dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Oralarda bir yerde priest olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 naaptiniz testlerde? giremedim olaya hic bi fikrim yok nasildi serverin durumu filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 stress test accountlari acikmis halen, saldirin serverlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Xenocide said: asdfjahdsjadf abi oyunun klasörünün içinde DO_NOT_DELETE diye bir yazı dosyası var, açtım "do not delete this plox" yazıyor o kadar ne şuursuz bişey lan bu ahah ilk keşfedildiğinde iyi geyiği yapılmıştı forumlarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 akşam eve geliim direk denicem umarım o zamana kadar açık kalır bi göriim oyunu nasıl oynanabilirlii ortam grafikler pcim kaldırıo mu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ben yapçak bişey bulamadım çıktım. oynanabilirlik, grafikler falan gözüme hoş gözükmedi onun yapılandırmasını yapmazlar heralde daha. gölgeler falan çok kötü görünüyordu. çıkartmasalar bu durumda daha iyi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Stress teste ne gibi bir şey bekliyordun?:) Oynanabilirlik biraz değişik çünkü adamlar daha gerçekçi olsun istemişler map yok, name tag yok v.s.... Sandbox adı üstünde kafana göre takıl meslek kasıp iyi bir crafter olacaksın ya da iyi bir savaşçı olup kelle uçuracaksın sana kalmış. Arkadaşlarınla ev yapmaya uğraşıp guild kuracaksın orada takılacaksın.. pve açısından ne olur hiç bilmiyorum, pekte sallamıyorum açıkçası pve yi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 oynanabilirlik derken ondan bahsetmedim aslında yanlış anlaşılmış spesifik bişey sölemeyince. stabilite, optimizasyon gibi şeylerden bahsediyorum. yoksa nametag olmaması, map olmaması, targete aldıgın bişeyin bi efekte bürünmemesi falan gerçekçiliği arttıran güzel şeyler bunlar. ama rahat rahat yürüdüğüm dolaşabildiğim bi ortam bulsaydım daha çok kalıcaktım. ki bow falan yaptım bi torch falan aldım takıldım falan güzeldi.ama fena optimizasyon sorunu var gibi geldi. onu düzeltmeden çıkarmaları hüsran olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 orası öle ya client da sorun var patch bile yapamio doğru düzgün sürekli oyun çöküo çok adam kaldırmıo vs bu halde çıkarırlarsa hüsran olur. oyun ii yönde gameplay olarak yani adamlar düzgün gidiolar . yapmaları gerkeen bugları düzeltip stabil server yapamları mesela Darkfall o bakımdan iidi gayet stabildi serverı çok kalabalık combat kaldırabiliodu vs clientında vs de sorun yoktu. Öle bi stabilite oluştuturlarsa çok temiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Oyunu q3 de çıkartırlarsa, en iyi karar olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 q3 çok geç ya. Q2 olur gibime gelio aslında. Nisan-Mayıs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ortada göstermedikleri oturmuş bi dünya varsa yarın çıakrsınlar. ama durum şuysa 1 sene az :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Yetiştirebilirlere q2 süper olur, ama sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Dwinz said: ortada göstermedikleri oturmuş bi dünya varsa yarın çıakrsınlar. ama durum şuysa 1 sene az :) ya şimdi firma Bioware veya blizzard igibi olsa onlar nasıl böle oyun harbiden bitio böle çok az buglı çıkariolar ki wow hani buglıydı da çoğu oyun artık düzgün çıkıo smooth oluo. Senelerce çalışıolar ama paraları var. Mortal Online ı yapan StarVault un 20 tane adamı var herkes her işi yapio sürekli forumdalar zaten anlatiolar durumlarını 1h aftadır eve gitmiorum falna modunda takılıolar. Bu adamlar uzatamzlar yani para yok çünkü gelir şart oyunu çıkarmak zorundalar, en oynanabilir şekile getirip çıkartıp sonra ayar vericekler oynanabilir hale getirince tutar çünkü oyunun sistemi tam sandbox severlere göre. Darkfall daki sırf pvp odaklı değil. Crafter oynamak isteyenler PVE yapmak tame etmek vseya ticaretle uğraşmak isteyenler direk salmıştı. Oyunu sırf PK lık yapmak isteyen admlar oynuodu o yüzden "fail" oldu çoğu insan için. Fakat Mortal Online a bakiosun adamlar bi kılıç yapmak için bile 3 ayrı karaktere iş bölümü yaptırmışlar yok maden çıkmarma madeni işleme yok şekil verme vs. Hepsi ayrı skill grupları falna filan derken tam böle insanları berabe oynatacak şeyler keşfedilcek çok şey olacak. Harita yok vs. Herkes kasıcak işte bişeyler yapmaya ev bi kere kendin yapiosun böle toplnacak 5 er 10 ar insan herkeisn öle şeyler çok hoşuna gidio. Yok ben crafter oliim sizin silahları yapiim sen şunu yap falna tarzı öle daha bi bağlı oluolar oyuna. Yoksa darkfalldakigibi herkes aynı her skilli aynı sadece kasma olunca insanlar bayio. Önemli hissetmek istio insanlar kendilerini, Sandboxın da olayı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 mortis öyle bi anlattın ki basıcam şimdi preorderı :D map olmama muhabbeti şaşırtmaz mı insanı biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 map olmama muhabbeti çok ilginç olacak çünkü cartography skilli de koyacaklar insanlar harita çıkartıcak dolaşıp in game bunları satacak edecek milletin haritasını kullanacaksın etrafı öğreneceksin nerden enereye gidilir , öle herkes istediği yere çat die gidemicek. Keşfetme olayı olacak. Ama tabi ki internette oalcak ki şimdiden haritalar koyuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 internette harita olsa nolur abi, gerçek hayattada haritalar yok mu bakıp bakıp yol aradığımız buda o mantık işte bence harika olucak. Şu yeni bilgisayarım gelsin pre-order yapıcam bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bir ton bişey yazmıştım yannnışlıkla unutup restart attım gitti hepsi üşendim şimdide uzun uzun yazmaya. diceğim şu varki kısa ve öz olarak. craft olayında çok uğraş isteyen kıymetli şeyler pvpye dayalı eşyalar kılıçtır aklkandır zırhtır vs... şu an itibariyle düzgün pvp yapmak mümkün değil sanırım çünkü doru duzgun axe'ı sallayamadım testte belkide stres testten dolayıdır bilemiyorum. yani craft dediğin tek başına birşey değil. sandbox oyunlarda çoğu şey birbirini etkiliyor. sonuç olarak optimizasyon olmassa ben düzgün pvp yapamıyacaksam(sevmem pvpyi ben genel konuşuyorum) craft ta bi süre sonra oyunda bayıcaktır. o yüzden optimizasyon şart. testte göremedim ona göre yazıyorum. eğer o tamamsa bu iş olcak demektir. ha daha ayarlanmadıysa yol var daha gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 tabi ki optimizasyon ui nin düzgünlüğü , akıcılık ve buglardan arınma gibi olaylar olmadan zaten oyun oynanmaz bunlar releasede kesinlikle hallolması gereken şeyler. Çoğu oyun bunu sağlio zaten çıkarken, gidip de sürekli çöken , lagli olan pcyi kasan böle saçma sapan bişey release edip milletin parasını alamazlar xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 o zaman (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 öle yapmazlar DİE DÜŞÜNÜYORUM tabi xP yaparlarsa da üzücü olur çöpa atmış olurlar canım oyunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 oyuna basladiginiz starter axe'i hizli sallayamazsiniz, dovusmenizi tavsiye etmem. Elinize aldiginiz herhangi bir silahinin sapinin, kaplamasinin, ucundaki madenin ve crafterin skilli silahin vurdugu degerle birlikte, ne kadar seri oldugunu ve dagilmadan zirhli bir adama kac kere savurabildiginiz filan etkiler. Bu yuzden starter axe'den pek bisey beklemeyin. Skill tree'yi inceleyen ve 1000 skill point limitini irdeleyenler anlamistir ki 3 yillik bir oyuncunun bile hem ata iyi binen, iyi ok atan ve iyi kilic kullanan bir player yaratmasi mumkun degil. Sonuc itibariyle oyunda karsiniza cikan insanlarin ilginc zayifliklari olacak, kiminin surdugu at cabuk yorulacak, kimisi yuzemeyecek, kimisi ok atamayacak vs vs. Oyunu ne kadar sureyle oynamis olursa olsun, hangi guilde uye olursa olsun. Oyunda 3 karakter yarata izniniz var, ama 3 karakterle birlikte silah uretip PvP yapacak karakter yaratamazsiniz (ok kullanan olabilir su an itibariyle), yani bi sekilde insanlarla iletisim kurmaniz gerekli. Gorsel olarak oyunun grafikleri oldukca iyi, ama basit hatalar da var, golgeler ATI kartlarda sorunlu ve yavas, oyun iyi bir sistem istiyor, UI oldukca basit, PvE'deki monsterlar'in tepkileri oldukca basit (gerci bilmiyorum basit moblar rastladigim her oyunda olene kadar saldirirdi zaten), delikanli mob gormedim zaten, milleti eline alip savuran minatora gitmedim hic. Oyun klasik oyunlara gore cok agir tempoda, sizi birsey yapmaya yonlendiren hicbirsey yok. Oylece oturabilirsiniz oldugunuz yerde, kimse de karismaz, quest vs yok zaten. Global chat yok.2-3 kisiyle trade edip ekipman tamamlamadan oyunu oynamanizin imkani yok. Zaman gelicek kaybolup 15 dakika nerde oldugunuzu bulmaya calisacaksiniz (etrafiniza dikkat etmediyseniz). Ya da olunce ulan bu priestin uzaktan gorunen isigina nasil gidicem diye bunaltacak filan. Ortalikta ne tur madenler var halen tam olarak bilen yok gibi bisey, suyun altindan, magaranin tekinden garip garip seyler cikiyor, onlari baska madenlerle farkli aletleri kullanarak isin ehli birine isletmeniz lazim, kim bilir elinize ilginc birsey gecer, ne biliyim silahin tekine hiz katan bi maden bulursunuz. Ya da ne biliyim, yuzme/diving skilli yuksek birinin gidip bir magaraya dalip farkli bir maden bulma sansi var. Boyle gidiyor liste, olay biraz da ekibin yaraticiligna kaliyor, ama bu soylediklerim sonucta forumlarda developerlarin yaklasimini yansitan postlarina ithafen yaziyorum. Yani bunlar iyi diye soylemiyorum, oyunun kendisi boyle, baska bisey beklememekte fayda var. UI'in guzellestirilmesi cok sonra olur, grafiklerdeki golge problemlerinin bile duzeltilmesi uzun surer. Oyundaki su ana kadar boluk porcuk parcalar bir araya getirilip oldugu kadariyla bugsiz haliyle gosterilirse oyunu severek oynayan bircok insan olur. Oyundan nefret eden cok daha da buyuk bir kitle de olur o da kesin. Seven kismin sirketin masraflarini karsilayip karsilamayacagini gorucez, umarim yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 valla ekran kartım nvidia fakat uzaktaki cisimlerin gölgeleri saçma sapan görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 narsor said: suyun altindan, magaranin tekinden garip garip seyler cikiyor, harbi mi :D neyse onu geçde bizim drop kicke noldu ? veya normal kb tekmesine fln . haber veriolar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 geldim eve extract edip patcleyip hemen girmeye çalışcam hala açık mı serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar