-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Cümle kendi içinde kaç harf barındırdığını söylesin...? Direk düşünmeden yazdım çok kolay bişeyde olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Bu cümlede baya 20 30 tane harf var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indepenca Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Bu koskocaman upuzun metinde tam tamına 41 harf var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 cümle içinde otuzüç harf barındırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 kurtlar vadisi 20 bölüm cümle dışı=(tamda kumarhane baskını bölümü he) da biraz saçma oldu galibaB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 indepenca 43 harf var.FAIL.Bi Zheldinki olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indepenca Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 -Dark_Angel- said: indepenca 43 harf var.FAIL.Bi Zheldinki olmuş :P Hayır dark angel 41 harf ve 2 sayı var (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 OMG ahahah pardon :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Peki şimdi burda yazarken illa "cümle içinde iki yüz üç harf var" mı dememiz lazım yoksa ayın kaçı olduğunu, doğum günüme kaç gün kaldığını, okulun bitmesine ne kadar kaldığını söylesek olur mu? bi de çok uzun bişi yazsak, üşenmeyip sayan olur mu ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 xaty said: Peki şimdi burda yazarken illa "cümle içinde iki yüz üç harf var" mı dememiz lazım yoksa ayın kaçı olduğunu, doğum günüme kaç gün kaldığını, okulun bitmesine ne kadar kaldığını söylesek olur mu? bi de çok uzun bişi yazsak, üşenmeyip sayan olur mu ki :P saymaya gerek yok youtube'a gir bi videonun yorum bölümüne kopyala yapştır orda bulursun zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 aerodinamikleştirebilemediklerimizinkilerdenmiymişsiniz kelimesi türkçe kurallarına uygun olmakla beraber yaklaşık 55 harf içermektedir, bu cümlenin geri kalanı ise 100 harf içerir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 indepenca said: -Dark_Angel- said: indepenca 43 harf var.FAIL.Bi Zheldinki olmuş :P Hayır dark angel 41 harf ve 2 sayı var (td) helal. ayakta alkışlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 iyide ayakta değilki siyah beyaz herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 cüce o niye dalga geçiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 ben ayaktayım ben ayakta alkışlıyorum. koyacağım resim de aynı olmak zorunda mı hıı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 BuCharTam17Harfli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 shuTdoWnX said: xaty said: Peki şimdi burda yazarken illa "cümle içinde iki yüz üç harf var" mı dememiz lazım yoksa ayın kaçı olduğunu, doğum günüme kaç gün kaldığını, okulun bitmesine ne kadar kaldığını söylesek olur mu? bi de çok uzun bişi yazsak, üşenmeyip sayan olur mu ki :P saymaya gerek yok youtube'a gir bi videonun yorum bölümüne kopyala yapştır orda bulursun zati peki onu kim dener? belli ki denememişsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 xaty said: shuTdoWnX said: xaty said: Peki şimdi burda yazarken illa "cümle içinde iki yüz üç harf var" mı dememiz lazım yoksa ayın kaçı olduğunu, doğum günüme kaç gün kaldığını, okulun bitmesine ne kadar kaldığını söylesek olur mu? bi de çok uzun bişi yazsak, üşenmeyip sayan olur mu ki :P saymaya gerek yok youtube'a gir bi videonun yorum bölümüne kopyala yapştır orda bulursun zati peki onu kim dener? belli ki denememişsin :) deneeyen denesin ben zaten doğru demedimki B)- aklıma geldi söledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 dört. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 5 kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 rayka said: aerodinamikleştirebilemediklerimizinkilerdenmiymişsiniz kelimesi türkçe kurallarına uygun olmakla beraber...emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 değil ki türkçe kurallarına uygun!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 tire bile kısmında kaymış kelime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Evet.Yapabilemedik diye bişey olmaz yapamadık olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 shuTdoWnX said: xaty said: shuTdoWnX said: xaty said: Peki şimdi burda yazarken illa "cümle içinde iki yüz üç harf var" mı dememiz lazım yoksa ayın kaçı olduğunu, doğum günüme kaç gün kaldığını, okulun bitmesine ne kadar kaldığını söylesek olur mu? bi de çok uzun bişi yazsak, üşenmeyip sayan olur mu ki :P saymaya gerek yok youtube'a gir bi videonun yorum bölümüne kopyala yapştır orda bulursun zati peki onu kim dener? belli ki denememişsin :) deneeyen denesin ben zaten doğru demedimki B)- aklıma geldi söledim :) işe yaramaz da ondan öyle demiştim. o karakter olarak nokta, virgül, boşluk, tırnak.. hepsini sayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar