Xo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 TSL 33. Hafta Sivasspor - Galatasaray Hakem: Halis Özkahya 19.00 Sivas 9 Eylül Stadı
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 0-2(:P) şeklinde tahmin ediyorum, gönlümden geçiriyorum
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 şampiyonluk hayalleri kuran Sivasspor varı yoğuyla bu maçta bastırıcaktır.. GS nin zorlanacağı bir maç olacağını tahmin ediyorum. Ancak Sivas gol atma arzusuyla defansta cok acık verebilecegınden dolayı gol yemeside GS karsısında atmasından daha muhtemel gozukuyor.. diye ilk defa anlamlı bi yorum yapayım, bi anlamı var mı bilmıyorum ama :P Sivas 1-2 Galatasaray diye tahmin ediyorum..
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 sivas strese girer yeneriz gibi geliyor bana ama 3 sonuca da açık işte ne desek boş.
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 sivas neden sitrese girecekmis :) 2-0 sivas diyorum.
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Sivas Sporun şampiyon olması gibi birşey yok :) Sivas kazanısa fener şampiyon kaybederse Galatasaray. İnş Galatasaray kazanıcak :)
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 can said: 9 eylul degil 4 eylul stadin adi ffsd doğru dersin. nette bir spor gazetesinden copy/paste yapıp aldım, my bad. modlar el atarsa süper olur :P
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Sivas iki maçını da kazanır ve Fener bir maçta puan kaybederse şampiyon Sivas olur. Ama olmaz en kötü berabere kalırız, OFTAŞ'ı dağıtıp şampiyon oluruz :D
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 1-2 bu maçı kazanır oftaş a 1-0 yeniliriz. fener de son maç trabzonla berabere kalır.
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 sivas gs yi yener biz şampiyon oluruz
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 şu maçta hayırlısıyla yenilmeyelim, haftaya cumartesi kesin samiyendeyim.
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 berabere kalır lige renk gelir
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 2pacAmaruShakur said: berabere kalır lige renk gelir oftaş maçını %99 yeneceğimize göre pek renk gelmez. yenilmemiz lazım renk gelmesi için. onun için renk menk eksik kalsın. :P
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 nileppezdel said: Sivas iki maçını da kazanır ve Fener bir maçta puan kaybederse şampiyon Sivas olur. Ama olmaz en kötü berabere kalırız, OFTAŞ'ı dağıtıp şampiyon oluruz :D götümüze girecek quotelar.. oftaş bizi dağıtmasında.. mazallah bu lig neleri gördü
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 sivas maçından korkalım da oftaşı abartmayın yahu. tamam futbol bu, herşey olabilir ama 2 sene önce denizli küme düşmeme savaşı veriyordu ve maç denizlideydi. şimdi oftaş orta sıralarda ve maç asy de. oftaş elinden geldiğince mücadele eder ama orta sıralardaki takımın böyle maça konsantre olması ve karşısında şampiyonluk maçını oynayan takımı yenmesi veya berabere kalması çok düşük olasılık. dediğim gibi sivasa yenilmezsek bence bu iş %99 bitti.
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Tamam temkinli olalım tamam Sivas bizi orada yenebilir hatta top yuvarlaktır Oftaş'da yenebilir ama biraz takıma da güvenelim. 2 haftayı alnımızın akıyla atlatırız; bütün Galatasaraylılar galibiyete odaklansın beraberlik falan düşünmeyelim. Ekstra şeyler olmazsa iki maçı da alırız.
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Sivas maçı zorlu geçecek tabiki. Galatasaray puan ya da puanlarla dönerse İstanbula %99 şampiyon olur.
Öne çıkan mesajlar