gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Open betaya yakışır geçiyor:) lag ve connection errorlarla dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 abi zaten open betanın amacı odur düzeltirler yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 an itibari ile çkömüştür geçmiş olsun rağbet var demekki :) server çeöktü ayrıca logın de olmuyor faied to connect server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Yok zaten demek istediğim ne kadar çok hata ile karşılaşırlarsa, o kadar çok çözüm olur. Open beta sürecinde patch yapmaları da çok akıllıca, yaşayan servera etkileri daha iyi gözlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 log in durumda olan var mı ben giremiyorum? hala lag olayı aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 adım atıyorum oyundan atıyor offf of benim sürücülerle falan alakası var mı yoksa oyun yüzünden mi böyle bi bilgisi olan?psyhx, ekran kartı falan güncelledim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 bu akam bole geçiçek buyuk ihtimal forumlar takıp edın çok eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 enter game yemiyor bende. öylemi herkes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 "Explaining the lag: Currently you may experience huge lag spikes for short ammounts of time. Since we have a TON of people trying to log in the login server, or rather the database behind it, is trying to catch up and choking on the data volume it needs to create/handle. To soften the blow on the system we are letting you in in batches of 500 players each - let them create the chars - then open up again. So the ingame lag right now is NOT "real" lag - it's the database trying to catch up." diyerek açıklama getirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 harbiden şanına yakışır open beta oluyormuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 saglam lag var o kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 karakterin özellikleri belirliyorum, başlayacağım yeri seçiyorum enter game diyorum hiçbişey olmuyor. sebebi ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Bir önceki sayfada videoda bahsediyor, save edip, char. ekranından girmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 oyunu satın alanlar nereden alıyor kendi sitesindenmi? Ve kaç günde elinize geçiyor, bide kargo şirketiylemi geliyor kutu yoksa posta ile kapıya atıp gidiyorlarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 save etmiyorki. deli oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 sabah bende de yaptı o işe gitmeden bi bakayım dedim :D eski charlarım yoktu yeni yaratınca da save etmiyordu.zaten oyundan atıp duruyor.işin kötü yanı kernelbase.dll hatası için forumda bad hardware falan demişler.umarım oyundan kaynaklıdır sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 login server kapalıysa, karakter yaratma ekranına girmenize izin veriyor, ama sonucta karakterinizi save edemiyorsubuz. Karakter yaratmissaniz da karakterleriniz gorunmuyor. Aslinda ilk login ekranını geçememeniz lazım ama bir şekilde o ekranı geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 @masticore oyunu dijital download olarak alıyorsun ve sitede user account kisminda yarattığın bilgilerle download bittigi zaman oyuna girebiliyorsun. Su anda open beta var, zaten account yarattıysan satın almadan da oyuna girebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 işte server açık mı değil mi bilinmediği için insanlar hemen panik yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 yau bana bi yardım edin run time eror verio habire. forumdada sordum yok olmuo hiç bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Ben su anda girdim oyuna hic sorun yasamadan fakat oyunun ici bombos ne bir npc var ne bir player ne de skillerden spellbooktan bisey secebiliyiorum. Acaba offline mod da felan mıyım ehahh Restart attım duzeldi. Simdi simple axe ı equip etme çabalarım sırasında item yokoldu dakka bir bug bir bu olmalı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RearViewMirror Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ben fabernumda takılıyorum, beraber takılmak isteyen olursa karakterimin ismi ceurhis. yalnız inanılmaz lag var, yani saniyelerle ifade edemiyorum açıkçası, 5 dakka lag var oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 İstanbuldayken indirdim oyunu stress test bitti giremedim. Finaller bitince adanaya döndüm, oyunu indirirken pc res attı sonra dl baştan başladı. tam yarıdayken hata verdi kapandı. sonra tekrar başladım. tam oyunu indirdim patche başladım internet göçtü... internet geldi annem tuttu beni başka şehire götürdü. oynamak kısmet değil bana galiba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bende şu anda lag yok ama, 5-10dk da bir çöküyor error msjıda çıkmıyor neden anlamadım. fabernumdayım bende xae nickim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar