Pluton Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Release'e daha çooook var abi sen gel öğren işte silahın benden valla bak gel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Release'den önce atmazlar, dengeleri oturttuklarına ve sistemlerde sorun olmadığına inandıklarında atarlar wipe. Sonra beta devam eder, oyun release olur. Çok ciddi bir sorun olmazsa belki hiç atmazlar. (Oyun hakkında hiç bir şey bilmeden yazdım bunu) Oyunu anlata anlata canımı çektirdiniz, indirdim patchleri, yüklüyorum bakalım. PC çalıştırmaz büyük ihtimalle de denemek istedim yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 release den önce illaki wipe yer her oyun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 evet mutlaka gerçi Henry neye göre dedi bilmiyorum ama daha skill train sistemi değişecek belki o zamanda wipe gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 evet releaseden önce WİPE olmayan bi oyun yok öle şey olmaz normal herkes oyuna başladığı zaman official releasde 0 dan bşalarsın betada kastığın karakterle devam etme die bi dünya olmaz aten beyler şimdi haritaya bakiom da şu VADDA'dan güney doğuya doğru hemen o dağların arakasındaki nehiri güneye doğru takip edip , Kıtanın güneydeki adalara mı aksak bi ya merak ettim neler var oralarda die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mortis bende merak ediyorum da yüzme bilmek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 yüzme de mi sonradan öğreniliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 yok yüzebiliosun da batiosun hızlı yüzemiosun öle çok büyük suya girersen kıyya varmadan batar ölürsün onun da skilli var . hmm nese o zaman swimmign kasıp gideriz olmadı lake de yüzeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Kaçan domuzu nası yakalıyoruz arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 hahaha o bütün MO yeni başlayanların sorunu abi ben de tamer olarak tameleyip kestim , senin olduğu için sana karşı gelip kaçmio da vuruosun ölüo . o irenç başlangıç skilleriyle resmen silah çekiliyke n koşamiosun zaten on saatte baltayı savuruosun vs ok falan düşündük de ok da çokaz range ivar damage koymuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 e napıcam arkadaşım o zaman büyücü açtım ağaç kesemiyorum reg yok elimde baltayla daltaşak domuz kovalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 hahah öle abi yapacağın şeyler sınırlı şu an tek başına solo game deneiymi bekleme hiç ya böle resource gather ediceksin tahtadan kılıç falna filan yapıcaksın böle weapon crafter vso lup veya bowyer ok yapacaksın dandik falan. ya tamer açacaskın tameinlege domuz tame edince vs domuzları kesip satıp para alıp kitaplar alacaksın ki ben öle ypaiom at falna tame ediom. ya da thief olacan bütün gün milletin cebinden itemları götürcen zengin olacan . ya da savaşçı olacaksın gururlu , domuzların peşinden koşacaksın. Domuzları durdumunanın yolu yok ne yaızk ki şanslıysan bazıları duruo böle mal gibi onları kesebiliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Peki bu odunları niye satamıyorum ben almıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bu arda magic sistemi biraz geliştirilmesi gerkeio şu an pek karlı bi iş değil bence tekrar bi char aç çünkü starter gear , başladıın backgrounda göre değişmio herkese 2 parça giysi 1 balta verilio öle olunca mage olan adam bi biko yapamio regi megi olmadığı için http://www.mortalwiki.org/wiki/Spells regler şu şekilde speller için, ama oreglerin bazılıarı cuprum falan böle extractla falna çıkıo hani böle iblmiom nerden elde edilio catacylst vendorlardan baızlarını elde edebilrisin healing falna tarzı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Magery olayı zaten şuan eksik ekleyecekler arkadaşlar mage açmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 YOk oduncu açtım şimdi 300 tane odunum var ama satamıyorum ve craft edemiyorum. Onlarda mı yok abi oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 vent adresi nerde ya bi yollayın banada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ha ok yapmayı becerdim ama onlarıd a satamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 benim için mortal online gg. malesef pc donanımım yeterli değil. kolay gelsin size :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 abvblizzard said: YOk oduncu açtım şimdi 300 tane odunum var ama satamıyorum ve craft edemiyorum. Onlarda mı yok abi oyunda abi işte odunlar satılıodu bi önceki patch de sonra ekonominin dibine vurdu die direk kaldırdılar çünkü giriosun abi herkesde axe var herkes çatırç atır maden kazio ağaç kesio gidio vendorluo para alio. Öle olunca bu geçen patchde direk öle ham madelerin satımını kaldırdılar. o yüzden sen deridir hayanlardan vs veya ok yapıp satmaya çalış insanlara. veya okla adam kesmeye vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 oyunda mısınız ? bende yine senkron problemi var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 hırsız açtım da hırsızlık skilli yok nasıl öğrenicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 relog yaptım geldi sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Akşamları oyun kasıyor , bir süre sonrada çöküyor ama gündüzleri bir sorun olmuyor, bu durumu yaşayan başkası var mı? Birde yeni char açtım eskisi silindi haliyle ama para yok kitap okumam lazım para nasıl kasıcam npclere artık hiçbir şey satılamayacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar