Mortis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Alfheim said: said: Just start dl the latest version Ya we tried to give a heads up for early this week. But this last minute announcement is just for one short stress test which we need now, there will be more testing. Demiş Admin forumlarda.. bugün giremeyecek olanlar varsa sonra da girer heralde. ahah onu benim mesjaımı quotelayarak demiş dikkat ederseniz HIH! hueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bu clıentle ınşallah bıda test olurda ona bi adım atarız inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 An itibariyle girebiliyor herkes. Bir account alıp girebilirsiniz arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 hadi ss lerinizi falan bekliyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ben hala çekiorm adamın dedii gibi başka stress testlere akıcam hehe ama SS koyun bol bol bişeyler deneyin anlatın ne varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 yarın birtane daha varmış bende ona giricem anca indirebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yarım saat önce çıktım stress testen çok zevkliydi.. tabi bir 30 dakika oyunu çözmeye çalıştım hala daha çözmüş sayılmam:) newbie şehrinin dışında 2 eleman kestim, nasıl eğlendim anlatamam eski uo zamanlarıdaki gibi. Şimdi tekrar girmeye çalışıyorum ama sanırım kapatmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Bugün tekrar yapılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 beyler oyunu almak istedimde bi acc aldım geçen. kredi kartımda limit var mı yok mu emin değildim varsa alırız be hacı dedim.rejected oldu tamam dedim limit yok.sonra cancel dedim .Payment could not be canceled. 400210: REQUEST 461004 UNKNOWN ORDER OR NOT CANCELLABLE. yazdı yusuf oldum paranın bi kısmını mı aldı? ne oldu? aldysa tamam onuda hallederizde digital download olayı için bi bok bilgi vermedi. bi de ben pek bu olaylardan anlamıyorum.oyunu torrenten mı? offical sitesinden mı yoksa başka bi yerden mı indirecez? client nedir hiç bi fikrim yok.. tecrübeli arkadaşlar biraz yardım ederse aranıza katılacağım evi beraber yaparız :D bu arada smarthan arkadaşıma selam ederim. donanım haber forumdan fearlessturk belki hatırlarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 fearlessturk ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Oyunu almamışsın. Paranın bir kısmını çekme gibi bir olay olmaz. Eğer aldıysan "Mortal Online, payment accepted" başlıklı bir mail gelmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 nasıl lag durumları fln ? server kaldırdı mı ? fearless hatırladım tabi .donanımhaberde pek ilgi görmüyor oyun. oraya yazmayı kestim baya önce. bide çoluk çocuk dolu saçma sapan şeyler yolluolardı bana. sayı baya arttı. bi guild kurmak şart artık. narsor hani bizim ev :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 said: In order to test our cluster server again we are setting up a second public stress test tomorrow, Thursday Jan 21st at 9pm GMT+1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 evet bu akşam da varmış %83 de kalkmıştı download bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Stress Test 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 smarthan said: nasıl lag durumları fln ? server kaldırdı mı ? fearless hatırladım tabi .donanımhaberde pek ilgi görmüyor oyun. oraya yazmayı kestim baya önce. bide çoluk çocuk dolu saçma sapan şeyler yolluolardı bana. sayı baya arttı. bi guild kurmak şart artık. narsor hani bizim ev :D abi yamulmuyorsam dun evlere wipe geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Dün öyle aşırı bir lag yoktu ayrıca, irc'de test olumlu geçti falan dediler. Ama bence, stress test haberi başlamadan 3 saat önce verildiği için hedeflenen player sayısına ulaşılamadı, o yüzden 2. bir test yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 @mertnuh kredi kartinin ait oldugu bankayi ara, odeme var mi kontrol et. Para cekmislerse parami geri istiyorum de. 15 gun icinde yaparsan parani geri alirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 maden yapalim diye ilgilenenler olursa morin khur'da pig iron elde ettim gibi bisey. Bir iki kisi maden cikarip benim karaktere tasirsa silah yapip deneyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Yalnız oyunun ui biraz kullanışsız gibi. barı istediğim yere taşımak istedim sağ taraflara kaydı ortalayamadım. ikonu taşımaya falan çalışırken istediğin slota taşırken baya zor oldu, hani slotun üstüne koyarken ışıldar falan ya o yok gibi, ya da gözümden kaçtı. Tabi beta diye belki bütün grafikleri falan açmadılar emin değilim, ama eğer böyle ise ui nin baya bir gelişmesi lazım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 tek derdin ui olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 UI kesinlikle cok basit, oyundaki eksikleri tamamlasinlar UI'in su anki haliyle oynarim direk. Ama haklisin gelistirmeleri lazim. Inventory'nin kutulu olmasini da sevmiyorum gibi detaylar var mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 haklısın hocam, sadece bir kaç saatlik newbie gözlemi diyelim benimkine:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Bu akşam saat kaçta stress test? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 22:00 bize göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar