bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Masticore sadece belli durumlarda FPS modunda. DFO'dan ornek veriyorum su an tabii ki MO'dan degil. Tam FPS modu oldugu zamanlar ok atarken, spell cast ederken sadece. Melee'de daha uzaktan butun karakteri gorebildiginiz ama yine de "limited" bir gorus acisi mevcut, sadece on tarafi kavrayan. Mount ve rest modunda ise free-look mevcut. Mighty, sana saygi ve terbiye ogretirdim ama yasin gecmis bu zamandan sonra olmuyor ne yazik ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 mortalda hiç bir şekilde fps den çıkamıyormuşuz .. 2. baskı(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Biraz bunaltici olabilir, ama oyunda "havayi" yakalama namina daha iyi olucagindan eminim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 aslında evet bi çok zaman canımız sıkılacak gibi. ama yinede fps şekilde at binmek çok hoş olsa gerek.bunun gibi bir çok şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 şuanki armor vs craft etmeyi gösteren bi video. (şuanda kimse crafter olamıor. maden toplayıp npcye craft ettiriolar.) http://www.youtube.com/watch?v=NVHE7GZo298 biraz dikkatli baktım ve şunu gördüm. birçok oyundaki gibi eldiven giyince 2 elimizde birden olmuyor. yada başka her neyse. sağa giyersek sağda eldiven oluyor. birde developerin açıklamasında craft edilirken koyulan malzemeye göre yapılan armorun ağırlığı buna bağlı olarak yürüme hızı ve dayanıklılık gibi şeyler değişecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Bu arada ciddi bir şekilde dolandırıldığımı farkettim Adamlardan refund almak için son 7 gündür msj atıyorum cevap veren bile yok, en son globalcollect'e mesaj attım bakalım o ne olacak. Olmazsa yarın bir de EU'da overseas trade ile hangi kurum ilgileniyorsa mail atacağım ya da doğrudan bankamla görüşeceğim. Denildiğine göre hem isviçre hem de EU yasalarına göre refund vermeleri gerekliymiş. Neyse bana iyi bir ders oldu, salakmışım velhasıl fakat bir daha indie developer'dan pre-order verecek kadar salak değilim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Bence item agirligina gore hareket hizinin dusmesi hos bir sey degil. Mantiken tabii ki uygun ama dusunursek, melee skilleri kasip plate veya full plate gibi armorlari giyen kisiler surungen gibi hareket ederse bu kisileri herkes cok rahat bir sekilde oldurebilir kitelayarak.. kesin bir sistem falan dusunmuslerdir onun icin.. mesela DFO'da "Armored Casting" ve "Armored Archery" skilleri var, bunlar artikca armordan aldiginiz penaltyler azaliyor. Ayrica unburden diye bir buyu var, ayni etkiyi goruyor. Buyuk ihtimal heavy armor kullanicaklar icinde boyle bir skill veya buyu koymuslardir. Veya benzeri bir sistem eklenicektir. Scam olayi nasil oldu? Pre-order verip, iptal mi ettirmek istedin? DFO'nunda supportu cok kotu, ne yazik ki butun indie'ler boyle oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Abi işte refund etmeleri lazımken cevap bile atmıyorlar. Bu oyunun çıkacağını pek zannetmiyorum 3 ay içinde yetiştirmeleri gerek ve daha housing'in kodlamasına bile başlamamışlar hatta tam olarak ne yapacaklarını bile bilmiyorlar. Bir sürü indie MMO betasına katıldım ama bu kadar kötüsünü hiç görmemiştim büyük ihtimalle oyun çıkmayacak ve firma batacak. Ama umarım böyle olmaz yoksa benim de param gidiyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bingildak dediğimi yanlış anladın. mesela ben a itemini yapıcam. yapmam için 1000 tane x malzemesi lasım. ama ben tuttumda 2000 tane x malzemesi koydum. böyle olunca durabilty fazlalaşıyormuş ama ağırlığı artıyormuş. edit : ups. doğru anlamışın 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Sylian adamlarin forumlarina post attin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bence sistemleri gayet iyi. craft olayına hayran kaldım. tabiki ilerleyen zamanlarda görüntülü craft flnda eklenir. ah bide büyücülük görsek :P ben bi gireyimde şu oyuna. herşeyiyle anlatıcam size nasılmış die. her gördüğüm şeyle ilgili videoda çekerim. batma gibi bi durum olmıycak bence. staratejik bi hata yapılmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 oyunun batacagini sanmiyorum. Ortalikta benim gibi her cikan naneyi deneyip farkli biseyler arayan hatiri sayili insan oldugunu dusunuyorum (yasli tipler, 35 yasindayim :)). Sonunda adam gibi bir oyun cikarsa insanlar takip eder. Onemli olan, developerlarin su anki durust davranislarina devam etmeleri ve ortaya biseyler cikarmalari. Craft ekranina resim eklemeleri filan programci gozuyle baktigimda betanin sonlarina dogru yapmalari gereken seyler, su anda cok daha ciddi problemleri var, grafikcileri saglamsa oldukca hizli bir sekilde sistemi oturturlar (adam gibi programlayabildiklerini varsayiyorum). Ote yandan serveri cokerten buglari bulup temizlemeleri oldukca zor olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bingildak soyledigin sistemde calisan oyun yok, calismaya calisan bir oyun var , cikmaya calisan da bir tane oyun var ikisinin de durumlari belli. belki guzel seyler dediklerin ancak senin gibi hardcore pvper lar haric o sistemi sevecek dunyada cok az insan olduguna inaniyorum. insanlar icin mmolarin anlami aksam eve gelince arkadaslari ile birlikte en kisa surede eglenebilmek, bunun icinde bence daha cok wow vari pvp si olan oyunlar cikacakti. siz ve sizin gibi hardcore pvperlar icinse gene bence kisa soluklu pvp mmolari gelecektir... shadowbane , darkfall vb.. cunku istedigin yontem benim gibi cogunluk olduguna inandigim insanlar icin asiri eziyetli ve anlamsiz. cok fazla gercekci ve oyundan uzak. guzel birseymi belki evet ama uygulanabilirmi bence hayir. uygulansa dahi bence pek keyif almayacaktir cogu oyuncu. mortal online da ornegin bu savas sistemi ile bana hicmi hic hitap etmiyor. bunun deneyim ya da beceri ile alakasi oldugunuda dusunmuyorum cunku bu bir oyun. zaman icersinde alistikca gelisen bir beceri. ne derseniz deyin isin ucunda gene itemization var ve bir sure sonra gene item > all olacaktir. pvp sevmeyen birisi olarak da benden baska bir yazi beklenemezdi zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 zaten darkfall 2 server var (dimi ? ) bu oyundada aynısı olacak tahminen yani çok kişiye hitap etmemesi doğru. yanlız bu oyunda darkfalldan ayrı olarak skill cap var. yani nedir ben pvp sevmiyorum. de haydi crafter olayım. ama başka biri pvpci. kendi armorunu craft etmek istesede edemez. çünkü skilleri swordda veya herhangi bişide tabiki herkez biliyor 1 milyon kişi fln hayal şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 sorun zaten sizlerin ve bu turu sevenlerin bir oyunun serverini dahi 50-100 k lar civarinda dolduramamaniz. e dolmayan server kazanmayan sirket = batan kapanan oyun. bu tur oyunlarda hep olan seyler bunlar. cunku server dengesi tutturmak cok zor. bir guild veya birlik cikip cok rahat bir sekilde serverin altini ustune getirebiliyor. bir 20 kisilik ekip pusularla insanlara kan kusturuyor ve o kusan her insan oyunu birakan veya oynamaktan vaz gecirilen her insan kelebek etkisi gibi oyunun bir anda nette sogumasina ve batmasina sebep veriyor. ornegin bir site var ismi http://www.rockpapershotgun.com/ bu adamlar eurogamerin ilisiklisi. simdi tekrar df i review yaptilar hemde uzun uzun oynayarak bu sefer 4/10 verdiler. ama nedense durmadan karaliyorlar oyunu , nedeni belli. hem oyun hemde su onceki review olayi. oyuncularin etkisi de bunlar gibi. bir tek forumda ornegin patide df icin cikan yaygaraya bakin ve oyunun bir anda nereye geriledigine bakin. azmodai ile basladi hersey ve onunla bitti nerdeyse. onun sayesinde 100 kisi basladi belki o birakinca 80 i birakti :) bu etkiden kurtulamamak bu tip oyunlarin en buyuk dusmani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 haklısın. ama zaten bu oyuna başlayan insan bunu bilirde başlar tahminen. ama daha öncede dediğim gibi. pvp sevmeyen bi insan crafter olabilir. merchant olabilir. kendi evinde evi dekore edip arkadaşları ile rp yapabilir. veya en basidinden haritayı gezer. haritacı olur. harita satar. (bu sistemi bilen var mı? yani elimizle mi çizcez haritayı? ) tabi bunlar adamların bize söledikleri.bunların hiç biri bulunmayada bilir. bakalım nası olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Benim amacim oyunu kotulemek veya yuceltmek degildi. Sadece bu turlerin geleceginde olucak sistemleri kendi fikrimce anlatmak istedim :) DFO'inda cok zayif ve basarisiz yerleri var, eminim MO'nunda olucaktir. Ufak bir kesme hitap etse de umuyoruz ki bu tarz oyunlar asla yok olmiycak ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 kesinlikle yok olmaz. insallah sistem oturur, ornegin wow ve benzeri pve ye yonelik oyunlarin sistemleri artik oturdu denebilir. mob kes skill kullan levelle itemlen high end ol vs de vs seklinde gidiyor biliyoruz. mo-df gibi oyunlar sayesinde de bu tipin oyunlarida zaman icinde gelisip bir anda wow gibi turun en iyisini cikarip bir patlama yapabilirler. ki insallah olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 pvp nin geleceğini first person dı skill di vs di bunlarda aramak abes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 müjde!! bugün hiç çökmemiş server >:D<:)-D demekki bişiler yapmışlar. block b dekiler daha şanslı olcak her şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ooo durum dusundugumden iyiymis. Artik yeni kodlari koyup cokertmeye baslarlar. Su patch sistemini oturtsalar oynamaya baslarlar sistemle zirt pirt zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Bu arada umarim softlaunch tarzi bir olaya girmezler, gerci kucuk firma, buyuk ihtimalle oyle yaparlar ama siege sistemi olmadan adam gibi bir sistem oturtmadan release ederlerse olay madara olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Bingildak DFO da betadan çıkarken combat yavaşlatıldı , hızlandırılmadı :P Sprint hiç stam götürmüyor gibi birşeydi ve daha hızlıydı, ekranda millet uçuşuyordu pvpde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 zaten releasedede olmıycakmış siege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bizim adam yeni bir video ekliycekmiş yarın. size haber veririm burdan. buda mağrayı fln bi yerleri keşfedio adam. yanlız dipnot daha adamlar meşale olayını eklememişler. yani mağralar karanlık değilmiş o yüzden. eklenince göz gözü görmicekmiş. illaki meşale (zaten offical videoları izlediyseniz görmüşünüzdür. http://www.youtube.com/watch?v=Dch6TTcqtSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar