrik ya da bir çeşit orgazm olmalı katılıyorum, özellikle davayı açanın tarafından. mahkemeye ben yine bürokrasinin ve devletin kurbanı diyorum ama bu zinciri kıracak insiyatife sahip bir allahın kulu yok mu diye sormadan edemiyorum? nerden penguene açılan davada rteye kapak yapan savcılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Yasaklı olan içerik neyse biz görmeyelim diğer bütün dünya görsün mantalitesi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Yahu düşündükçe garipleşiyor durum kafamda, Şimdi demek ki bir yerlerde , ülkenin ikonlarından birine küfreden, yabancı kaynaklı bir materyalin cezasını, konuyla alakasız vatandaşların çekmesini midesi kaldıran, buna aklı yatan insanlar var. ve tüm bu itler, bir şekilde ilköğretim müfredatını görmüş, yani temel mantık sistemine sahip oldukları kabul edilmiş. kimse, bu herifler yetişirken yaptıklarını görüp " alla allah bizim oğlan 18 yaşında hala okumayı sökemedi" " allah alla, oğlan 30 yaşında hala dudaklarını oynatmadan trafik levhalarını okuyamıyor" "oğlum ısırma o senin pipin" diyememiş. şimdi de " lan köpeğe bak göz göre göre ağzımıza işiyor" diyoruz da, it almış başını gitmiş o geçen sürede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 atıyorum bir ingiliz veledi olsaydım her ay bir hakaret videosu yollardım ne güzel. manyak bir tatmin duygusu; "koskoca ülkenin siteye erişimini engellettim." bazen onların da böyle düşündüklerine inanıyorum. suistimal edilebilir bir açık bu, ben olsam ben de ederdim. bulmuşum komik bir düzen, eğlenmeyecek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ZATEN O YUNANLI ŞEREFSİZLER hEP BÖYLE YAPIP SÜRÜNDÜRÜYOR BİZİ! :X SAYGILAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Cynthia said: atıyorum bir ingiliz veledi olsaydım her ay bir hakaret videosu yollardım ne güzel. manyak bir tatmin duygusu; "koskoca ülkenin siteye erişimini engellettim." bazen onların da böyle düşündüklerine inanıyorum. suistimal edilebilir bir açık bu, ben olsam ben de ederdim. bulmuşum komik bir düzen, eğlenmeyecek miyim? biz kapadikca millet eglenmek icin yine bu tip videolar koyucak evet chnthia +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ya arkadaslar su ana kadar youtube bir cok kez kapatıldı. icinizde youtube un kapatılmasına gerekce gosterilen vidoe lardan herhangi birini izleyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar