Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ultima serverı mı bu naptınız yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 petler buglanmış sanırım.passivede pet ama kimi görse saldırıyor var mı başına gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Dwinz said: ultima serverı mı bu naptınız yau valla son 2 gundur bu uzun downlarin sebebi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Pluton said: bana armor yaptı screwy'e laf yok =) screwy e laf yok beni wipe geldi die kandırmaya çalıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samael Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 yav şu synch problemi için elden gelen bişiy var mıdır player olarak yoksa başa gelen çekilir mi? 4-5 gündür oynuyorum oyunu sadece bu sabahtan beri synch problemim var ama deli gibi var. bağlantıdan mı felan diye giriştim her türlü ayara hiç birşey değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Yapacak pek bir seyin yok. Performansini arttirmaya calis forumda yazan yontemlerle. Bunun disinda harita gecis noktalarinda combat mod'a girip cikarak sync durumuna bak. Boylece en azindan desync anini zamaninda yakalarsin ve hemen relog olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 samael said: yav şu synch problemi için elden gelen bişiy var mıdır player olarak yoksa başa gelen çekilir mi? 4-5 gündür oynuyorum oyunu sadece bu sabahtan beri synch problemim var ama deli gibi var. bağlantıdan mı felan diye giriştim her türlü ayara hiç birşey değişmedi. o olayın nedeni nedir bilmiom ama çok random ilk oynadıım zamanlar 1-2 hafta önce falan sürekli desync problemim oluodu , attan kaynaklanio zannediodudm çünkü böle at tamelieyip bi yere koşuodum böle çok hızlı bi şekilde vairodum geldiğimde böle desync olmuş oluodum biraz bkeliodum sync olsun die vs. Ama nedense son 1 haftadır hiç desync olmuorm fakat mesela Screwy sürekli yaşio her girdiinde sycn olmasını beklio. Ben de ondan önce öleydim, çok random yani işte adamlar oyunun Engine ıyla ilgilenen bi firma var, onun düzelticeği bişeymiş onları bekliolar. En büyük sorunlardan biri o oyundaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 öldüm town'ı bulamadım =) yeni char açıcam. tam keşfetmeye başlamıştım tamerı herifin teki geldi öldürdü. bu arada sizler nerdesiniz ? ben vadda'dayımda sizi bulma imkanım yok mu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ben Baktiydeyim Vadda nın biraz daha güneyin de bi şehirde hemen yakınında, maden kaziorum statlar için vadda da olan vardır herhalde, bi yerde buluşuluo genelde vente geliosun ordan konuşuosun vs ama insanlar afk midir bilmiom ben star wars izliom da bi yandan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Son durum özeti: -Servera attıkları patch'deki en önemli özelliklerden biri gece/gündüz olayı. Henrick (SV CEO'su) release'den sonra ekleyebilecegimiz gece gündüz olayını bi şekil kotardık hayde bre atıyoruz önünüze hede höde filan dedi attı, sorun şu ki özellik kafamıza denk geldi yardı direk, kimi clientlarda sorun var, millet gündüz sen gece giriyosun filan. Bi de ben 2 gündür geceyim, hiç bi şekil gündüz olmuyor :X -Onu ekliyoruz bunu ekliyoruz derken şu an server uzun süredir gördüğüm en önemli buglara sahip, yani şu aralar oynayanlara sabırlar dilerim -Adamların release'e sıkışmış gibi bir durumu yok. Sanırım para buldular, büyük çaplı yazılım işinde hızlı bir şekilde içeriği değişirsen tüm kod tosurur bunu işin içindekiler bilir, bu yüzden şu anki durumda şaşılacak bir şey yok, sorunlar tasarım problemleri değil de kodlama hatasıysa çok hızlı bir şekilde de düzeltilir, tecrübeyle sabittir -Screwy'ye laf yok :)(geyik uyarısı), kendisi gayet iyi niyetli bi şekilde gelir vente şikayetini eder saydırır ama herkese yardım eder, muhabbeti iyidir. Postu biraz falza olumsuz görünüyo gibi ama dedikleri şu anki server durumunu doğru anlatıyor. Evet oyunun potansiyeli, var olanlar vs vs ama şu anki durum keyifli bit oyun ortamı değil server, bu aralar oynayanlar dikkat. -Vente gelin laflayın bilgi almak için, bu aralar biraz depresifiz ama yine de geyige her zaman biri atlar. Bu aralar ki moda wipe gelmiş abi her karakter silinmiş geyigi, dikkatli olun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 narsor yıktın gelecek trolleri =(( neyse biz gene buluruz bi yolunu =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 hehe, son gelen arkadaşa ventte bunu yapinca direk cikti eleman kendimi kötü hissettim :P Kimdi acaba ciddi ciddi sormuştu halbuki niye karakterlerimi göremiyorum diye. Kötüyüz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 olum ölünce oyun bitiyor lan. reslendikten sonra bayır çimen teptim bi dünya ama medeniyet emaresi yok arkadaş nerde lan şehirler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 lol nerde reslendin acaba mavi isen her zaman şehire koş şehirde priestler oluo. böle vadda bakti vs gibi şehirlerde, mamut şeklinde binalar var böle boynuzları falan çıkıo yanlardan o binalarda priest oluo tabi sen nerde reslendin hiç bi fikrim yok hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 gece vakti olduysen goctun direk, ruhlar alemi de karanlığa boğuluyo bi şekil, ruhlarımıza da meşale lazım. Gece olunca da ortalıkta meşale dağıtan amcalar gezsin, ne o öyle karanlıkta 2 adım ötesi görülmüyo be, meşaleyle de 4 adım ötesi :) Geyik bi yana, biraz ortalığı tanıyosan, bi harita açıp nerde olduğunu anlamaya çalış yoksa kesinlikle bulamazsın şehir filan. Harita: http://www.anothersoft.net/newmap.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 yok abi gece öldüm gündüz reslendim lan. character ekranından priest e ışınlandım daha da yolumu bulamadım olum. kurtla güreştim, bizonla seviştim ama yok abi şehir mehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 abi trade ne büyük dert öyle para üstünü bile kendin ayarlıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 narsor said: -Adamların release'e sıkışmış gibi bir durumu yok. Sanırım para buldular, büyük çaplı yazılım işinde hızlı bir şekilde içeriği değişirsen tüm kod tosurur bunu işin içindekiler bilir, bu yüzden şu anki durumda şaşılacak bir şey yok, sorunlar tasarım problemleri değil de kodlama hatasıysa çok hızlı bir şekilde de düzeltilir, tecrübeyle sabittir Şu duydugum en iyi haber oldu oyun hakkında. Yarım cıkarılmış bir oyun patlamaya mahkum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sinad said: abi trade ne büyük dert öyle para üstünü bile kendin ayarlıyorsun evet çok ilginç bi sistem ama tam böle takas modunda alışveriş yapiosun dielim işte bişey alıcan 1500 copper, sen 1000 copper koyuosun atiorum üstüne bi kaç parça deri kouosun 1500 oluo senin koyduun şey öle satın alabiliosun vs. aynı şekilde paranı 10 silver yerine 1000 copper olarak da alabiliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 fo gibi işte en güzeli, birde barter skill i gelse tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 oda gelir, kasaplık bile gelicek abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Adamlar şirket hisselerini bile halka arz etmiyorlar. Ya oyuna tam güveniyorlar ya da gömü buldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 çıkar yakında kokusu kesin sağlam bi sponsor buldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 iyi abi bulsunlar yani de güzel güzel geliştirsinler bu oyunun fail olduğunu görmek istemiorum gayet ii yöndeler,i ne kadar bazı buglar vs oyunda çıldırtsa da hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Aynen katılıyorum. Piyasada oynanıcak oyun yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar