Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 http://www.strategyinformer.com/news/865/uwe-boll-asks-blizzard-for-wow-movie-rights-azeroth-way-off-limits Tonla rezalet film sonrasında WoW'un filmini de yapmak istemiş. Neyse ki Blizzard kabul etmemiş. Blizzard zaten WoW filmi çekmiyor muydu yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 ben ona bişiyin haklarını vericem beklesin o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 ayemecinyuzsomepipiltinkdetayemefakinidiyotlikemaykilbey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 lol ya biz deliyiz ya da o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 "Beat Uwe Boll" olayının sonucu ne oldu? bu adam yiyeceği dayaktan sonra aylarrca hareket edemez diyodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 "If you really look at my movies, you will see my real genius... you know..." ahahaha... diyorum yillar sonra anlayacaz bu herifi, cok buyuk firsat kacirmis Blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar