Densiz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Post kasmak nedir ya? o kadar boş vaktimiz olamaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Warhero said: 3 yanlış 1 doğru götürdüğü gibi 3 garbage postu 1 post sayısı götürsün. eed bu olabilir, yada garbage'daki mesaj sayısı hariçten sayılsın, 30k falan olunca çöp tenekesi çıksın terazinin çıkçaa yerde.tıklayabilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Postla adam olunmuyor ki. 3 günde 1k üstü post kasıp adam olmayan adamla dolu hatta forumumuz ziyadesiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 garbıcdan post ayıdan dost olmaz demıs atalarımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 3ün 1i sayılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 ben zamanında önermistim bunu sonra mahalle baskısına maruz kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar