Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mortal Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
of bu skill book işi çok feci kasınç ya özellikle sword yapmak için. her kitabı 6 saat beklicez mi?

@guden yardımların için çok saol dostum.coal demişssin.dediin coal catalyst vendordan aldığımız catalyst coal mı? skilleri kasıyorum şu an bir 2 gune anca olur heralde.
Mesaj tarihi:
evet o coal, diğer coal+coal catalyst=coke zaten, o yüzden coke la daha çok verim alıyorsun. normal coal içinde calx çıkarıp extract etmen lazım.
Mesaj tarihi:
şükür kavuşturana. artık at sürebiliyorum. ata binip sadece gezmek bile keyifli. etrafı araştırmak. haritasız olmanında ayrı bir tadı varmış. etrafı öğrenme içgüdüsünü tetikliyor. vadda şehrine gitmek için yola çıktım şimdi bi patika buldum yön olarak vadda tarafına gidiyor gibi görünüyor bakalım bakalım nereye çıkıcak ucu.

mutlu mesut yolculuğumu yaparken bug yüzünden atım kayboldu kaldım öyle şey gibi.
Mesaj tarihi:
hakkaten. gm çağırdım "aga at gitti at pls" dedim öle bi gücüm yok dedi. içimden hadi len ordan dedimde dışımdan thank you dedim.

şimdi başka bi at buldum. şu vadda'ya bi sağ salim gidebilirsem mutlu olucam. böle çöl gibi biyerden geçtim bi kasaba vardı deniz kenarında hoş biyer. adını unuttum şimdi. sevdim orayıda.

ha bide yolumun üstünde koskocaman bi kale buldum fakat kapıları kapalıydı. acayip hoş bi görüntüsü vardı ama. neresi orası?
Mesaj tarihi:
Xenocide çokmu uo oynadın abi:D

Buarada mage açtım bitane reagentleri toplamak için refiner/extractor arıyorum warmı aranızda

not:Oyuna yeni başlayanlara önerim Gaul Kor da başlayın öğrenmesi en kolay şehir
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

ha bide yolumun üstünde koskocaman bi kale buldum fakat kapıları kapalıydı. acayip hoş bi görüntüsü vardı ama. neresi orası?

sanırım fabernumdan meduliye giderken deniz kıyısından gitmişin.yanarlı bi kale demi?
ben dun o yolları yürüyerek gittim ah ah
Mesaj tarihi:
zipzip said:

Xenocide said:

sanırım fabernumdan meduliye giderken deniz kıyısından gitmişin.yanarlı bi kale demi?
ben dun o yolları yürüyerek gittim ah ah

meduli'ydi adı evet. Fabernum'u göremedim ama. Vadda'ya ulaşmaya çalışıyordum.

bu arada binekle ilgili yine sıkıntım var. burayada yazayım sizde yapmayın aynı hatayı, bilinen bir bug'mış. binekten indikten sonra log out olup tekrar girerseniz binek kontrolünüzden çıkıyor. tekrarda tameleyemiyorsunuz. hala üstünüzde gibi görünüyor, ama aynı zamanda değil. yine kaldım şey gibi.
Mesaj tarihi:
Reagnent isteyenler ne tur reagnent istediginizi bana iletirseniz benim extractora ilgili skilleri alir kisa surede malzeme getirdiginizde reagnent uretirim. Morin Khur'dayim. Vadda'ya tasinabilirim. Kontak kurun gerekirse
Mesaj tarihi:
Yok yay ın yapıldığı malzemeyle alakalı ben soruşturmuştum onu
ayrıca yayın decurve mü compositemi longmu olduğuda etkili tabide

edit:map olarakta ben bunu kullanıyorum http://mortalwiki.org/wiki/Myrland_Map
  • Yeni Oluştur...