venom Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Dumüç de öyleydi,heryerden en az 8 almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 doom 3 de iyi bi oyundu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 LOL edit abi bana da ona ne içirdilerse ondan versinler,iyi kafa yapıyormuş o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 toggie said: doom 3 de iyi bi oyundu zaten. facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 http://www.gamespot.com/pc/action/bioshock/review.html?mode=web crysis (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 pardon oyun otoriteleri paticik'te yaşıyomuş, yeni ögrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 zevkler ve renkler. Skorlara da aldanmamak lazım, sonuçta parayı veren düdüğü çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 zevkler ve renkler tabi, ama skorlar geneli yansıtıyor. yani burda iki kişiyi eglendiremedi diye oyun basarısız ya da kotu olmuyor. bunun kanıtı da skorlar. şimdi benim en cok eglendigim oyunların isimlerini saysam burda bicogunuz bilmez bile ne oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 evet o otorite benim!1 ayrıca niye bilmeyelim isimlerini sana özel mi yapılıyor abi oyunlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ne demek istedigimi anlarsınız diye tahmin ettim ama neyse. evet otorite sensen o oyunlar bana ozel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 abi ortamı yumuşatmaya çalıştıkça laf sokma çabasına giriyosun olmuyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 tamam yahu kızma :) lafım sana değildi zaten, sen ben otoriteyim diyince cevapladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 toggie said: pardon oyun otoriteleri paticik'te yaşıyomuş, yeni ögrendim. otorite oyuncudur bu kadar basit. yani otorite sensinde o oyunlarda sana özel, nasıl baikaları baskasına özel, seninkilerde baskasına kütükse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 IF otorite oyuncu THEN best game ever RESULT the sims series otorite kelimesinin belli bir anlamı var, tribünlere oynamayalım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 başkaları iyi diyor diye bir oyun oynamadım malesef otorite benim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Abi Crysis birçok büyük oyun sitesinde yılın oyunu seçildi. Kusura bakmayın da adamlr işi biliyorlar. Benim bilgisayar da kaldırmadı. Ama oyun müthiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bence crysis gerçekten güzel bir oyun, neden bu kadar bok atıldığını anlamak elde değil. adamların biz süperiz babsör tarzı bi iddiaları var da ben mi göremedim yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 odiflame said: başkaları iyi diyor diye bir oyun oynamadım malesef otorite benim. :) rastgele seciyosun o zaman oyunları, bi nevi kumar. iyi cıkarsa cıkar, cıkmazsa at çöpe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 if otorite oyuncu best game series mario olur sam. bi detayı gectikten sonra evet bilmem kac milyon kişi zevkli sims oynuyosa diicek bişey yok. senın oyun 2 oy sims oynıyanın oyu 1 oy sayılmıyor üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 said: best game series mario Bi dakka bi dakka buna itiraz eden mi var? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 e ben sims'i beğenirim ki, göndermemi haklı buluyorsan sorun yok. (:P) ha bu arada, series kısmı fazla gelmiş. best series değil de best game ever kısmının sonucu the sims olmalıydı. mavi ekran çıkarır bu halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 toggie said: odiflame said: başkaları iyi diyor diye bir oyun oynamadım malesef otorite benim. :) rastgele seciyosun o zaman oyunları, bi nevi kumar. iyi cıkarsa cıkar, cıkmazsa at çöpe? kişisel beğenilerim söz konusu rastgele olmuyor ne yazıkki.mesela şu örnek vereğim.aoc mi warhammer mı? bence aoc neden çünkü beğendim ama bu demek değilki oynamadam hoşuma gidecek.dükkanlardan giysi seçmek gibi.deniyorum.beğenmezsem beğenmedim diyorum. bir başka konuda oblivion bütün sitelerden yüksek not almıştı ama ben morrowinde göre başarısız buldum.grafik demek herşey demek değildir.ondan 2 sene sonra çıkan witcher cok daha güzel bir oyundu.öyle işte kişisel beğenilerim söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 e yani oyunu oynamadan kötü olduguna karar veremezsin zaten. ama oyun alırken kim ne demiş bakarsın, oynayanların yorumlarına goz gezdirirsin herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Bence MMORPG'ler yönetecek yakın zamanda PC oyunculuğunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 güzel grafikle, güzel oyunu karıştırmak doğal. Far cry da zamanına göre çok güzel grafikleri olan bir oyundu ama konu olarak kusma efektinden halliceydi. crysis çıkmadan önce compex fuarında crytek den 3 kişi vardı (yerli kardeşler değil) orada konuşmuştuk bayaa. Oyunun konusu hakkında sürekli sorular sormuştum. Cevapları süper epick bilmemne den öteye geçmemişti. oyunun grafikleri ve nano suit çok güzel buna hiç bir itirazım yok. ama hikaye "bok" gibin. Oyuna bütün sitelerin 8 üstü not vermesi normal çünkü insanı ekrana kilitleyen grafikleri var. Aynı durum yukarda da belirtildiği gibi oblivion da da oldu. Rpg ile alakası olmayan salak bir oyuna en iyi rpg dediler. Crysis isterse bütün incelemelerden 10 alsın umrumda değil benim gözümde hala game engine test demo dan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar