Joker Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ya karacigerimde 2-3 dk da bi ari girmeye basladi. sanirim dün ictigim creatin+amino asit ile alkol birlesince karacigeri zorladi. bu karaciger kendine n kadar zamanda gelir? aksam 7 gibi tekrar creatin+amino asit almayi düsünüyorumda... ps: çokta içmemiştim gerçi 4 bira bi votka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 kişiselmidir bu bence öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 şu forum bürokrasisi yok mu adamı cidden öldürür adam ölcek biz hala yanlış bölüme geldi diye müdehale edemiyoruz ama benim suçum yok ben dermatolojistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Bu bürokrasi sayesinde ölecek durumda olan kişilerin foruma başvurmak yerine doktora gitmesini sağlamayı hedefliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 1 günde ağrısı kalmaz büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Kişiseldir bu. Peki ne yapılacak? Bağlı olduğun Kaymakamlıktan çalışma müsadesi aldıktan sonra, ilgili il sağlık müdürlüğü verem dispanserinden gerekli muayeneyi yaptırıp temiz çıkmanı taakiben, İl milli eğitim Müdürlüğünden yeterlilik belgesi alman ve Noter tarafından tasdik ettirmen gerekir. Ardından bu topiği gerçek yerine yani, kişisele taşıyabilirsin. İşte bürokrasi diye ben buna derim. Hahayyy... Bugün amma komiğim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Doktor en iyisi. Belki başka birşey de çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Öncelikle ağrının sebebi creatin+amino asit ise tekrar alma kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 de karaciğerinin ağrıdığını nasıl anladın karaciğer zorlansa büyür öyle dışarı sancı gibin ağrı verir mi bilmiom belki böbreklerin ağrıyodur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 böle gözde, deride sararma var mı lupus değilse, karaciğerde iç kanama vardır, getirsen alırız yani imkanlar dahilinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 enginar ye.karaciğere çok faydalı.biiyosan kendin veya kız arkadaşın veya annen zeytinyağı ile sağlam bi enginar yapsın.düzelir karaciğer.düzelmesse doktor hemn enginar düzeltir dedim de enginar karaciğere iyi gelir.dediğin gibi zorlanmaysa düzeltir anlamında dedim yanlş anlaışmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 kreatin zaten yorar.. bi de alkol tam kurutmu$sun bunyeni. cok su iceceksin olay bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bol bol su içtim zaten. benimde aklıma o geldi. 1 saattir fln bi olay yok. ağrı giriyordu böyle içten içten. kesildi. çok abartı bi şey değil heralde bi an panik yaptım kendimce galba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ictigin suyu 3-4 litreye cikar gunluk.. ve kreatini spor sonrasi al ac karnina.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 mert creatin niye kullaniyorsunki? badici olmican sporcuda degilsin sirf vucud gelistirmek icin yuzde 30 performans artiran karacigerinde azina sican creatin almaya gerek varmi? ha bide karacigeirm agardi diyosun aksam bidaha almayi dusunuyorsun bence creatini hemen birak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 creatinin hala kanıtlanmış bir zararı yok SAYYIN THARKAAAAAAAAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 DEMOKRASİVARKARDEŞİMİSTEYENİSTEDİĞİNİİÇERSANANE!!11!!1 Edit: Pardon yanlış topik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 kreatin guzel bi$ey bizim gibi kastan yeksan adamlar icin. =P spor yapiyosan yaninda kullanabilirsin.. amino protein creatin. iyi bir kombinasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 hocam body yaptıgın sure ıcınde karacıgerın normale göre çok daha fazla çalışır zaten, bari alkol almasaydın. roaccutane için her ay tahlil yaparken farketmiştim onu. direk ciğer ağrısı deme ama git doktora . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 creatin neye yarıyor tam olarak. bizim salonda alanlar var ama niye aldıklarını bilmiyorum. performans arttırıcı falan demişsiniz, ciddi ciddi etkisi görülüyor mu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Sadece performans arttıyor diye karaciğere zarar veren bir şeyi kullanıyor olmak pek mantıklı bir şey değil (tabii zarar veriyor mu orası kesin değil sanırım) kaslarına yaptığın katkıyı karaciğerden kesiyormuşsun gibi bir durum oluyor, saçma tamamen. Hem spor yapan adam niye alkol alır ki, hani alır bir tane bira içer misal, ama dört bira, bir votka biraz abartı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Oha herkes House. Ya lupus ya MS kanka, enginar çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 abi vücudunuza aldığıınz herşey karaciğer tarafından temizlenir daha sonra kana karışır.özellikle antibiyotik,hap vs bu tür şeyler karaciğer tarafındna iyice temizlenir.bu yüzden karaciğer aşırı yüklenir.iyi bişey değil karaciğeri yüklemek şişer su toplarsa fena olur.o yüzden hem hap kullanıp (tozu da var galiba ama bilmiyorm) hemde alkol alıyosan dikkat etmelisin kendine.sakata gelirsi.n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 THARKAS said: mert creatin niye kullaniyorsunki? badici olmican sporcuda degilsin sirf vucud gelistirmek icin yuzde 30 performans artiran karacigerinde azina sican creatin almaya gerek varmi? ha bide karacigeirm agardi diyosun aksam bidaha almayi dusunuyorsun bence creatini hemen birak. valla bugün gene aldım erkinciğim, alkolü ilaçla çakıştırmazsam bişi olmaz heralde... anabolic basmıyorum sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Creatin kaslarda su tutulmasini sagliyo die biliyorum. Bu yuzden kısa surede sismesini sagliyor ama almayi birakinca da eski haline donuyor sanirim. Bi de 6-8 haftadan fazla creatin alma demisti bana salondaki hoca. Bobrek tasi yapiyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar