smarthan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 nda kalktı. ilk videoyu koymuşlar direk. at üstünde dövüş hakkında küçük bişi. http://www.youtube.com/watch?v=EPbKfLmxWbI yeni video daha buldum. ata bi vuruolar at uçuyor :D http://www.youtube.com/watch?v=2mgdBdKVNbQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 yuh diyorum, super :) dur bi video deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ahaha o nasil ucustu attan? ilk kez oyle bisey goruyorum. Bu arada ilk video herhalde danisikli dogus oyle dovusuyolarsa fazla yasamazlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Wezeir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Arkadaşlar, herkese selam.. uzun i süre iş yoğunluğumdan ne oyuna girebildim ne de buralara.. mortal online tekrar indiriyim dedim..takıldı %25 de inmiyor torrentten..varsa bi çözüm söylerseniz sewinirim.. Bu arada narsor, smarthan nasılsınınız.. Görmeyeli de baya bişi değişmiş oyuında.. Her ikinize de msn adresimi atıyorum.. eklerseniz sewinirim oyunda beraber takılırız.. akşam eve gidince tekrar deneyeyim oyunu indirmeyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Haha at super uctu ya.. Oyunun fizik motoru cok iyi gibi. Mounted combatta "combat" yapamamalari disinda iyi gorunuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 smarthan said: bi ara ben yapmaya çalışırım şöle atlı okçuluğu fln gösteren bişi. pvp deneyimim pek olmadığı için boşuna rezil etmiyim kendimi pvp videosu yaparak :P bu arada geçen atla bi adamı kovaladım. adam suya kaçtı vs. bıraktım adamı. canımda azdı arkalarda bi yerlerde indim attan oturdum dinleniyorum. adamın kaçtığı tarafa sırtım dönük. adam peşimden gelmiş beni izliyormuş. arkamdan ok attı bi tane. 10 damage (equip) yazdı. bende düşünüyorum ulan ben çıplağım neye çarptı bunun oku. (normalde 25 fln vurması lazım) meğer sırtımdaki kılıca çarpmış. :D bu sayede ölmedim tekrar adamı kovaladım vs. yani kaç mmoda varki böle bişi dimi :D ahaha bu nası bi olaydır ya :) ne sövmüştür adam ama cünupluk seviyesi max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 narsor said: ahaha o nasil ucustu attan? ilk kez oyle bisey goruyorum. Bu arada ilk video herhalde danisikli dogus oyle dovusuyolarsa fazla yasamazlar :) o uçuşu boş ver. bazen bug oluyor adam yerde sürünerek gidiyo yada havada yüzüo fln :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 smarthan said: bi ara ben yapmaya çalışırım şöle atlı okçuluğu fln gösteren bişi. pvp deneyimim pek olmadığı için boşuna rezil etmiyim kendimi pvp videosu yaparak :P bu arada geçen atla bi adamı kovaladım. adam suya kaçtı vs. bıraktım adamı. canımda azdı arkalarda bi yerlerde indim attan oturdum dinleniyorum. adamın kaçtığı tarafa sırtım dönük. adam peşimden gelmiş beni izliyormuş. arkamdan ok attı bi tane. 10 damage (equip) yazdı. bende düşünüyorum ulan ben çıplağım neye çarptı bunun oku. (normalde 25 fln vurması lazım) meğer sırtımdaki kılıca çarpmış. :D bu sayede ölmedim tekrar adamı kovaladım vs. yani kaç mmoda varki böle bişi dimi :D Yuha iyiymiş vallaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 tamamdır wezir, ekledim msn'e, atarım mesajı online görünce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Bu arada online oyunlarda lagi (ekranda diğer online oyuncuların hoplayıp zıplamalarını filan) azaltan bir yontem var, olayi turkce yaptim, webe attim, linki gonderiyorum, isteyen deneyebilir, ben de cok ise yaradi MO'da son patchdeki lag problemlerine ragmen durum bayagi iyi benim tarafta artik http://narsor.webs.com/apps/blog/ Blog modasina uymus oldum bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Wezeir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 eline sağlık hocam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bende açılmadı sayfa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 genel bi site oldugu icin yasakli mi acaba burasi da? :) resim filan var icinde buraya atamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 vtunnelden açtım. :P yaptım bunu. mavi ekranlar iyice abardı. bunlan bi alakası var mıdır? yoksa piskolojik mi? çünkü 3 kere daha bilgisayar açılmadan mavi ekran çıktı. 6 7 defada msni açarken (bilg açıldıkdan 30 sn sonra) şuan iyi gibi ama korkuom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 senin pc pert olmuş ya huehue ben de sorun olmadı xP bu arada acaba diorum yavaş yavaş oyunu çeksem mi open beta başlayınca key alabilirsem direk girebilirm die kaç GB client Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 yok bunlar mavi ekran vermez, ama bilgisayarin her mavi ekran verdikten sonra acildiginda checkdisk atip yeniden baslatmazsan durum hizla kotuye gider zaten aklinda olsun chkdsk c: /f chkdsk d: /f filan diye komut satirini kullan sonra boot et, yoksa diskte dosyalar bozulur, zamanla durum iyice kotulesir. zaten mavi ekran aliyosan yeniden kurma vakti gelmis te gecmis bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 peki bunu yapınca düzelir mi ? 2 gb bişi client. rardan çıkınca 4 oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 en güzel video yarışması başlatmışlar. kazanana 3 beta key veriolar. fln fln. http://www.youtube.com/watch?v=-HpLoeRRnDU ilk video bu :D çok orjinal olmuş ama geçersiz. :/ en az 3 dk olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=do3gSKMj518 hoş bişi daha narsor adamın adı illimatic. bunu görünce kaçalım :D bunun elindeki tungsteel mi ? zırhsız adama 45 vuruyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 smarthan oyunun kendisinden dolayi mavi ekrana dusmez, ya isletim sistemi dosyalarin bozulmus ya da suruculerden biri bozuk (ekran karti surucusu, ses karti surucusu filan). Haftada birden fazla mavi ekrana dusuyosan ve eskiden dusmuyoduysan yeniden kurmadan komple duzelmez olay. Repair etmeyi de deneyebilirsin elinde isletim sistemi cd'si varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Oyun hep böyle, alien gözünden gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 vay be 2. videoda adam iyi savasmis valla helal olsun. Tungsteel gibi guruyo, standart cift el kilic, 45 iyi vuruyor, mace daha cok vurur eminim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 @dreagloth evet helmet takmis o yuzden kenarlar karanlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 o helmet efektini kapadılar sanırım. benim helmete yok öyle bi efekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 video yapiyorum nasil sopa yedigimi filan gosteren, fraps alirken kumanda etmek zor, zati lag var. (bahaneleri diziyim hemen hehe). Neyse upload bitince youtube'a gonderirim linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar