mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Pluton said: ben denedim şimdi vent'deyim valla yardım edin yaw şu an meduli ve vadda arasında horse spwawn bolgesine gitmeye çalışıyorum orda ev demiştiniz şifre sitede nerde yazıyo bulamadım ben
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 sizi duyuyorumda sesim gelmiyor sanırım
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 göksel evim sağlam mı? :) en son 2 tane zırhlı yaylı varlık etrafında geziniyordu.
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 haha evi biraz hırpalamışlar ama tamir ettim 1000 taş daha koyacağım.
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ya bu /tame için bi kısayol yok mu ya her seferde tame yazıp duruyorum
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 sonunda ilk atımı tameledim riding kasıyorum =) Sonraki hedefim armorcrafting =) Hangi skiller lazım bilen var mı ?
guden Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 material lore+animal lore+armor craft, aynı zamanda tamer sa karakter yetmez ama büyük ihtimalle spler
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Bu üçünü kastığımda full armor craft yapabilcem mi yani =) Birde bu atı beslemek için napıcaz ?
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Pluton said: ya bu /tame için bi kısayol yok mu ya her seferde tame yazıp duruyorum c/p
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Armor Crafting -Heavy Robe -Soft Armor Crafting --Khurite Scout Knowledge -Material Lore --Animal Materials --Scales Lore ---Leptoid/Placoid Scales Lore ---Keeled Scales Lore --Mammal Skin Lore ---Leather lore ----Quality/Fullgrain ---Fur Lore ----Ground Fur full armor crafter olmak için bunlar lazımmış hemen işe başlıyorum =)
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 aynen abi sen armorcrafter ol ya acayip lazım armorcrafter :) bu arada atı beslemek için feed yazıyorsun. direk, slash falan yok. loyalty ilede sadakatini görebiliyorsun, feedleyince artıyor sadakat.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 gleoddyn said: haha evi biraz hırpalamışlar ama tamir ettim 1000 taş daha koyacağım. haha hadi ya :) sağolasın.
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 guild için biraz verimli adam laızm ya açtıım çarlarda oyunun verdii acemilikten hiç verimli olamam bitane recruit açıcam. ona tamer ve armor craft özellikleri koyucam butun o lore ları öğrencem biriside weapon craft kasarsa hepimiz kılıç at armor kuşanırız ağa oluruz ağa
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 weapon craft karakterim var. gather da kastım ona ama gerisini bilmiyorum hiç çok uğraşmadım üzerinde. sadece para yığdım. üzerine yoğunlaşıyım o zaman.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ben bowyerlık üzerine kurdum bi karakteri. bide mage açarım artık. pure mage türevi bişey yaparak hayatta kalabilirsek tabi:)
narsor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Arkadaslar su 2-3 gun giremiycem internete, o yuzden yuk biraz gleoddyn'in ustune kalacak. Umarim bilgisayarini kisa surede halleder yardiminiza kosabilir, geldigimde kaldigimiz yerden devam. Buyuk hizla metal kasabilecegimize inaniyorum, malzeme sikintisi olmaz yani. Tungsteel yapmayi bilmiyorum ama steel olarak bayagi birsey uretebiliriz. Ya da cuprum ki betanin asamalarindan birinde saglam bi metaldi zirh icin. Neyse gelicem yine gorusuruz, sagol gleoddyn yardimlar icin
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 deniycem yine bakalım bilgisayarım kaldırmıycak biliyorum ama denemek istiyorum. Bu arada misal bu bilgisayarda orta seviyede grafik görüntüsüyle rahatça wow oynuyordum, fear filan oynuyordum. mortal online ı minimunda oynayabilir miyim sizce ?
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 "mortal online'ı minimum'da oynamak" demek, Wolfenstein 3D motoruyla MMO oynamak demek. yani kısabileceğin zibilyon tane detay var onu demek istiyorum o yüzden no panic
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 peki benim için görüntü önemli olmadığı için geliyorum bugün indiriyorum bakalım yarın gelirim ve büyük ihtimal ana karakterim crafter olucak. weaponsmith mi lazım armorsmith mi lazım guilde daha çok ?
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ben bow crafterım, bitane armorcrafterımız olacak sanırım yakında, çalışmalara başlandı :) weaponcraft'te var galiba. ben tam detaylı bilmiyorum ama armorcraft'le weaponcraft'i incelemek lazım, bütün tip bowları yapabilmek için bile skillcap ucu ucuna yetiyor ki bowcraft diğer craftlerden daha az meşakkatli. armor ile weapon'larda 2'ye bölünmek gerekebilir. en olmadı, 2. bi armorcraft iyi olabilir, sonuçta weapon tek parça, armor 4-5 parça :) stoğu hızlandırır.
Öne çıkan mesajlar