Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 revisiounu getemiyor. hüsran olcak benim için bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 o herkeste öyle şuan deneyin bikaç kere edit : cache folder'ı da oyunun root folderı olarak seçtiğinizden emin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Buarda acayip lag var oynanmıyor. stress test olduğunu biliyorum ama böylede çekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 w7 falansa yanıt vermiyor dediginde yoksay de bi süre sonra geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 sabaha kadar surcekmiş heralde beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 girdim oyuna girdddieeeeeaaamm ya nası bi donanım istiyor oyun.ya ilk açılıştan naza çekildi ya da hayvani bilgisayar istiyor. karakterlere ata seçmek süper olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 oyuna giremiyorum yaa getting news ekranında takılıyoo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 takılsın bekle duzelır... ben oraya gelemıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 O takılma olayı not responding'se, bekleyin not responding anına geldiğinde, 3-5 dk sonra açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Oyuna en sonunda girebildim ama hiçbir şey anlamadım.Oyunda NPC yok.Konuşma penceresinde bir sorun var ne bnm nede başkasının yazdıkları gözükmüyor.Deniz kenarında çöl gibi bir yerdeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 buldm cvbını aldım soruyu geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ceylanlar overpowered!! 3 saatir oynuyorum 20dkda bi çökmesi dışında baya eğlendim, ama daha yapmaları gereken çok şey var gibi. gerçekten şu ekipte 2 katı adam olsaydı şu anda herhalde muhteşem bir oyun oynuyor olurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 omaygat open beta olmuş invite gelmiş, satın almadan oyuna girebilceğimi hiç beklemiyodum ehi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 stress test ne zman bittiki open beta oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 nasıl ya bana gelmedi :/ cidden başlio mu forumlara bakiim hemen hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 baktım da şimdi Open Beta gibi bi muhabbet yok acaba xenocide sen dünkü stress testin invitationınını şimdi mi gördün de OPEN BETA sandın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 stress test'i open yapıyorlar zaten anladığım kadarıyla. "In order to test our cluster server again we are setting up a second public stress test tomorrow, Thursday Jan 21st at 9pm GMT+1. " dünkü oluyor bu evet dfgj abi gece çalışıyorum eve sabah geliyorum haliyle gün kavramı falan kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 evet evet dün gece ve ondan önceki gece oldu o olay ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 püf ne güzel heyecan yaptıydım. şimdi iniyor client ama giremicem galiba öle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 valal ben de dün giremedim bugun sabah baktığımda bitmiştşi download 40 mb da patch mi ne var, ama serverlar açık değildir tahminen , ama dün kü pek hayırlı gitmedi galiba karambol olmuış belki bi tane daha yaparlar yapsınlar işte bool bol madem oyunu release etmek istiolar. Şu an anlamışlardır daha adamlar releaseden çok uzak olduklarını çünkü bir sürü client , patch ıvır zıvır problemleri falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ben şimdi denedim girdi hiç hata veremden. bi deneyin isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 işte olmasam denicem de artık akşam denerim hehe o zamana kadar tahminen kapanır ama xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 abi oyundayım şu anda haha vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ya abi direk öldüm yalnız aujahsdfj nasıl canlanıyoruz? asdfjahdsjadf abi oyunun klasörünün içinde DO_NOT_DELETE diye bir yazı dosyası var, açtım "do not delete this plox" yazıyor o kadar ne şuursuz bişey lan bu ahah bide return to priest diye bi seçenek varmış bastım 60 saniye doldu yeni yeri yüklerken çöktü oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar