Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karaciger agrisi

Joker

Öne çıkan mesajlar

ya karacigerimde 2-3 dk da bi ari girmeye basladi. sanirim dün ictigim creatin+amino asit ile alkol birlesince karacigeri zorladi. bu karaciger kendine n kadar zamanda gelir? aksam 7 gibi tekrar creatin+amino asit almayi düsünüyorumda...

ps: çokta içmemiştim gerçi 4 bira bi votka
Sosyal ağlarda paylaş

Kişiseldir bu. Peki ne yapılacak?

Bağlı olduğun Kaymakamlıktan çalışma müsadesi aldıktan sonra, ilgili il sağlık müdürlüğü verem dispanserinden gerekli muayeneyi yaptırıp temiz çıkmanı taakiben, İl milli eğitim Müdürlüğünden yeterlilik belgesi alman ve Noter tarafından tasdik ettirmen gerekir. Ardından bu topiği gerçek yerine yani, kişisele taşıyabilirsin.

İşte bürokrasi diye ben buna derim. Hahayyy...

Bugün amma komiğim lan.
Sosyal ağlarda paylaş

enginar ye.karaciğere çok faydalı.biiyosan kendin veya kız arkadaşın veya annen zeytinyağı ile sağlam bi enginar yapsın.düzelir karaciğer.düzelmesse doktor hemn

enginar düzeltir dedim de enginar karaciğere iyi gelir.dediğin gibi zorlanmaysa düzeltir anlamında dedim yanlş anlaışmasın
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece performans arttıyor diye karaciğere zarar veren bir şeyi kullanıyor olmak pek mantıklı bir şey değil (tabii zarar veriyor mu orası kesin değil sanırım) kaslarına yaptığın katkıyı karaciğerden kesiyormuşsun gibi bir durum oluyor, saçma tamamen.

Hem spor yapan adam niye alkol alır ki, hani alır bir tane bira içer misal, ama dört bira, bir votka biraz abartı olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

abi vücudunuza aldığıınz herşey karaciğer tarafından temizlenir daha sonra kana karışır.özellikle antibiyotik,hap vs bu tür şeyler karaciğer tarafındna iyice temizlenir.bu yüzden karaciğer aşırı yüklenir.iyi bişey değil karaciğeri yüklemek şişer su toplarsa fena olur.o yüzden hem hap kullanıp (tozu da var galiba ama bilmiyorm) hemde alkol alıyosan dikkat etmelisin kendine.sakata gelirsi.n
Sosyal ağlarda paylaş

THARKAS said:
mert creatin niye kullaniyorsunki?

badici olmican sporcuda degilsin sirf vucud gelistirmek icin yuzde 30 performans artiran karacigerinde azina sican creatin almaya gerek varmi?

ha bide karacigeirm agardi diyosun aksam bidaha almayi dusunuyorsun bence creatini hemen birak.

valla bugün gene aldım erkinciğim, alkolü ilaçla çakıştırmazsam bişi olmaz heralde... anabolic basmıyorum sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...