Lasombra Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 archeryi düzeltmiyomu bu patchde acaba yau hep içimde ukte kaldı archery şu oyunda paso buglıydı bi türlü oynayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 valla bende beklemedeyim ne patchi bende anlamadım şimdide senin bahsettiğin archery problemi ne zamandan kalmaydı? ve ne problemi vardı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Ya dün oyuna indirmeden önce forumlarda baktım archerye yeni sistem getirmişlerde buglıymış adamın teki demiş benim 20 metre rekorumdan daha uzağa atabilen warmı falan diye.Yeni bi olay yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 oyuna girebildinizmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 evet sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 off hata veriyo,400 mb patch yüklüo baştan ben uyuyimda yüklesin,artık yarın sabahdan girerim oyuna ii geceler,bu arada narsor ayarla ortamı sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 tmm ii geceler, takiliim biraz ortalıkta. At filan sattım geldi bi suru para yine :) Teamspeak server bile kurdum ne diyosunuz, ortam hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Archery iyiymiş diyolar, daha yüksek ayarlarda çakılmadan oynuyorum artık filan diyenler bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 oo archery düzeldiyse hemen bi bowcraft açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yarın akşam tekrar deniyim ben de girmeyi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ben dün gece bi archery deniyim dedim, yayı gerince elemanın baktığı açı falan bi garip oluyo böyle ikibüklüm bi triplere giriyo, yemin ediyorum 15 tane okum vardı, bi domuz belledim kendime dibine kadar girdim, 2 tanesini tutturabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 hahah belli zaten herkes küfür ediyo yeni sistem yapmışlarda bilmiyorum patch notlarnda düzeltilcek diye vardı düzelmemiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 yok yaycılarla konuştum çok iyi diyolar bugünkü patchden sonra, forumları okumadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 yok yok forumları okudum sikayetci herkes, menzil kisaymis, okun hedefi sasmasindan filan mutlu degiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 patchi yükledi tam play e basıyorum 5 saniye sonra program yanıt vermiyor diyip kapanıyor noluyo yav:S çözemedim sorunu varmı fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 mortal logosu çıkıyor mu hatayı vermeden önce ? bende de aynı sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 evet aynen:S napıcaz bir fikrimde yok işin açığı yav:S msn:[email protected] eklesene ordan konuşalım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 pinkporing'in sorunu patch sirasında dosya bozulmus onu cozduk, 3 kisi paraya para demiyoruz valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 para nedir abi elimizin kiri sdsdsdsdsd bir resim atayımda dayanamadım ,daha sonra topluda atıcaz:D güneşin doğmasını beklerken ,korku içinde bir bekleyiş daha sonlanmak üzere:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 nası çözdünüz? tekrar mı yükledi oyunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 abi o iş biraz uzun gibi sankim:D sen teamspeake gel anlatayım burdan uzun sürer:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 patch dosyalarini biyere atiyosun, moyu siliyosun, yeniden kuruyosun, downloada gecince kapatip patch dosyalarini geri kopyaliyosun, islem bitene kadar bekliyosun. Bu arada son patch dosyasini siliyosun cunku installu bozan o dosya oluyor. TS'ye gelmeden anca bu kadar olur forumdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 son patch dosyası ne ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 TS'ye gel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 neyse ya yarın bakarız. ekran kartı idarelik şuan.kasa kasa oynarım diyodum da neyse. yarın gelicek aslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar