Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mortal Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
grafikleri normal bi bilgisayarda rahat oynancak şekilde optimize ederlerse. işte o zaman tutacak bu oyun. ama daha çok erken sanırım çünkü akıllarının ucundan böyle birşey geçmiyor.
Mesaj tarihi:
shite basılı tutup bas

fakat onu çantanın içindeyken yapiosun bankadan o şekilde alamiosun çok irenç bişey o, bankadan para alacan dielim hepsini cebine koyup cebinden ayırıp geri koyuosun, onu da düzeltemeleri lazım en kısa zamanda =)
Mesaj tarihi:
Dwinz said:

grafikleri normal bi bilgisayarda rahat oynancak şekilde optimize ederlerse. işte o zaman tutacak bu oyun. ama daha çok erken sanırım çünkü akıllarının ucundan böyle birşey geçmiyor.

Geçiyor ama şuan onun için yapacak vakitleri yok daha önemli şeylerle uğraşıyorlar
Mesaj tarihi:
dün bira magery denedim, reglerin çoğunu catalyst vendora koymuşlar baya güzel olmuş bi flame strike, fireball , earthquake vs atamiosun ama dierlerini alaibliosun bazıları pahalı olsa da

fena olmamış magery sistemi

bazen buglı oluo line of sightında deil die hata verio dibinde olsa bile ama targeting sistemi fena değil,

tamer mage takılıcağım galiba ^_^
Mesaj tarihi:
sinad said:

Ya bende taming hep kilitli gözüküyor ?

+ ya getiriyorum ama sonra bakınca yine kilitli 35 te şu an.

int ya da psychela ilgili olabilir mi?
salladım
Mesaj tarihi:
sülfür çıkarttım lan. götüm götüm çıkıyor ama şerefsiz. sabbura pile işliyorum, 1000 sabbura'dan 25-50 malachite çıkıyor. yaklaşık 500 malachite'ten 4 sülfür çıkmaya başladı cuprum'un yanında.
  • Yeni Oluştur...