Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 evet açık server şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 fabernum u pklar bastı gene :( gitti 1 saatlik emeğim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Şuana kadar oyunda gördüğüm ağaçlar firmwood,whitewood,dapplewood,brownwood,greywood,ironwood tek göremediğim spongewood ile blackwood onlarda wardır büyük ihtimal bulamadım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 demekki şirketten giremicem :) guden said: fabernum u pklar bastı gene :( gitti 1 saatlik emeğim :( bu oyun sana şunu dedirtebiliyorsa bence yatıp kalkıp dua edelim. yıllar sonra "X'i PK'lar bastı" diyebileceğimiz bi oyun var lan karşımızda daha nolsun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 öyle zaten hehe korku dolu anlar yaşıyorum şu anda ama deli eğleniyorum 2. saldırıdan zor bela kurtduldum, birde içerde elemanları var direk çağırıyor adamları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bende indirmeye başladım sonunda bakalım. İşlem zaman aşımına uğradı diyo ya tühh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 server gittimi gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 guden said: fabernum u pklar bastı gene :( gitti 1 saatlik emeğim :( beni bassalar çok sevinirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 tam adamı domuzumla döverken server gitti be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 @guden ben pes ediyorum artık walla ben bıktım bu extration olayından beceremicem.ben crafter deilim abi kanımda yok :) aranızda 1h yada 2h sword craftlıyabilen varsa aynı zamanda aynı şehirde falan buluşalım.ne kadar para gerekliyse vericem.5-10 tane sword alıcam.hem craftlayan kişinin skiili artar hemde bana yaramış olur.yeni char açıp direk savaş makinesi yapmayı düşünüyorum.gerçekten biriyle buluşalım bana sword craftlasın siliyorum charı mı.yada silmem daha 600 küsür point var ama daha kasmam craft için.deli mining var bende bi vuruyorum 10 calx alıyorum.deli de para kazanırım yanı ilgilenen arkadaş burdan yada pm yoluyla ulaşşsın. guden sen yapabiliyorsun heralde haber bekliyorum senden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 yok bende silah yapamıyorum full extraxt/refine olunca sp yetişmiyor(blast furnace bile öğrenemedim), silah için resource biriktiriyordum bende bu char la yarın silah işine giricem bakalım, yay gerekirse onu sağlıyabilirim ama. yanlız extract olayı zor değilde çok uzun, 10k oredan 50 çelik elde edince sadece insan bi üzülüyor, ki grain steel bu sadece, tungsteel denesem 1 tane bile çıkmıyabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 @guden hangi şehirdesin? çok rahat resource toplamana yardım ederim gathering mining woodcutting çok yuksek benım.beraber kasarız açıkçası tek takılmanında anlamı yok gerçekten.kolay av moduna giriyo insan.direk kafanı koparıyolar biraz şehirden uzaklaşmaya başlayınca.yanına gelirim üçbeş bişeyde öğrenmiş olurum yarın akşam burdan haberleşelim. ve arkadaşlar hafiften bi community olayına girsek artık.releasede wipe gelecek ama bazı olayları öğrenmek için iyi olur bi toplansak falan bi yerde nası olur? bi saat belirlesek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bu at olayını anlamadım ben. tameledim kullandım falan iyi güzelde. uzun süre logout olunca gidiyor bu at. şehirlerde de göremedim stable tarzında bir olay. önceki sayfalarda evin olunca stable yapıp oraya koyabiliyorsun denmişti de evim olmayana kadar atsızmıyım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Pluton said: bende indirmeye başladım sonunda bakalım. İşlem zaman aşımına uğradı diyo ya tühh updater'ı bikaç defa aç. bi tanesi bağlanıyor en sonunda. @Dwinz şu anda onda bug var, attan inikken log out olursan tameden çıkabiliyor yüksek ihtimalle. o yüzden log out olmadan önce atına bin öyle ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Sehir Bu sehri bilen var mi ? Adı nedir ? Birde cikis yolunu bilen :). Cogu yerini gezdim cikacak bir noktasi yok. 2 dag arasinda kalmis diger tarafi ise deniz. Edit: Sehirden ciktim ama karakteri weapon smith acmistim anladim ki tek basina karakterler bir ise yaramiyor. Yeni char actim Refining / Extractor hepsi var :). Simdi mutlu ve mesutum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 şu anda medulideyim, grinder furnace arası gidip geliyorum, nick sordan ak sakallı sidoian. her türlü ore kabul edilir:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 meduli'ye geliyorum bende şimdi, nick Xynocide. bana bankayı göstersene ya şu milletin maden kazdığı yerde böyle bi süs havuzu var onun orda bekleyeyim seni neyse hallettim :) ev alacak parayı topladım da tier 2 ev için kasıyorum almışken sağlamından alayım bari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 az kaldı vallahi tier 2 ev için. ama house building skill'i gerekicek mi ya? bide paticik ahalisi, evin kurulumu için desteğinizi bekliyorum odun taş toprak ne varsa artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ev kurulumu baya kasıntılı bi işti en son anlatılanlara göre bu topicte. bi tutosu falan linki varsa alalımda işe koyulalım. community olaylarına girelim falan. bide fena lag var yine. haydaaaaaa. lag var derken elemanın teki starter axe'mi çaldı. neyle gather yapacam ben şimdi? page mi atayım osman kılıcımı çaldı diye illa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 meşaleyle bile gather yapılıyor abi. utility vendordan al bi meşale takıl :) fixlenene kadar böyle heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ya illaki bi şekilde hallederiz. para sorununun çoğunu çözdüm ben ama şöylede bişey geldi aklıma. tüm güçleri birleştirelim tier 3 alalım hepimiz eve ortak oluruz. eğer ev kurmak için skill gerekecekse yeni karakter açarız, onun dışında deed'i aldıktan sonra habire materyalle beslemek lazım evi kurulması için. wiki'sinde falan okudum, ironwood baya bi hp kazandırıyormuş eve. ironwood'u toplamasıda kolay 30'ar 30'ar geliyor mübarek. parayıda öyle topladım zaten. herkes biyerinden tutarsa tier 3 bir evin üstesinden gelebiliriz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 oyunun versiyonu ne şu an? torrentte 2.6.2010 versiyonu var. 5 tane patch var içinde. bununla girebilirmiyim open betaya? monova.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 5 patchin 5'inide indiricen bikaç sayfa önce bi torrent ismi verdim onu bul ondan indir. hem hızlı iniyor hemde test edildi-onaylandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Evler nekdrdı Xenocide? bende bi 500g falan war ortak bi ev alalım isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 tier 1 500 gold, t2 1000 gold, t3'te sanırım ya 1500 gold ya da 2000 gold. bende 1000 gold oldu. bide eve ahır, dükkan gibi eklentilerde alabiliyoruz. tabi onlarda 500 gold falan. ama bi t3 alsak zamanla onu geliştirsek falan şahane bişey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar