Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mortal Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bodrack said:

Dagger uretimine son verdim, short blade uretiyorum suan. Bir saate kadar greatsword uretimine geçecegim. Ondan sonrada blunta abanicam. Tabi bunlarin hepsini odundan yapiyorum:D

insanlari kandirma. tahtadan yapiyorsun lan!
Mesaj tarihi:
Masakari said:

edit:forumlarında çökme ve çözümleri ile ilgili sticky var

bizim forumlarimizda niye yok? niye olmasin? bizde de var stiki teknolojisi
Mesaj tarihi:
at spawnı nerde beyler :) hoş nerdeyim onu da bilmiyorum ya shinea ışınlandım bulamayınca priesti bildiğin hiç bir medeniyet olmayan biyerdeyim ama manzara süper göller ceylanlar ... gelip geçenler bile var alsında.. peki ne tip yerlerde oluyor spawn ?
Mesaj tarihi:
ufacık minnacık bişi sormak istiyorum. accıcık baktım skilelre de. lumberjack falan gördüm. birden kafamda çanlar tepişti. skill... lumbarjack... ULTIMA.... omg omg..

bu oyun ultimanın 3D si gibin bişi mi ??
ultima aşığı birisine tavsiye edermisiniz.
gideri varmı?

çok ciddi soruyorum çünkü eğer öyle ise başlarım, hem de nasıl <3
Mesaj tarihi:
şöle diyim sana ultima hastası inasnlarız hepimiz ve ben başladığımdan beri combat yapmadım sürekli craft kasıyorum (bide kayboluyorum :D) ama hani elle tutulur bi tane zırhımız bile yok. Oyun baya zevkli grupça oynayınca ayrıca
Mesaj tarihi:
oha gereksiz şeylerle uraşıp hiç bi halta sahip olamadan gene de orgazm olmuş kadar mutlu eden bir oyun diyosun yani. aynı ultima cnm benm yerim ben bunu, başlarım da oynarım da o zman :D
Mesaj tarihi:
Bonedan Two Handed Great Sword uretimine geçtim hatta yetmedi 3'er 5'er yaptim bankaya koydum. Bellowun verdigi 100 ironlada two handed sword yaptim bir tane(handle'i bone) ama pk abiler kesip aldilar.
Mesaj tarihi:
Giovanni said:

at spawnı nerde beyler :) hoş nerdeyim onu da bilmiyorum ya shinea ışınlandım bulamayınca priesti bildiğin hiç bir medeniyet olmayan biyerdeyim ama manzara süper göller ceylanlar ... gelip geçenler bile var alsında.. peki ne tip yerlerde oluyor spawn ?

arka sayfada haritada vaddayi bul, onun hemen kuzeyinde yuvarlak icinde H var, atlar orda.

dun cok efsane kayboldum yalniz, yolu bulunca sevindim filan. tam app kafalari.
  • Yeni Oluştur...