Dwinz Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 grafikleri normal bi bilgisayarda rahat oynancak şekilde optimize ederlerse. işte o zaman tutacak bu oyun. ama daha çok erken sanırım çünkü akıllarının ucundan böyle birşey geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 toplu itemları hangi tuşla ayırıyoruz? misal 1000 coinim var bunun 200 ünü almak istiyorum nası alacam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 shite basılı tutup bas fakat onu çantanın içindeyken yapiosun bankadan o şekilde alamiosun çok irenç bişey o, bankadan para alacan dielim hepsini cebine koyup cebinden ayırıp geri koyuosun, onu da düzeltemeleri lazım en kısa zamanda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Dwinz said: grafikleri normal bi bilgisayarda rahat oynancak şekilde optimize ederlerse. işte o zaman tutacak bu oyun. ama daha çok erken sanırım çünkü akıllarının ucundan böyle birşey geçmiyor. Geçiyor ama şuan onun için yapacak vakitleri yok daha önemli şeylerle uğraşıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 dün bira magery denedim, reglerin çoğunu catalyst vendora koymuşlar baya güzel olmuş bi flame strike, fireball , earthquake vs atamiosun ama dierlerini alaibliosun bazıları pahalı olsa da fena olmamış magery sistemi bazen buglı oluo line of sightında deil die hata verio dibinde olsa bile ama targeting sistemi fena değil, tamer mage takılıcağım galiba ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ilk çılgın lootumu da yaptım lan baya deri setim var dsfds. PK OLCAM BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 your spur hits domestig pig 1 2 saat kas your spur hits domestic pig 2 :D corrupt falan güzel ama her tikte skill arttırsa tadından yenmezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Ya bende taming hep kilitli gözüküyor ? + ya getiriyorum ama sonra bakınca yine kilitli 35 te şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ben gene taming skillini göremiyorum hfggfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sinad said: Ya bende taming hep kilitli gözüküyor ? + ya getiriyorum ama sonra bakınca yine kilitli 35 te şu an. int ya da psychela ilgili olabilir mi? salladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 veya skill capin dolmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Diamor said: ben gene taming skillini göremiyorum hfggfsd relogin yap oluyo bazen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 iyi de daha yeni açtım charı nasıl dolabilirki skill cap bi de oyunda alt+tab yapamıyorum çok kötü yapınca geri gelmiyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 alt+enter yap window modda oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Bu arada fabernum'a yeni bir vendor eklemisler. 6-7 yane yeni kitap varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 yeni kitap derken , tek fabernumda olan kitaplar mı yoksa bşaka şehirlerde olup fabernuma yeni gelmiş kitaplar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sadece orda olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ne gibi kitaplar mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 lore kitaplari bildigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 IRONBONE LORE U BULUN LA.. selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 a.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Sereglin said: Bu arada fabernum'a yeni bir vendor eklemisler. 6-7 yane yeni kitap varmis. Pyrite,Incisium lore fln varmis bunda mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sülfür çıkarttım lan. götüm götüm çıkıyor ama şerefsiz. sabbura pile işliyorum, 1000 sabbura'dan 25-50 malachite çıkıyor. yaklaşık 500 malachite'ten 4 sülfür çıkmaya başladı cuprum'un yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bi flame strike at da görek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 vallahi bende merak ediyorum. Makro ayarlıcam kendime flame strike atarken bascam kafamda Kal Vas Flam yazacak. yapıcam bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar