mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 of bu skill book işi çok feci kasınç ya özellikle sword yapmak için. her kitabı 6 saat beklicez mi? @guden yardımların için çok saol dostum.coal demişssin.dediin coal catalyst vendordan aldığımız catalyst coal mı? skilleri kasıyorum şu an bir 2 gune anca olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 evet o coal, diğer coal+coal catalyst=coke zaten, o yüzden coke la daha çok verim alıyorsun. normal coal içinde calx çıkarıp extract etmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 server down'mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 gerci ben oynamiyorum ama oledir kesin. bunların topu ayn ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 şükür kavuşturana. artık at sürebiliyorum. ata binip sadece gezmek bile keyifli. etrafı araştırmak. haritasız olmanında ayrı bir tadı varmış. etrafı öğrenme içgüdüsünü tetikliyor. vadda şehrine gitmek için yola çıktım şimdi bi patika buldum yön olarak vadda tarafına gidiyor gibi görünüyor bakalım bakalım nereye çıkıcak ucu. mutlu mesut yolculuğumu yaparken bug yüzünden atım kayboldu kaldım öyle şey gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 lol nedir bu senin atlardan çektiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 hakkaten. gm çağırdım "aga at gitti at pls" dedim öle bi gücüm yok dedi. içimden hadi len ordan dedimde dışımdan thank you dedim. şimdi başka bi at buldum. şu vadda'ya bi sağ salim gidebilirsem mutlu olucam. böle çöl gibi biyerden geçtim bi kasaba vardı deniz kenarında hoş biyer. adını unuttum şimdi. sevdim orayıda. ha bide yolumun üstünde koskocaman bi kale buldum fakat kapıları kapalıydı. acayip hoş bi görüntüsü vardı ama. neresi orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Xenocide çokmu uo oynadın abi:D Buarada mage açtım bitane reagentleri toplamak için refiner/extractor arıyorum warmı aranızda not:Oyuna yeni başlayanlara önerim Gaul Kor da başlayın öğrenmesi en kolay şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Xenocide said: ha bide yolumun üstünde koskocaman bi kale buldum fakat kapıları kapalıydı. acayip hoş bi görüntüsü vardı ama. neresi orası? sanırım fabernumdan meduliye giderken deniz kıyısından gitmişin.yanarlı bi kale demi? ben dun o yolları yürüyerek gittim ah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 O geçenlerde bahsedilen daha açılmayan kale olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 zipzip said: Xenocide said: ha bide yolumun üstünde koskocaman bi kale buldum fakat kapıları kapalıydı. acayip hoş bi görüntüsü vardı ama. neresi orası? sanırım fabernumdan meduliye giderken deniz kıyısından gitmişin.yanarlı bi kale demi? ben dun o yolları yürüyerek gittim ah ah meduli'ydi adı evet. Fabernum'u göremedim ama. Vadda'ya ulaşmaya çalışıyordum. bu arada binekle ilgili yine sıkıntım var. burayada yazayım sizde yapmayın aynı hatayı, bilinen bir bug'mış. binekten indikten sonra log out olup tekrar girerseniz binek kontrolünüzden çıkıyor. tekrarda tameleyemiyorsunuz. hala üstünüzde gibi görünüyor, ama aynı zamanda değil. yine kaldım şey gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Reagnent isteyenler ne tur reagnent istediginizi bana iletirseniz benim extractora ilgili skilleri alir kisa surede malzeme getirdiginizde reagnent uretirim. Morin Khur'dayim. Vadda'ya tasinabilirim. Kontak kurun gerekirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Narsor şuan bana calamine gerekiyor granumdan elde ediliyomuş sanırım edit: yok pardon amarantum dan elde ediliyomuş amarantumda granumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Morin Khur nerede? Vadda'ya göre tarif edebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 kuzeydoğuda kalıyo büyük gölden ayrılıp bi vadiden geçen nehri izle bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bu arada, biri bana yay verdi ama çok kısa mesafeye atabiliyorum. dexterity ile mi alakalı acaba uzaması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Yok yay ın yapıldığı malzemeyle alakalı ben soruşturmuştum onu ayrıca yayın decurve mü compositemi longmu olduğuda etkili tabide edit:map olarakta ben bunu kullanıyorum http://mortalwiki.org/wiki/Myrland_Map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 abi bu harita baya baya büyük ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Lasombra yarına hazır olur skiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bu arada haritanın en aşağısında adalar var orlara giden oldu mu? Guild işlerine gireceksek adalardan birini ele geçirelim releasede bizim adamız olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Eywallah narsor O haritada daha o görünen puslu yerler açılıcak 2 şehir daha sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 abi böle dalabileceğimiz bi teamspeak veya ventrilo serverı falan var mı ya? oyuna giriyoruz hepimiz ama hiçbirimizin birbiriyle bağlantısı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Teamspeak beleşti sanırım bitane server açmak lazım orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar