Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The IT Crowd

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

Pek bi muhteşem ingiliz komedi dizisi

çok eğlenceli, çok bi ince esprili, çok komik bi dizi.. izleyiniz izletiniz. ilk bölümü çok iyi değil, onu izleyin ancak karar vermeden önce 2. bölümü de izlemeyi unutmayın. Zaten 6şar bölümden 2sezonu var..

muhteşem muhteşem. uzun zamandır bu kadar güldüren bi komedi dizisi izlememiştim..

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
fizban said:
öyle çok güzel bi dizi değil ama izlenir bence de, özellikle ikinci sezondaki şu komünist rusya bölümü vardı bi tane, hatunun sigara içtiği.. o mükemmeldi.

2sezonda Peter Phile geyiğinin geçtiği bölümde (2.4 dinner party) Richmond muhteşem.. "look normal, more normal.. relax.."
http://www.youtube.com/watch?v=8XXLswqOwuw
absürd mizahtan çılgın hoşlanan biri olarak seinfeld'den sonra ilk defa gerçekten komik bişi izledim diyebilirim.. hani coupling de komikti ama bu çok daha komik

aynı bölümde bla bla bla.. documentries, bla bla balsamic vinegar.. kısmı da süper saçma :D Burada dakika 6'dan sonraki kısım
http://www.youtube.com/watch?v=jA4s4oz4yTQ

adamların her bölümü ayrı bi salaklık içerisinde zaten. ilk sezonda bölüm iki sanıyorum calamity jen'de I declare war geyiği ve FIRE exclamation mark FIRE exclamation mark geyiği de harikaydı..

şahane bişi lan bu
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Az önce bitirdim. 3. sezon gelsin izleyelim. :) Bilgisayarcı stereotype'ı üzerine çok komik bi dizi.
Ayrıca yukardaki posta katılmıyorum, ilk bölümden itibaren komik, en baştaki iş görüşmesi direk yardı beni.

Patron denholm'un ayrılması kötü olmuş, çok uçuk bi herifti, sonra gelen o kadar komik deil.

Sosyal ağlarda paylaş

Pati'de görünce indirdim eMule'den ilk bölümünüde izledim, nesi güzel değil ilk bölümün yahu. Bir hayli güldüm ilk bölüme, hasretle diğer bölümlerin gelmesini bekliyorum hatta öle diyeyim. Coupling'den sonraki en keyifli İngiliz komedisi. Bu arada aman töbe deyin, herhangi bi diziye Coupling'den daha güzel demek, ayıp, çarpılırsınız, benden demesi :P
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
i am disabled geyiği (2sezon 1çbölüm) olayın tavan yaptığı kısımdır.. a gay musical called gay geyiği, tiyatro geyikleri, i'm disabled kısmı, you irish guys! you are crazy!! saçmalığı

dizinin her tarafı komik, o bölüm aşmış komik.

O musical bölümünde gülmekten karnım ağrıdı! O sandalye ile otobuse çıkarılırken artık gözümden yaşlar geliyordu. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Selamon said:
Pati'de görünce indirdim eMule'den ilk bölümünüde izledim, nesi güzel değil ilk bölümün yahu. Bir hayli güldüm ilk bölüme, hasretle diğer bölümlerin gelmesini bekliyorum hatta öle diyeyim. Coupling'den sonraki en keyifli İngiliz komedisi. Bu arada aman töbe deyin, herhangi bi diziye Coupling'den daha güzel demek, ayıp, çarpılırsınız, benden demesi :P

komik lam couplingden.. adamların 4sezonda 6+9+7+6=28 bölümüne toplam olarak güldüğümü bunun 12bölümünde çoktan gülmüştüm zaten.. hele richmond'a çok gülüyorum

ilk bölümü izlettiğim 10kişiden 7si açılışa gülmedi :( ben beğendim ama tavsiye yaparkene buna diikat etmek lazım dedim bende. 2.bölüme herkes koparken açılışa gülmeyenler çoktu -_-'

yoksa ben her bi tarafına gülüyorum dizinin. kaç kere izledim şu sezonları belli değil
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Greeny said:
Güzel dizi ama abartı değil. Tabi zevk meselesi öncelikle. Çerezlik izlenebilir ama mesela big bang theory ile kıyaslarsak o başka :)

bigbang theory beni hiç sarmadı mesela.. 4-5 bölüm zorla izledim (kmplayer arka arkaya çalıyor ya dizileri. o da ondan yani. yerimden kalkmaya üşendim)
Sosyal ağlarda paylaş

it crowd'ın sadece ilk 3 bölümünü izlemiş biri de benzer şeyler söyleyebilir. ikisi de sonradan açılıyor, özellikle bbt. bence kıyaslayacak kadar benzer diziler değil.

ingiliz/amerikan ekolünün dışında biri nerd maceraları (+ sarışın) öbürü ise weirdo(geek falan değil it crowd, direk garip garip tipler, kadından patronuna kadar hepsi garip). bbt sırf nerd esprileri üzerine kurulu, yan karakterler bile öyle. it crowd'da vampir bile var lol :P böyle coupling esintisi bile var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...