Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CRYmoarTEK

Kaede

Öne çıkan mesajlar

toggie said:
odiflame said:
başkaları iyi diyor diye bir oyun oynamadım malesef otorite benim. :)

rastgele seciyosun o zaman oyunları, bi nevi kumar. iyi cıkarsa cıkar, cıkmazsa at çöpe?

kişisel beğenilerim söz konusu rastgele olmuyor ne yazıkki.mesela şu örnek vereğim.aoc mi warhammer mı? bence aoc neden çünkü beğendim ama bu demek değilki oynamadam hoşuma gidecek.dükkanlardan giysi seçmek gibi.deniyorum.beğenmezsem beğenmedim diyorum.

bir başka konuda oblivion bütün sitelerden yüksek not almıştı ama ben morrowinde göre başarısız buldum.grafik demek herşey demek değildir.ondan 2 sene sonra çıkan witcher cok daha güzel bir oyundu.öyle işte kişisel beğenilerim söz konusu.
Sosyal ağlarda paylaş

güzel grafikle, güzel oyunu karıştırmak doğal.

Far cry da zamanına göre çok güzel grafikleri olan bir oyundu ama konu olarak kusma efektinden halliceydi.

crysis çıkmadan önce compex fuarında crytek den 3 kişi vardı (yerli kardeşler değil) orada konuşmuştuk bayaa. Oyunun konusu hakkında sürekli sorular sormuştum. Cevapları süper epick bilmemne den öteye geçmemişti.

oyunun grafikleri ve nano suit çok güzel buna hiç bir itirazım yok. ama hikaye "bok" gibin. Oyuna bütün sitelerin 8 üstü not vermesi normal çünkü insanı ekrana kilitleyen grafikleri var. Aynı durum yukarda da belirtildiği gibi oblivion da da oldu. Rpg ile alakası olmayan salak bir oyuna en iyi rpg dediler. Crysis isterse bütün incelemelerden 10 alsın umrumda değil benim gözümde hala game engine test demo dan ibaret.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...