smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 massive pvpden kastın siege ise oyunun releasesindede olmıcak ama raid yapıp 2 grubun birbirine dalmasını diyorsan şimdilik buda pek mümkün deil server 100 kişi kaldırıyor.ama release olana kadar olur tahminen. şuan oyun beta bilem deil. alpha resmen edit: ben demiyorum millet diyor8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 clan vs clan, 50v50 minumum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Adamların şu andaki max amacı 50 vs 50 miş sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Sanmiyorum, o serverlar falan degisicektir elbet. PVP bazli sand-box yapip amaclari maximum 50vs50 olamaz. ps. su an icin "server 100 kisi kaldiriyor" demisler, ciplak ve dolasan tipler, gearli 100 kisinin birbirine ayni mekanda dalmasiyla cok farkli seyler bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Yok 50 vs 50 ben daha önce duymuştum pek inanmamıştımda tekrar söyledi birileri şu anda amaçları release e max 50 vs 50 imiş sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 abi o test amaçlı serverdır bence yoksa düşünsenize 5000 kişi aynı anda atraksiyona girdiğinde o zaman mo diye bişey kalmaz ya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 50v50 iyidir aslinda, daha fazlasi sacmaliyor iste goruyoruz DFO'da.. Ama instanced olmadigini dusunursek, her turlu o rakamlari insanlar gecicektir.. Yani dusuncesene bizim yaptigimiz gibi diplomatik olaylar oldugunu, 2 clan savasirken biri merc tutup cagiriyor, ne olucak o zaman? Veya atiyorum lesh yiyici, mezarcilar girdi araya loot kaldirmak icin? 50vs50 bence gayet tatminkar, ama tabii bu "optimum" rakam olmali, bunu gectiginde cat diye gocmemeli. Her turlu gecer cunku. ps. 5000 kisinin birbirine girmesi nedir ya? hangi oyunda 5000 kisi birbirine girmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Zaten server'lar yaklaşık 2000 kişi kaldırabilecek demişlerdi uzun zaman önce o yüzden 50 vs 50 tatminkar bir rakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Bingildak abi en son 70 vs 150 mi ne yapmıştık pek lag yoktu , geçen daha 30 vs 70 yaptık mehatilde gene 0 lag(ses felan kapamıyosun bile artık çok rahat) DF optimizasyonu yaptı onun için. Server 2k adam kaldırıcaksa MO da populasyon çok rezil olucaktır yahu World Map nasıl büyükmüymüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 62 km kareden bahsediyorlar,uzakta gördüğün sisli dağlara felan çıkabilecekmişsin:D de 2000 kişiyse counter turnuvası gibi geçer abi,ticaret nasıl olacak,siege nasıl olacak,sosyalleşme nasıl olacak anlamadım ben şimdi:s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Lag oluyor diye demedim zaten. Lag olmasa bile bende 100-150+ rakamlar sacmaliyor. Zerg'e donusmesi hos degil. 50 tane ciplak adamla arkandan MM atarak kostugunda zerre zevk almiyosun. 2000 bencede cok azmis yalniz. Haritanin boyutunu bilmiyorum dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 2000 den fazladır yau (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 evet 2000 olurmu ya adamlar 10k kişi invite edecekler betaya , tek server olacak die duymuştum şimdilik. yani o kadar kişinin yarısı girse zaten 5k oluo. 2k çok az cidden çok az üzücü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 3-4 vurusta oleceginizi dusunurseniz istediginz kadar kalabalik gidin, tikir tikir kesilecek millet, saiyiy dert etmeyin, bence esas soru kac sest kaldiriyor server :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 klavye delirdi sanirim. Kac ceset diyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Nası ya oyunda 3-4 vuruşda ölüyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=16zSYD4kQOQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 oww yeni patch gelmiyormuş komple yeni client geliomuş. tekrar indircez :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Ciplaksan 3-4 vurus, zirhliysan bunu ikiyle carp gibi birsey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Eh, ilginc. Neyse gelsin gorelim. Mortal Online'dan cok Mortal Kombat gibi olcak o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 iyi abi bence mortal kombat gibi olmaz çünkü aktif savunma var yanilmiyorsam. yani bişi olmaz güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 alakasız olcak ama bu shopdan kayıtlı email adresimizi değiştirebiliyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 patch notlarıda eklendi launchere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Bir sonraki beta phase'ine mi geciyorlar yeni client ile? Neyi test ediyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 beta tam beta, bi suru bug fix sonucta. Eksiklikleri gidermekten cok varolan problemleri duzeltiyorlar sanirim ve anladigim kadariyla hedeflerden biri de servera alabildikleri adam sayisini arttirmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar