Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mortal Online

Jaan

Öne çıkan mesajlar

ben mob yok demedim ki. moblarla ilgili konu yok.
yani kimse sormuyor AI ne durumda diye.yada söylemiyorlar herhangi bişi. (nda var ondandır :P)
bildiğimiz tek şey şu mobların ruh halleri olayı. yani korkak agresif vs
şuan için bildiğim moblar undead, bufalo ve yeni eklenen teror-bird

videoyu tekrar koyayım. (leak değil)
www.youtube.com/watch?v=FYVoeimLcnc

ps. bizim eleman yeni video çekmiş. daha seyretmedim. eğer bilmediğimiz bişi varsa söylerim. pm atanada yollarım

ekleme: oyun bi açılsada girsek. ondan sonra yaparım ben bişiler (:D

ekleme2: yeri gelmişken bilmeyenler için youtube'a direk giriş
C:WindowsSystem32driversetchosts bu dosyayı not defteri ile açıp xxx.xx.xx.xxx local host yazan yerin altına bu linkteki yazıları eklerseniz direk girersiniz
http://rapidshare.com/files/263303110/Yeni_Metin_Belgesi__2_.txt
Sosyal ağlarda paylaş

sonunda çok bomba gibi bi video eklediler.
son patchden sonra gelen fix ile beraber cesetler olması gerektiği gibi.

yanlız bu videoda 2 önemli şey var.
1- hiç bir online oyunda görmediğim bir olay. cesetlerin tepkisi. adamın kafasını koparıp kafa ile futbol oynuyorlar. aoc da bile böle bi olay yoktu :D
2- sonunda basic armor eklemişler :)

http://www.youtube.com/watch?v=4cbE0IMjpBw

edit: bu kadar konuştum videoyu koymayı unutmuşum xD

edit2 : izleyemeyenler için
www.youtube.com/watch?v=4cbE0IMjpBw
Sosyal ağlarda paylaş

haha supermis, sevdim fizik motorlarini..

yalniz parry/block sistemi DFO ile ayni, bilmiyorum belki da DFO'da Shadowbane'den almis olabilir.

ne kadar muallak gorunse de kombatlar vurulani parry edip, parry edilmeden vurmaya bakiyor gibi.. yani haliyle boyle olucak ama cok cabuk oluyor gibi karakterler.. buyuk ihtimal sistemlerin oturtulmadigindan veya gearin olmadigindandir herhalde ama su anki haliyle hem yavas, hemde bir mmorpg'deki pvp gibi degil, amigadaki dovus oyunlari gibi.

baya mortal kombat bildigimiz :p
Sosyal ağlarda paylaş

kan çok hoşuma gitti benim ya,bi de fizik olayını güzel ayarlayıp şöyle vurduğumuz yere göre kol bacak kopması tarzı şeyler de eklerlerse güzel olur, tadından yenmez.

yalnız karakter animasyonları biraz tırt gözüküyo sanki, böyle kalmaz inşallah.DFO'yu da oynamama sebebim oydu açıkçası,hadi bu FPS, DFO kadar rahatsız etmese de etrafta sanki kayarmışcasına yürüyen tipler görmek bi yerden sonra rahatsızlık verir kanımca.
Sosyal ağlarda paylaş

güzel güzel
herkese de robe vermeyi akıl etmişler , çıplaklık muhabbeti kalmadı önceki haftalarda dediim gibi, =) atlattı herkes onu

böle devam ederlerse ii olur.

umarım df gibi grind ı hayvan gibi yapma hatasına düşmezler. Oyun artık az çok ortada bundan sonraki olaylar gameplayle ilgili.

ha bi de loot nasıl , kafayı alabilio muyuz yerde bi itemla etkileşim haline geçiosak alabilioruzdur herhalde? ayrıca kılıç ıvır zıvır itemlar yere koyulabilio mu
ulan uo ne güzel yapmıştın şöle itemları yere atabiliodun hehe. Öle bişey olsa çok güzel olur
Sosyal ağlarda paylaş

ya oyuna girdim. ama anlayamadığım şekilde çok fazla kasıyor.
kafamı sağa sola çeviriyorum hoooop 1 dk bekle.
login ol 1 dk bekle. bide bu bekleme aralarında gelip biri öldürüor. bi bakıorum ölmüşüm.
bilgisayarıma çok güveniyordum. ya milletin çok deli bilgisayarı var yada yazılımsal bir sorunum var.
(hd4850 + intel e8400 + 2 gb 1066 ram)
Sosyal ağlarda paylaş

Benim makinada iyi calisti ama makina kuduz biraz. Saga sola donunce az bir gecikme oluyor, ama cok az. Birinin oldurmesine gelince, evet, kilicli birisi spawn noktasinda bekleyip login olan herkesi oldurdu, ben de dahil, e psikopat cok sonucta. Neyse kisa bir sure icerde kalip baska islere daldim, yine girer bakarim milletin atesi bi sonsun de :)
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda geçirdiğim bir buçuk saat sonunda yaptıklarımı anlatayım.
çıplak bi şekilde sağa sola koştum.
6 7 tane noob kestim.
şehir bulamadım.
bir tane gearlı baltalı bi adam kestim. adam afkdı. ama nasıl lootlıcaımı bilmediğim için bıraktım öle.
bir iki npc priest dövdüm.(bu priestler ölünce bizi rezliyorlar)
bi adamın kafasını yumrukla kopardım

şimdilik sıktı açıkçası. dünya bomboş. yarın bi tanede video yaparım.

ps. full detay çalıştırdığım bir çok oyuna göre çamur niteliğinde grafiklere sahip bu oyun beni çok şaşırttı.

shadowları none yapınca rahat 30 fps arttı.
yinede yüksek bi yerden etrafa bakınca fps çok düşüyor.
çözemedim olayı :S
hani grafikleri kıssam kısılcak bişide yok.

edit: sistemini yazar mısın çok merak ettim.

edit2: sanırım catalystden antialising (miydi neydi) onu 16x yapmışım.anisotropic (mi neydi) onuda sonuna almışım.ondan kaynaklanmış olabilir kasma
Sosyal ağlarda paylaş

bugün tekrar girdim oyuna.
şehri buldum. silahımı armorumu aldım. (en basit itemler. kendi veriyor.) sevindim. dolanırken etrafta bir adam geldi. şu trailerde varya bir şovalye. aynı o zırhdan vardı adamda.
baktım adam kılıç çekti. korktum bana gelio sanırım dedim. arkamı döndüm. orda yokmuşum gibi davrandım. derken çat. one-shot. kafam koptu. 1 saattir priest arıyorum. hala bulamadım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...