Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CRYmoarTEK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zevkler ve renkler tabi, ama skorlar geneli yansıtıyor. yani burda iki kişiyi eglendiremedi diye oyun basarısız ya da kotu olmuyor. bunun kanıtı da skorlar.

şimdi benim en cok eglendigim oyunların isimlerini saysam burda bicogunuz bilmez bile ne oldugunu.
Mesaj tarihi:
toggie said:
pardon oyun otoriteleri paticik'te yaşıyomuş, yeni ögrendim.

otorite oyuncudur bu kadar basit. yani otorite sensinde o oyunlarda sana özel, nasıl baikaları baskasına özel, seninkilerde baskasına kütükse.
Mesaj tarihi:
bence crysis gerçekten güzel bir oyun, neden bu kadar bok atıldığını anlamak elde değil. adamların biz süperiz babsör tarzı bi iddiaları var da ben mi göremedim yoksa?
Mesaj tarihi:
odiflame said:
başkaları iyi diyor diye bir oyun oynamadım malesef otorite benim. :)

rastgele seciyosun o zaman oyunları, bi nevi kumar. iyi cıkarsa cıkar, cıkmazsa at çöpe?
Mesaj tarihi:
if otorite oyuncu best game series mario olur sam.

bi detayı gectikten sonra evet bilmem kac milyon kişi zevkli sims oynuyosa diicek bişey yok.

senın oyun 2 oy sims oynıyanın oyu 1 oy sayılmıyor üzgünüm
Mesaj tarihi:
e ben sims'i beğenirim ki, göndermemi haklı buluyorsan sorun yok. (:P)

ha bu arada, series kısmı fazla gelmiş. best series değil de best game ever kısmının sonucu the sims olmalıydı. mavi ekran çıkarır bu halde.
Mesaj tarihi:
toggie said:
odiflame said:
başkaları iyi diyor diye bir oyun oynamadım malesef otorite benim. :)

rastgele seciyosun o zaman oyunları, bi nevi kumar. iyi cıkarsa cıkar, cıkmazsa at çöpe?

kişisel beğenilerim söz konusu rastgele olmuyor ne yazıkki.mesela şu örnek vereğim.aoc mi warhammer mı? bence aoc neden çünkü beğendim ama bu demek değilki oynamadam hoşuma gidecek.dükkanlardan giysi seçmek gibi.deniyorum.beğenmezsem beğenmedim diyorum.

bir başka konuda oblivion bütün sitelerden yüksek not almıştı ama ben morrowinde göre başarısız buldum.grafik demek herşey demek değildir.ondan 2 sene sonra çıkan witcher cok daha güzel bir oyundu.öyle işte kişisel beğenilerim söz konusu.
Mesaj tarihi:
güzel grafikle, güzel oyunu karıştırmak doğal.

Far cry da zamanına göre çok güzel grafikleri olan bir oyundu ama konu olarak kusma efektinden halliceydi.

crysis çıkmadan önce compex fuarında crytek den 3 kişi vardı (yerli kardeşler değil) orada konuşmuştuk bayaa. Oyunun konusu hakkında sürekli sorular sormuştum. Cevapları süper epick bilmemne den öteye geçmemişti.

oyunun grafikleri ve nano suit çok güzel buna hiç bir itirazım yok. ama hikaye "bok" gibin. Oyuna bütün sitelerin 8 üstü not vermesi normal çünkü insanı ekrana kilitleyen grafikleri var. Aynı durum yukarda da belirtildiği gibi oblivion da da oldu. Rpg ile alakası olmayan salak bir oyuna en iyi rpg dediler. Crysis isterse bütün incelemelerden 10 alsın umrumda değil benim gözümde hala game engine test demo dan ibaret.
  • Yeni Oluştur...