Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nihilum AoC'da yok

TambourineMan

Öne çıkan mesajlar

Nihilum oyuncusu Muqq ve 6-7 arkadaşı şu an betada oynuyorlar. Chatleşme fırsatımda oldu. Nihilum olarak AoC oynamayacaklarını oyunun bekleneni vermediğini yeterince iyi olmadığını söylediler.

Gold seller sponsorlar, iki tuşa basıp oynayamama, addonsuzluk da etki etmiş olabilir :)

Sonuçta WoW'da 1 numaralar ama başka bir oyunda kendilerini riske atmamış olabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

AoC'da boss var ama daha çok PvP ağırlıklı özellikle Border Kingdoms ile kale hakimiyeti olan guildler o bölgenin kaynaklarını domine edecekler. En önemlisi ise oyunda grind /farming olayının minimum seviyede olması yani WoW gördüğünüz gold seller'lar AoC olmayacak. Herkesin birbirinin öldürdüğü bir ortada farming olayı zor biraz . Open PvP dene sistemle gold farmerları rahatça kesebileceğiz. Bu sistem AoC da guild sponsorluk olayınıda haliyle soğutuyor. Haftada 400 pound maaş alan ve çalışmayan 9 milyonluk bir kominitede "tanrı" muamalesi gören oyuncuların AoC a girmesi zaten şaşırtırdı. Ama ben girmelerini isterdim böylece yeni bir oyunda özellikle targatlayamadığın oyuncu skilline daha bağlı bir sistemde ne gibi işler yaparlardı merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bi oyunda gold farmer olmayacak demek
gotunden uydurmanin fanboi ligin doruk noktasidir
1.5 milyar nufusu olan gunde 1 dolarin iyi maas sayildigi bi ulkede
8 saatlik oyun oynama suresiyle 10 dolar para kazanilabiliyoken
her zaman cinli farmer olur
yok farmerlar oldurulebilecekmis felan falan

2 3 capulcuyu olurmekle bitmez bu is
hayatinda pre tbc heathglene girmeden bunu solemek zor
horde dolu bi alanda farm yaparken bi anda cinli farmerlarin mobuna ortak oluyosunuz diye ally cinliler tarafindan kesilmeden anamak zor

farming artik oyunu asmis
bir ekonomik sektordur
cin standartlarini gectim
turk asgari ucretini dusununce bile
farming cokda karli bir is
Sosyal ağlarda paylaş

TambourineMan said:
Nihilum oyuncusu Muqq ve 6-7 arkadaşı şu an betada oynuyorlar. Chatleşme fırsatımda oldu. Nihilum olarak AoC oynamayacaklarını oyunun bekleneni vermediğini yeterince iyi olmadığını söylediler.

Gold seller sponsorlar, iki tuşa basıp oynayamama, addonsuzluk da etki etmiş olabilir :)

Sonuçta WoW'da 1 numaralar ama başka bir oyunda kendilerini riske atmamış olabilirler.

hardcore wow oynayan oyunculara yeni birsey sunmuyor aoc , ancak wow sıkmış oynamayan , oynamak istemeyen , yeni mmorpg arayan tipleri ve conan hayranlarını toplar
Sosyal ağlarda paylaş

Adamların oyunu sevmemiş olmaları veya iyi olmayacağını düşündükleri ihtimali dışında geçişin stratejik önemini ele alacağım: Nihilum şirket olmuş durumda. WoW'u bırakıp yeni bir oyuna başlamaları onlar için ne karlı olur ne de prestijlerine katkıları olur, üstüne bir de WoW'daki devamlılıklarından mahrum kalırlar. Gelecek oyun ne kadar iyi olursa olsun bu adamların aynı kadroyla yeni bir oyuna geçmesi için öncelikle WoW'un bir şekilde onlar için şimdiki kadar karlı olmaması lazım.

Asıl önemli soru Nihilum'un oyunu beğenmemiş olması / çok başarılı olamayacağını düşünmeleri oyunu ne kadar niteler? Üstteki paragrafdaki nedenlerden dolayı ben hiçbir hardcore guildin dediklerini kaale almam. Sonuçta adamlar için oyundan zevk almaktan daha önemli şeyler var veya en iyi olmaktan zevk alıyorlar diyelim.

Open beta'ya 3 gün kaldı, nedir ne değildir göreceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

bi oyuna başlamadan önce nihilum kriterlerini dikkatemi almalıyız ?
adamların beklentileri farklı olabilir
onların düşünceleri başkaları için bağlayıcı nitelikte değildir
en azından aoc farklı bi tarzdır ve oyuncularıda farklı olucaktır elbette
bu yüzden senelerini wowa vermiş bi gurup insanın söyledikleri
aoc üzerinde belirleyici olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:
hardcore wow oynayan oyunculara yeni birsey sunmuyor aoc ,

Ya ne war bu wow da bu kadar buyutulecek anlamiyorum .. Neyse
Hardcore wow oyniyan oyuncular, Hic kale savasina girmisler mi ? yada ellerinde tuttuklari kaleyi savunmuslar mi ? Merak ediyorum.

Wow dan gelicek onlanlarda wow da yaptiklarini yada yapamadiklarini AoC de yapmak icin geliceklerse bence hic gelmesinler .. 2 oyunda ap ayri bisi bence..

Nihilum da kim ya?? walla dusunceleri beni hic mi hic ilgilendirmiyor ..
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,herkeze

Birincisi nihillium oyun oynamasi veya herhangi bir dusuncesi bizi niye ilgilendiriyor adamlar oyunu cesitli sebeplerden oynamiyacak diye biz neden oyun hakkinda olumsuz dusunuyoruz (dusunenler icin soluyorum) nihilliumla ayni serverda 2 sene oyun oynadim hatta onlarin black listine (kara listelerindeydim) girmis biri olarak cok iyi biliyorum oynama sekillerini veya wow da gm lerden aldiklari yardimlari evet gm ler cok yardim ediyordu bu guilde neden cunki wow oyniyanlara bakin adamlar sunu kesti bu itemleri aldi demeleri ve pyuncularinda aaaa adamlar super hadi hirs yapalim demeleri gerekiyordu bolece daha cok oyniycaklar daha cok online kalacaklar ve blizz daha cok para kazanicakti......biraz arastirin her boss kestikleri gece yada gun o boss nedense tam onlar kesmeden once nerf yer yada kungen instance icinde bir bug oldugunda gelen gm e patronuymus gibi azarlar arkadaslar bence nihillium bu kadar yuceltmeyin bir seyin kararini kendiniz verin bu adamlar oynamiycak demekki aoc guzel degil mantigi kendinize hakarettir
Sosyal ağlarda paylaş

ediz1 said:
Merhaba,herkeze

Birincisi nihillium oyun oynamasi veya herhangi bir dusuncesi bizi niye ilgilendiriyor adamlar oyunu cesitli sebeplerden oynamiyacak diye biz neden oyun hakkinda olumsuz dusunuyoruz (dusunenler icin soluyorum) nihilliumla ayni serverda 2 sene oyun oynadim hatta onlarin black listine (kara listelerindeydim) girmis biri olarak cok iyi biliyorum oynama sekillerini veya wow da gm lerden aldiklari yardimlari evet gm ler cok yardim ediyordu bu guilde neden cunki wow oyniyanlara bakin adamlar sunu kesti bu itemleri aldi demeleri ve pyuncularinda aaaa adamlar super hadi hirs yapalim demeleri gerekiyordu bolece daha cok oyniycaklar daha cok online kalacaklar ve blizz daha cok para kazanicakti......biraz arastirin her boss kestikleri gece yada gun o boss nedense tam onlar kesmeden once nerf yer yada kungen instance icinde bir bug oldugunda gelen gm e patronuymus gibi azarlar arkadaslar bence nihillium bu kadar yuceltmeyin bir seyin kararini kendiniz verin bu adamlar oynamiycak demekki aoc guzel degil mantigi kendinize hakarettir

ultimadada böyle millet bi guildin yaptıgını yapamayınca gmelr yardım etti. edit ühü felan derlerdi sanırım bu mantık hala devam Türkiyede. hele bossun kungenin lafıyla nerf yemesi olayına ne kadar güldüm anlatamam.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun kungen lafi ile nerf yemedi kungen instance de bug oldugunda gelen gm e konusmalarini arastir bulursun ve gm le sanki onun patronuymus gibi firca atmasini oku

nerf yemesi olayinida arastir onunda goruceksinki kestikleri son boss larin nedense onlar kesmeden once nerf yediginide gorursun

bunda garip birsey yok sen oyun olarak bakiyorsun blizz para olarak bakiyor ve ticaret yapiyor oyunculari hefeslendirmesi gaza getirmesi gerek o yuzden bir guildi desteklemesi cok garip degil nihillium kotu bir guild beceriksiz guild demedim adamlarin isi gucu oyun dertleri tasalari yok gunde okadar saat oyun oynama firsatlarida var oynuyorlar ama gercek olan sey blizz den destek aldiklaridir
Sosyal ağlarda paylaş

mantıgın ne kesemedikleri bossu nerf yedikten sonra kesmeleri anormal bişey mi? kesmemeleri mi lazımdı nerf yiyince anlamadım. zorladıkları bossu nerf yiyince kesmeleri nihiluma kıyak geçildigini mi gösteriyo. kungenin tanımam etmem gmle nasıl konutugda beni ilgilendirmiyo sonuçta o kendi seçimi. benim anlamadıgım adamlar kesio işte anlamsız bok atmaya gerek yok bide bok atacaz die komik komik şeyler dion.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...