Sleeper Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ts anca aksama evden girerim ama mouse sens den degil sorunum bence hızda degil gecikmede sorunmum var slow motion hareket ediyo saga sola donuslerde ya da target almak istedigimde :S tam cozemedim makine sıkıntı oluyo 2006 model olunca : ) aksama bi el atarız beraber : ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 gel hallederiz akşama abi ,grafikleri full low yapıp 2 ayar çektikmi oynarsın rahat rahat:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 haha nedir bu bedevi durumu anlamadım dun server gitti bugun ts gitti : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 harbiden noluo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Bu hafta pek giremedim oyuna, TS konusuna gelince, restart falan da edemiyorum server'ı, herhalde oradaki serverla alakalı bir sorun var, birazdan tekrar restart etmeyi denicem olmazsa haber veririm. -location'ı değiştirdim, yeni ip : eurots5.gameservers.com:9366 pass aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 hadi bakalım abi nerelerdesin yahu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 olm girdiginde bikac 2H long spear yapip maillesene bana, mesuttan kaptim mizragi onu kullaniyorum :) Bu arada cok saglam ayi mekanlari var ama PK'lar da dolasiyormus ortamda, oralara mi kaysak ufaktan, cumbus olsun keselim ortaligi, ya da kesilelim mi desem hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Bugun PK'lar sehri sarmisti uzaktan ok saydirdim, henuz agir zirhla kosamadigimdan uzaktan takilmak emniyetli geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 aman abi dikkat et:D bu arada oyun daha çok oyuncuyu hakediyor bence yahu,inanılmaz şekilde düzeldi 3 ay öncesine göre,bariz problemler yok artık,rahat rahat sandbox oynamak ne güzelmiş ya,conan a girdim 5 dk sonra cıktım valla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 MO Forum said: Wind, rain, and gravity all affect the trajectory of your arrows. Gravity causes the arrow to arch downwards, and you will have to get used to the trajectories of the various bows you will use. Rain intensifies the downward arch. Wind is supposed to also affect trajectories as expected in real life, but there is no easy way to tell what direction the wind is blowing! You can fire a test shot to get an idea of the wind direction, but it isn't very informative, and the wind changes direction without any indication to the archer. The combination of these 3 environmental effects, as well as human aiming error, make hitting targets at range much more difficult than close up sanırım bu okculuk konusunda herkesin neden bu kadar sıkıntı cektiginin kanıtı... herkes alısmıs target aldıktan sonra zıplayıp takla atarak hedefi ıskalamadan vurmaya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ssler çok güzel görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Sleeper said: MO Forum said: Wind, rain, and gravity all affect the trajectory of your arrows. Gravity causes the arrow to arch downwards, and you will have to get used to the trajectories of the various bows you will use. Rain intensifies the downward arch. Wind is supposed to also affect trajectories as expected in real life, but there is no easy way to tell what direction the wind is blowing! You can fire a test shot to get an idea of the wind direction, but it isn't very informative, and the wind changes direction without any indication to the archer. The combination of these 3 environmental effects, as well as human aiming error, make hitting targets at range much more difficult than close up sanırım bu okculuk konusunda herkesin neden bu kadar sıkıntı cektiginin kanıtı... herkes alısmıs target aldıktan sonra zıplayıp takla atarak hedefi ıskalamadan vurmaya ahah o yazıyı nerden buldun ya. o sistem iptal edilmişti yanlış hatırlamıyosam çok önceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 oklar mesafeye ve yayin cinsine gore asagi dusuyor. Ruzgarin etkisi var mi farketmedim dogrusu, oyle bir sey olsa bilirdim diycem ama oyunla ilgili hergun yeni bisey ogreniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 smarthan said: o yazıyı nerden buldun ya. o sistem iptal edilmişti yanlış hatırlamıyosam çok önceden mo forumlarında sticky hem de bu konu http://www.mortalonline.com/forums/53448-archery-guide.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 tarihine baktın mı peki mesajın :) tekrar aktif de edilmiş olabilir ama kaldırdılardı bi ara servera yük oluyo diye sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 abi ok kullanıyoruz yani,yerçekimi muhabbeti var gerçekten niye diyecek olursan,20 metre önündeki herife direkt oku çakabiliosun,ama 100 metre ilerideki herifi targetlayarak atamıyosun,en az 1 adam boyu daha üstünden atmam gerekiyo,görüyosun zaten okun düşüşünü falan bide pklarla ve craftingle uğraşmaktan foruma bile bakamıyorum bu ara:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 tarihi eski ama yanlıs bilgi veren postları sticky de tutmaları onların ayıbı : ) resmi sitesinden ogrenmeyecegiz de nerelerden ogrenecegiz bu isleri... alcak mo eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 pinkporing said: hadi bakalım abi nerelerdesin yahu:D Pazartesi gelicem abi, hala uyku düzenine alışamadım biliyosun durumları eve gelince aptal gibi oluyorum :). Spear konusu acilse bu arada, en kötü ÖM at ahmet abi vereyim acc info'yu yap kendine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 sdasdasd geçmiş olsun kardeşim şimdiden,ama mo yu da unutma yani,zaten pk kesti moralim 0 :S ahmet abiye de söyledim atar mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 abi sağlam torrent bulamadım bi türlü, direk game clientinden indirsem oyunu çokmu çile çekerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 son hız çekmiştim ben launcherla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 amma para kastim olm, 2. evi de yapabiliriz sanirim :P Evet PK'lar direk topac, aralarina mavi karistirip seni gri yapip kestirmeye calisiyolar. Gitti sniper bowum :( Ama iyi saydiriyodum ne guzel yaw uzaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 iyi 160 gold daha geldi bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ahahaha abi köşe olcaz heralde :D tier 3 yaptıralım olmazsa gari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 pff yüklemeyi direk launcerdan yaptım son patchide atıyorduki ''patching error!!11! old file not found bıdı bıdı diye bi hata veriyor şimdi patchleri silip tekrar yükleyim dedim aynı yerde mıçtı kaldı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar