arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Baba patronu canlandıran oyuncu başka projeler için diziden ayrıldı. Bu arada http://www.reynholm.co.uk ne kadar iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ahahh ölü sinek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 http://www.reynholm.co.uk/~moss/dating.php hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 zuhauha roy (frienface profile) said: About me Hi. Roy, that's my nomme de pomme if you will. I am the Chief Executive Director of IT operations for Reynholm.I'm a bit of a big deal. I earn more money than most people I know. I'm an avid West Ham supporter, comon' you Gooners, and a big Quentin Tarantino fan. I have seen all his movies except for that zombie one. I'm a bit of a bastard but that's only because it's what women really want. I love doing manly things such as drinking beer and following football. I have a leather jacket and I love drinking Cuke. It's heaven in a can, ya know. My fav music videos are all directed by some guy called Richard Ayoade! I also love UFC! Seeing two men fighting in a cage is criminally underrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 faaaaaaaaaaaaaather? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=7bQ7Tuiinu4 Did you see that ludicrous display last night? What was Wenger thinking bringin Walcott on that early? The thing about Arsenal is that they always try to walk it in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Abi az once soyle basladi bolum ve agladim, inanilmaz bi karakter ya bu asmdafhdfnmsfafdjadms,saf embedding disabled diyo link veriyorum direk oeh link de verilemiyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ahahaha baba efsane karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 şu patrona bitiyorum arkadaş. dizinin ana karakteri o olmalı. o derece süper bi tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Penthesilea said: Abi az once soyle basladi bolum ve agladim, inanilmaz bi karakter ya bu asmdafhdfnmsfafdjadms,saf Aynen ben de ağlamıştım orda hehe. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 2. sezon tek kelimeyle epik, ilk sezon o kadar guzel degildi ama su 2. sezon kesinlikle izledigim en eglenceli seylerden biri. ingiliz komedisi iyi olunca cok iyi oluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Patron efsane ya. Efsaneninde efsanesi, yazik oldu karaktere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 patron ve oglu efsane karekterler ya. Faaatha! Hell's Horses! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ulen bi an yeni sezon çıktı falan sandım hee. heyacan yaptım ya gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 http://www.friendface.org/ bi dakka bu ciddi mi yaa? :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 4. sezonu çıkcak mı bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 4. sezonun bu yılın sonlarında çıkması bekleniyor. Aslında bu noelde "christmas special" yayınlanacaktı ama o da yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 mart 2010 da 4. sezon bolumlerini cekmeye baslayacaklarmis. Bu kliple birlikte haberi vermek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Douglas spin-off yapsınlar. Efsanevi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ben hayatimda bu kadar guzel father diye bagiran duymadim. Buna luke skywalker da dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 hmm spring breakta hupletiim o zaman 3 sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 oha izlememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 keşke parmakla gösterseymişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Hell's horses sukru! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar