Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Televizyonda izlerken o limuzindeki esmer kızdan sonra sanki bir de sarışın bir kız dudaklarını uzatıyordu. O yok youtubeda hiçbir videoda :/ tam versiyonu bu mu yani..
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Smack my bitch up klibinde başta lavaboda dişini filan fırçalarken traş köpüğü de alıyor eline. Bayanlar traş köpüğü kullanır mı =) bence biraz garip olmuş o kısım.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Haha adamın yediği dayaktan sonra duşta dişini dökmesi süper =Ppp
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Chelsea - Liverpool maci devre arasinda dev ekranda izledim acaip eglenceliydi, alkisladim bitince direk. Nettede HD olarak download edecek hicbir yer yok, insan 720p versiyonlarini koyar bunlarin.
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 http://www.nike.com/nikeos/p/nikefootball/en__EMEA/index.html su adresten gidin 720sini tiklayin youtube da nasil video indiriyorsaniz firefoxtan indirirsiniz ben indirdim :D
destrance Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Çok iyimiş ya HD olan. Goal! diye film vardı hatta 2.si de çıktı. O filmi first-person olarak çekselerdi çok güzel olurdu diye hep düşündürdüm. Demek aşağı yukarı bu şekilde bir hava yaratacaktı.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 FPS modunda olan gerçekten efsane olmuş,uzun süredir böyle olağanüstü reklam görmemiştim.Özellikle C.Ronaldo ve Materazzi'ye bittim sadf
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Trabzonspor
khala Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 en uzun bizimki maksat tartışma olsun fgdg :)
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 khala said: en uzun bizimki maksat tartışma olsun fgdg :) en güzel bizimki. :)
Öne çıkan mesajlar