arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 roy ve moss'un frp sahnesi ve son sahne inanılmaz iyiydi. onun dışında meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Eski bölümlerdeki kadar gülmedim, frp sahnesi iyiydi ama. Bi de Roy'un deavmlı ağlamaklı falan olması baydı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Bugün yayınlanmıyor muydu dizi? Siz nerden izlediniz? Youtube'da da var bir kaç sahnesi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ahahahahahah -if you must know, ive met a girl on holiday +ahh they are always on holiday, arent they moss adhfgdnnhj gtjbsafks ahaha çok ince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 normalde bugün yayınlanıyor ama ne alakaysa 21inde düştü nete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mirage Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Son sahne çok iyiydi hakkaten. Onun dışında çok komik sahneler olmasa da yine de çok eğlenceliydi. Özlemişim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 :D frp sahneleri, fredo geyiği.. çok iyi adamlar yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hiç bitmesin ya bu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 big bang teoriden bikaç gömlek üstün bi dizi benja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Yeni bölüm bugün çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Gece yarısı falan işte. Belki 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 belki bilardo. cidden muthis guzel girdi bence bu bolum. aylardır bayık how i met your motherlardan falan sonra temiz hava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Bu ne ya haftaya bitiyor gözüküyor bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 abi ilk bölüm çok iyi değildi ama bu çok iyi.. 8+ (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Çok güzel bölümdü (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 son cümle no, i only work with windows. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 çok özlemişiz be of of :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 dasaaa said: abi ilk bölüm çok iyi değildi ama bu çok iyi.. 8+ (tu)oha be ilk bolum asıl efsneydi, bunun da sonu kurtardı anca bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 yok 2.bölüm>1.bölüm idi.. 3.bölüm... Did you see that ludicrous display last night? ben bişi demiyim.. yok diyeyim: kesin izleyin.. yarısı bitti lan dizinin!1!1!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ilk 2 bölümden hiç tat alamadım nan! yazarları falan mı degişti dizinin? 3 inşallah güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 dad almah için kullanılan papillaların ölmüş yaw.. sorri for your lots =( 3.çogüzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 AHAHAHAHAHA ROY :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Quel-Thul said: ilk 2 bölümden hiç tat alamadım nan! yazarları falan mı degişti dizinin? 3 inşallah güzel olur Aynen. İlk üç sezon öyle doruklara çıktı ki, bu bölümler pek yaklaşamıyor. Ben üçte de pek gülemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Slint Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 2binlerden beri İngilizler pek alışık değil 3 sezondan fazla süren dizi çekmeye. Ama şu 3. bölüm baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Roy sahnelerinde gülmekten ağladım yahu. Hele tam adam arkasını öptükten sonra Roy'un surat ifadesi AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Sonraki 8.sayfa (Toplam 11 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 normalde bugün yayınlanıyor ama ne alakaysa 21inde düştü nete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Son sahne çok iyiydi hakkaten. Onun dışında çok komik sahneler olmasa da yine de çok eğlenceliydi. Özlemişim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 :D frp sahneleri, fredo geyiği.. çok iyi adamlar yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hiç bitmesin ya bu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 big bang teoriden bikaç gömlek üstün bi dizi benja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Yeni bölüm bugün çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Gece yarısı falan işte. Belki 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 belki bilardo. cidden muthis guzel girdi bence bu bolum. aylardır bayık how i met your motherlardan falan sonra temiz hava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Bu ne ya haftaya bitiyor gözüküyor bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 abi ilk bölüm çok iyi değildi ama bu çok iyi.. 8+ (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Çok güzel bölümdü (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 son cümle no, i only work with windows. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 çok özlemişiz be of of :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 dasaaa said: abi ilk bölüm çok iyi değildi ama bu çok iyi.. 8+ (tu)oha be ilk bolum asıl efsneydi, bunun da sonu kurtardı anca bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 yok 2.bölüm>1.bölüm idi.. 3.bölüm... Did you see that ludicrous display last night? ben bişi demiyim.. yok diyeyim: kesin izleyin.. yarısı bitti lan dizinin!1!1!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ilk 2 bölümden hiç tat alamadım nan! yazarları falan mı degişti dizinin? 3 inşallah güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 dad almah için kullanılan papillaların ölmüş yaw.. sorri for your lots =( 3.çogüzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 AHAHAHAHAHA ROY :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Quel-Thul said: ilk 2 bölümden hiç tat alamadım nan! yazarları falan mı degişti dizinin? 3 inşallah güzel olur Aynen. İlk üç sezon öyle doruklara çıktı ki, bu bölümler pek yaklaşamıyor. Ben üçte de pek gülemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 2binlerden beri İngilizler pek alışık değil 3 sezondan fazla süren dizi çekmeye. Ama şu 3. bölüm baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Roy sahnelerinde gülmekten ağladım yahu. Hele tam adam arkasını öptükten sonra Roy'un surat ifadesi AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar