TheRaskol Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?62,3210378 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 e tabi bi de bu var di mi? evek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Emaleth said: hastasıyım bu mantığın. bütün aksiyon filmlerinde çatır çutur italyan mafyası, çin mafyası, nazi deli bilim adamı, amerikalı cinsi sapık, macar kiralık katil, sırp terörist filan görünür, bir kişi çıkıp "ulusumuzu lekeledinoaaz" demez de bu iş türkiye ile alakalı olunca dokunuyo bazısına, çok ilginç. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 giyim kuşanım ve kullandığı silah orta doğuyu anımsattığı için adam orada orta doğu ülkelerinin dillerini deniyor teker teker. Hem araplara benzetmesi durumunda araplar ne etsin , onlar neden kızmıyor peki? Adamlar aşmış artık onlarıda ondan. Ayrıca Türkleri terörist gördüğü için deil bildiği dillerden biri Türkçe olduğundan dolayı konuşuyormusunuz diye de sormuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bekliyordum bu topik en uyan yerde açılmış. en başta ingilizce konuştu o zaman ingilizlerin hepsi kutup ayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Devilmanta banlansın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 adam o kadar kormuş ki karşı taraf -hayır bilmiyorum diye cevap verse +ok diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ne güzel demiş ama. sevimli demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Şimdi Türklere terörist yakıştırması yapıldığını iddia edenleri anlamak zor harbiden. Adam orada canını kurtarabilmek için karşı tarafla iletişim kurmaya çalışıyor ve bildiği tüm dilleri sıralıyor; İngilizce biliyor musunuz, Türkçe biliyor musunuz, birde başka birşey daha dedi tabi anlayamadık haliyle. Orada adamlar 'evet biz Türküz tabi bilicez Türkçeyi' dese tepki göstermenize filan kimse karışmazda böyle cahillik olmuş tümüyle, kim gaza getiriyor sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Diğeri arapça. Bende çölde bu tip adamlarla karşılaşsam İspanyolca biliyor musun diye sormam. Muhtemelen bilecekleri dil arapça veya türkçedir. Türkçe arap yarımadasında, balkanlarda tahmin ettiğimizden daha fazla bilinen bir dil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Black smoke da Ben'in osurugu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ben sawyeri gördüm..dövülmesi gereken bi eleman deil..yoksa çakardım ağzına iki tane.. + orda bi tek Türkçe bilionzmu demio.. ingilizce bilionuzmuda dio.. bu Türkler teröristtir anlamına gelmez yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 abi bence benin turkce bilmesi turklere terorist yaklasimindan daha entresan abi ne kadar amerikali taniyosam hepsi bole soruyo ya vurgular felan sabit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 said: ssfatihss (1 day ago) Show Hide -5 Poor comment Good comment Marked as spam Reply | Spam amerikan halkı oradakileri türk sanıcak bu karalama operasyonudur TÜRKLÜĞE HAKARETTİR operasyonudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 OPERASYONDUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Lost paranoyak etmeye başlamış sonunda insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Acaba Benjaminin Türkçeyi nasıl öğrendiğini filan gösterirler mi ki Böyle İstanbulda çekim yaparlarmış felan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Fistan said: Asteroth said: Ellerinde kaleşnikof olan atlı araplar terörist mi oluyor senin gözünde? (Empati) abi adam araştırıp gelse, ne bileyim evet terörist çünkü arabistan ya da o civar ülkelerde ne asker de ne poliste keleş kullanılmıyor ya da yasak o yüzden keleşli araplar %99 terörist olanlar falan dese de cekirdek çitlesek bizde fsdds valla ben de gözlerimi Harran ovasında açsam ve ağların keleşli heriflerini görsem ben de ilk laf "türkçe biliyor musunuz" derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 mod double post yapmış, onu belirtmek için mesaj attım, bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 KingOfLoss said: ne güzel demiş ama. sevimli demiş. Hela valla çok tatlı söylemiş. tam ağzı öpülesi cinsten xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ya sizde mi bir sorun var adam bildiği dilleri sayıyor türkçede bunlar arasında ingilizcede konuşuyor başta sonrada bir dil daha en son türkçe ha tamam çekilemezmi farklı taraflara? çekilir ama bu kadar da abartılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 "TÜRKLÜĞE HAKARETTİR BU. AMERİKANIN VE AVRUPANIN EMPERYALİST GÜÇLERİNİN TÜRKİYE ÜZERİNDE OYNADIĞI BİR OYUNDUR BU. HALA UYUYORSUNUZ! GÖRMÜYOR MUSUNUZ KARALAMALARI? ATALARIMIZ BİZİ BÖYLE Mİ YETİŞTİRDİ! YAZIKLAR OLSUN BU GERÇEKLERİ GÖREMEYENLERE! TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR! cCc" lolz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Hepimiz Ölücez Not :: Konuyu açan intihar etmiş olabilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bir cok sey dusunulebilir.icinin ne kadar fesat olduguna dogru orantili bir sekilde tabi.mesela Ben, turkiye'ye yakin bir yer oldugu icin soylemis olabilir.2. konustugu dil ne bilmiyorum ama farsca falandir buyuk ihtimalle.en nihayetinde adam colun ortasinda ve peceli&kalesli tipler gelio.once ingilizce sonra x dilinde en sonunda turkce.veya turkiyenin terror ile basi belada oldugunu dusunerek bole bi baginti kurup sormus olabilir.turkiye'nin terroristleri turkce bilmiyor sanki..herseyi dusunebilirsin.ama yurdum insani bu kategoride bir klasik yasatmis yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 O değil de medya ayıp etti ben daha 3. sezonu izlemedim Ben sahrada terörist gördü diyo. Ebenizin.. derler yani böyle spoiler mı olur breh cani medya! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar