Pluton Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bu işler böyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Bodrack said: Dagger uretimine son verdim, short blade uretiyorum suan. Bir saate kadar greatsword uretimine geçecegim. Ondan sonrada blunta abanicam. Tabi bunlarin hepsini odundan yapiyorum:D insanlari kandirma. tahtadan yapiyorsun lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 crash yemeden 15 dakkadan fazla oynayabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 1 saattir falan oyundayım bne bi sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ben okadardır oynuyorum daha 2 kere falan yedim crash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 yok yine patladı bi de patladıktan sonra kapanması 3 4 dakika sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 saat 11 den beri sorunsuz oynuyorum edit:forumlarında çökme ve çözümleri ile ilgili sticky var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 daha %40 larda.yarın anca girerim.ztn bilgisayar kaldırıomu diye denemek için yukluyorum.oyun cıkınca elimde patlamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Masakari said: edit:forumlarında çökme ve çözümleri ile ilgili sticky var bizim forumlarimizda niye yok? niye olmasin? bizde de var stiki teknolojisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 at spawnı nerde beyler :) hoş nerdeyim onu da bilmiyorum ya shinea ışınlandım bulamayınca priesti bildiğin hiç bir medeniyet olmayan biyerdeyim ama manzara süper göller ceylanlar ... gelip geçenler bile var alsında.. peki ne tip yerlerde oluyor spawn ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ufacık minnacık bişi sormak istiyorum. accıcık baktım skilelre de. lumberjack falan gördüm. birden kafamda çanlar tepişti. skill... lumbarjack... ULTIMA.... omg omg.. bu oyun ultimanın 3D si gibin bişi mi ?? ultima aşığı birisine tavsiye edermisiniz. gideri varmı? çok ciddi soruyorum çünkü eğer öyle ise başlarım, hem de nasıl <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 şöle diyim sana ultima hastası inasnlarız hepimiz ve ben başladığımdan beri combat yapmadım sürekli craft kasıyorum (bide kayboluyorum :D) ama hani elle tutulur bi tane zırhımız bile yok. Oyun baya zevkli grupça oynayınca ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 oha gereksiz şeylerle uraşıp hiç bi halta sahip olamadan gene de orgazm olmuş kadar mutlu eden bir oyun diyosun yani. aynı ultima cnm benm yerim ben bunu, başlarım da oynarım da o zman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ama söyleyim oyunda bug dolu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ama düzelticekler dimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ona uğraşıyorlar zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 2. patch e basladım yarına ordayım asdasd =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Bonedan Two Handed Great Sword uretimine geçtim hatta yetmedi 3'er 5'er yaptim bankaya koydum. Bellowun verdigi 100 ironlada two handed sword yaptim bir tane(handle'i bone) ama pk abiler kesip aldilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Giovanni said: at spawnı nerde beyler :) hoş nerdeyim onu da bilmiyorum ya shinea ışınlandım bulamayınca priesti bildiğin hiç bir medeniyet olmayan biyerdeyim ama manzara süper göller ceylanlar ... gelip geçenler bile var alsında.. peki ne tip yerlerde oluyor spawn ? arka sayfada haritada vaddayi bul, onun hemen kuzeyinde yuvarlak icinde H var, atlar orda. dun cok efsane kayboldum yalniz, yolu bulunca sevindim filan. tam app kafalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 benden iyi kaybolan yok bu oyunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 kaybolmaak güzeldir. manyak şeyler keşfediosun. ultimada ne kaybolurdum of :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bu 3.5gb ın ana setup ustune başka patch falan varmı 1gb dan fazlaya küserüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 oyun kafayı yemiş.npcler ikişer ikişer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Red said: bu 3.5gb ın ana setup ustune başka patch falan varmı 1gb dan fazlaya küserüm yok 80mb var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 baba indir indir bitiremedi AAA rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar