Brook Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Fiziksel güce bağlı bi iş yaptığım için bu işi yaptığım süre boyunca her türlü fiziksel çalışmayı yapmak zorundayım. bunların arasında kondisyon da var. Bence sen kasma senin zor, eyvallah de sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 turkiyeden neden duzgun balet cikmadigi belli oldu, eywallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 :) Hayatında kaç kere gittin bale seyretmeye bilmioyrum ama dünyanın en büyük bale yarışmasında en son türkler madalya aldı. Ayrıca son senelerdeki yüksek başarılardan dolayı, dünyanın en büyük bale yarışması ilk olarak istanbulda olucak. bunlar hep bi başarı göstergesidir. ama sen kasma bence senin hakkaten zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ben benim uyguladigim sistemle 10 kilo verdim, ister bisiklet ister ko$u ister yuzme hepsinin mantigi ayni.. duzgun bir diyet programi ile hepsi temelde kalori kaybettirir.sokaktaki simitci bile biliyor artik gunde cok su icmenin yaglara kar$i etkisi oldugunu. ikincisi detoks hakkinda ne biliyosun da atip tutuyosun, onla bunla olmaz diye? edit/dasaaa: al gülüm ver gülüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Ben senin söylediklerine yanlış söylüyosun demedim ki ayrıca ben sana hakarette de bulunmadım kendi kendine bana bi tepki vermeye kalktın cevabını alıncada hakaretlere başladın. Ayrıca sokaktaki simitci diye ayırdığın kişiler, emin ol senden daha saygılı ve efendidir. bence daha fazla seviyesizleşme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 aşırı su içerek ancak böbrek çalıştırılır içtiğin suya vucut tarafından ihtiyaç duyulması lazım, o zaman bir faydasını görürsün, çünkü dışarı atılmak yerine kullanılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 suyu fazla içmenin mantığı, hem yağ yıkımında suya ihtiyaç duyulması, hem de fazla su içmenin metabolizmayı hızlandırmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 koşarken telezyon seyrediliyor, böyle duvara asacaksınız, tam karşınıza. alt yazılı cnbce falan bile izleyebiliyorum 37 ekranda. tabi bu spor salonunda aramda 1 metre ya var ya yok. koşuda ev için komşularınızın çok mülayim olması gerek az biraz hızlı koşayım diyince ciddi çok gürültü kopuyor. bi de bu "uzay yürüyüşü" denen alete bakın. adamın pestilini çıkarıyor 5 dakkada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 dışarda koşmak daha zevkli be. bantta sıkılıyorum ben. bi de komando dansı yapın iyi enerji harcatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 her ikiside evde var açıkcası şunu söyleyebilirim elektronik bir bisiklet veya elektronik koşu bandı almak en iyisi kısacası mekanik alma. yalnız koşu bandı alacaksan evde olması birazcık zor çünkü hem çok fazla ses yapıyor hemde koşarken alt ve üst kattaki insanları oldukça rahatsız ediyor. birde bisikletteki kalori değerleri nedense daha yüksek geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Yeni başlık açmayayım dedim ve size bu konuda bir soru sormak istiyorum.Bisiklette harcanan kalori koşu bandında harcanandan çok daha fazla göstermesine rağmen koşu bandında yorulduğun ve terlediğin kadar bisiklette aynı verimi alamıyorsun gibi.Bisiklet sadece bacaklara faydalı oluyor tabi.Şimdi koşu bandı mı daha çok fayda sağlar kilo vermede yoksa bisiklet mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Alt katındaki kimse rahatsız olmaz ise koşu bandı al derim. Evde bisikler pişik yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Koşu bandı apartman dairesinde zor hakkaten feci gürültü yapiyor. Bisiklet de gayet güzel eğer yağ yakımını sağlayacak nabız hızına erişebilecek kadar devirli kullanılabilecekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Koşu bandında vücüdunun diğer tüm bölgeleride bir şekilde çalışır, koşu bandını tercih ederim. Ses yapar olayına pek katılmıyorum ayaklıklarında kauçuk var zaten koşarkende topuğu yere vurmayacaksan ses çıkmaz. Birde camı çerçeveyi aç spor esnasında oksijen girsin içeri bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Esh said: bisiklet daha iyi bir kardiyo araci.daha iyi kalori yaktirir. Yok artık. Yuh Tercih meselesi. Bisiklet daha rahattır, tv izlerken hatta bir şeyler okurken falan bile yapılır. Koşu bandı daha zorlayıcıdır, bisiklete göre 2 kat kalori yaktırır aynı sürede neredeyse. Bir de vücudun daha çok bölgesini çalıştırır daha faydalıdır yani. ama vakit de geçmek bilmez. Seçim senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Yanlış anladınız yahu.Bu topic geçen sene açıldı.Ben alet almayacağım.Spor salonuna gidiyorum ve bisiklette daha çok kalori yakıyor gibi gözüküyor ama terleme ve yorulma açısından koşu bandı çok daha önde duruyor.Bunun sebebi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Bisikletle gayet kilo verilir ama öle yavaşlamicaksın mesela 30 dakka aynı tempoda çeviriceksin ve devrini arttırcaksın her 10 dakka bak ozaman nasıl terliyip yoruluyorsun.Yağ yakma öle köpek gibi koşmayla değil yavaş tempo yürürken olur.( yavaş tempo dediğim böle eğimli bantta 6 ile yürümek mesela ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar