Dev Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Divx playerim bu formatlari tanimiyor. Bunlari avi ye cevirmem lazim ama adam gibi converter yok. Help... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Bilgisayarda izliyceksen bunlari avi ye cevirmene gerek yok, aslinda bunlar avi gibi birer container format. Icinde divx, xvid v.b. gibi cok yabanci olmadigimiz codecler var. guncel bi codec pack ile aynen avi leri izler gibi onlarida izleyebilirsin. Ben sahsen combined community pack kullaniyorum, su ana kadar acamadigim herhangi bir format olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 River Past Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 bu mkv felan genelde 2 dil ve alt yazı destegi sunuyor bilgisayarda izle bencede. ben 2 dil olmayan mkv az gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 bilgisayarda olcaksa olay 2yıldır gom player + ffdshow kodek kuruyorum bikere olsun abi şu formatı açamadım demedi maşallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Çok doğru ya bu kadar baba mı olur şu gom player?Bi quick time'da bir sorun çıkarmıştı,onuda çözdüm. Anafikir:Gom ile heryerde mekave. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 http://www.cccp-project.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Dev said: Divx playerim bu formatlari tanimiyor. Dev said: Divx playerim bu formatlari tanimiyor. Dev said: Divx playerim bu formatlari tanimiyor. Dev said: Divx playerim bu formatlari tanimiyor. ben de biliyorum bilgisayarda izlemeyi. codeclerim de var. derdim divx playerda izlemek. evde pc yok çünkü. hey alaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 moriQ said: River Past teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 benden de teşekkürler, geçen hafta aramıştım da bulamamıştım. salonda izleyecektik appleseed ex machina'yı misafirlerle ama kısmet olmadı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Lopeth said: http://www.cccp-project.net/ Codec fanboy luğa girmek istemem şimdi ama bir numaradır kendisi (tu) :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 cccp sux, çünkü ciddi anlamda codec decoder olarak aktif programlar kullanıyor. k-lite ffdshow dışında neredeyse kullanmıyor bile. cccp kadar ram yiyen ve çakışan bir codec pack görmedim ben hayatımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 konuyla alakasız ama aklınızda bulunsun, k-lite codec pack kurunca her türlü codeci ve formatı sorunsuz gösteriyor. yanında media player classic ve gspot olması da cabası. gom player tavsiye etmem. hani illa media player classic'e alternatif birşey istiyorsanız, the kmplayer kurup kullanın. mpc ve ogm player'ın desteklemediği veya kullanmadığı özelliklere sahip. (mpc'den başka bişi kullanmıyorum gerçi ama kullanmak isteyenler varsa). bu arada omg değil de ogm ve mkv formatları avi'ye dönüştürülünce nasıl olur bilmiyorum. sorun çıkartabilirler. avi'ye göre daha fonksiyonel dosyalar çünkü. avi'ye çevirsen de player desteklemeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 storm codec pack + vlc herşeyime yetior ve artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Dev said: Dev said: Divx playerim bu formatlari tanimiyor. Dev said: Divx playerim bu formatlari tanimiyor. Dev said: Divx playerim bu formatlari tanimiyor. Dev said: Divx playerim bu formatlari tanimiyor. ben de biliyorum bilgisayarda izlemeyi. codeclerim de var. derdim divx playerda izlemek. evde pc yok çünkü. hey alaam geçmiş olsun zamanında bunları izlemek için 400 dolarlık HD divx player almayı bile düşünmüştüm MKV uzantılı dosyaları açabilen 720 x 568 çözünürlük (hatırlamıyorum tam) üzerini açabilen bi player istiyordum. Türkiyede yok malesef ya laptop bağlayacaksın yada 2 parça DVD rip bulacaksın çözünürlüğü 720 yi aşmayan. ben televizyona laptop bağlıyorum , divx playerın saçmalıklarından gına geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Virtual Dub ya da kolayi icin handbrake diye bi program war mac icin kullanmistim ben pc versiyonuda warda hic denemedim bide onu dene ananasli felan bi ikonu war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar