Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 yağmur yağınca elektriği kesilen, rüzgar esince voltaj düşen tek memleket bizimkisimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Hayır Wow da bizim guilddeki ingilizler 2 şimşek çaktı diye patır patır dc olup durdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 bizim hiç elektrik kesilmiyor daha şayit olmadım senelerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Llama said: bizim hiç elektrik kesilmiyor daha şayit olmadım senelerdir ÇÜŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 diğer ülkelerin yıllık elektirik ve enerji tüketimi gibi vs olaylarıyla ilgilenmediğim için sadece türkiye diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 kitana said: ÇÜŞ izmir bornova taşkent.. oldukça ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 bizim burda elektrik ara sıra geliyo lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 UPS+Jeneratör en kral ikili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Aket-Atum said: Hayır Wow da bizim guilddeki ingilizler 2 şimşek çaktı diye patır patır dc olup durdular. Onlar Türkiye'ye tatile gelmişlerdir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ups'im var, bizim burada böyle uzun kesilmeler nadir olur zaten, bi bakıyorum ses gitmiş anladım elektrikler gitti hahaha geliyo hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 geçen yıllardan birinde new yorkta 60 sene sonra ilk kez elektrik kesildi diye halk sokağa dökülmüştü, savaş mı çıktı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 bizim elektrikte arada sırada geliyor. Şaşırıyoruz sonra geri gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Eternalus said: bizim burda elektrik ara sıra geliyo lan! ASFDŞKASD DGDFGDSDGFS SAFDKŞASDŞASDASDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Llama said: bizim hiç elektrik kesilmiyor daha şayit olmadım senelerdir şayit ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Eternalus said: bizim burda elektrik ara sıra geliyo lan! yes! Ayrıca imzaya gider bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 he tuşu basmıyo herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 turkiyenin ozlemedigim seylerinden biri. burda 3-4 sene bi kere blackout olmustu, sonraki gun insanlar "I survived the blackout" diye tshirt bastirmislardi. oldu guzelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 fena konu olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar