Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Whirlwind now has the correct sound associated with it. Sweeping Strikes: This ability can no longer hit critters as its secondary targets and will now use a proper range calculation for all secondary targets. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 solidhammer said: Scare Beast: The range on this spell has been increased to 30 yards and it is now instant cast. ahahahah oldu olacak tame de edebilsinler druidleri dengelemek icin yapilmistir belki, uzun zamandir oynamadim bilmiyorum pvp durumlarini ama loreun icine ediyor druide scare beast yapilabilmesi bilmemkacbin kusur yasinda burning legiona karsi savasmis elf kicikirik hunterdan korkup kaciyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 tamamda, oyunda herhangi bir cüceye karşı bloodelfler night elfler humanlar drenaieler gnomelar eşit bi şekilde savaşa biliyo. e önce bunu düzeltsinler nightelfe gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Cuce cüce derken gnomelerin çok ufak olmalarınımı kastettin? Eğer öyle ise. Daha önceden offical forumlarda bununla ilgili bir sohbet görmüşmüydün? rahatsızlıklarını dile getirenler olmuşmu? ve buna mavi post cevap yazılmışmıydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 yoo yukardaki tırt ırkların (gnomelar la drenai kurtarıyo aslında tırtlıktan ama işte...) Cucelerle eşit kapışabilmesi. sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Cucelerin godumu ottuturması lazim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 biri bana karşısına hunter gelen feral druid in nasıl ayakta kalacağını açıklasın blizzard bu kadar mı dangaloz ben anlamadım ki ya da "eh zaten feraller arenada iş yapmıo, eee restolar da pıtır pıtır kaçıo, biz restoların işine ot tıkayalım feraller zaten aglıodu biraz daha fazla ağlar" mı diolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Dworgian said: biri bana karşısına hunter gelen feral druid in nasıl ayakta kalacağını açıklasın blizzard bu kadar mı dangaloz ben anlamadım ki ya da "eh zaten feraller arenada iş yapmıo, eee restolar da pıtır pıtır kaçıo, biz restoların işine ot tıkayalım feraller zaten aglıodu biraz daha fazla ağlar" mı diolar Doğru bir tespit malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Dworgian said: biri bana karşısına hunter gelen feral druid in nasıl ayakta kalacağını açıklasın Görünmez ol>>Gözüne sokmadan hunterın yanına gel>>hunterı kes Bukadarını kendin tspit edemiyorsan zaten druid oynamayı bırak. 50yarddan hölöhölö diye hunterın üzerine koşarsan doğal olarakta adam ölmemek için elindeki herşeyi sana fırlatır. Ayrıca ben bglede arkadan casterlara dadananlar dışında direkt bana saldıran bir druid üzerinde kullanıcağımı sanmam. Sonuçta belli bir cast timeı var ve bunu kasana kadar kullanacak daha güzel şeyler var. Okadar abartmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Rock said: Dworgian said: biri bana karşısına hunter gelen feral druid in nasıl ayakta kalacağını açıklasın Görünmez ol>>Gözüne sokmadan hunterın yanına gel>>hunterı kes Bukadarını kendin tspit edemiyorsan zaten druid oynamayı bırak. 50yarddan hölöhölö diye hunterın üzerine koşarsan doğal olarakta adam ölmemek için elindeki herşeyi sana fırlatır. Ayrıca ben bglede arkadan casterlara dadananlar dışında direkt bana saldıran bir druid üzerinde kullanıcağımı sanmam. Sonuçta belli bir cast timeı var ve bunu kasana kadar kullanacak daha güzel şeyler var. Okadar abartmayın. şaka mısın sen? hunter sence arena da karşısında 2 rakip olması gerekirken 1 veya sıfır görünce digerinin stealth oldugunu farkedip flare atmaz mı? ben olsam atarım, ki atıolar. ayrıca cast time ı var dedigine göre okudugunu da anlamıosun sanırım "instant cast" ne demek? töbe yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Rock lol diyorum başka biişi demiyorum sanırım sen yeni aldın wowu ve lvl 19 da bg kasıyosun :D XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 hayır bi de ayar vermiş druid oynama bırak fln die eeuheuh opsiyonlar: 1) beceriksiz bi hunter (yani öyle olmalı) 2) ebay char 3) lvl 19 4) ferallerin benim bilmedigim imba özellikleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 oyunda en fazla oynanan ( ama oynaması bilinmeyen ) class hunter oldugu icin blizz in tipik müşteri velinimetimizdir davranışlarından biri daha .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Forumlarda ağlamayın çok sıkıcı. Adamlar koskoca mekan yapmış bunun için, gidin orda ağlayın. http://www.spiritofbaraka.com/images/baraka/fullsize/baraka0108.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 çok komiksin sen class neydi warlock mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paladin ve druid. Ayrıca forumda ağlamayın derken ciddiyim, gerçekten bu "whine" topicleri çok sıkıcı oluyor. Offical blizz forumları var bilimum ağlama vs. için orda dökün içinizi. Burası daha gerekli tartışmalar için kullanılsın. LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 axedice said: Forumlarda ağlamayın çok sıkıcı. Adamlar koskoca mekan yapmış bunun için, gidin orda ağlayın. super uymus resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 said: Forumlarda ağlamayın çok sıkıcı. Adamlar koskoca mekan yapmış bunun için, gidin orda ağlayın. -Bir druid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 beter olsun druidler ordan oraya kos dur bizim sucumuz ne sp olarak form degistirmede kalksın druidden arenada cok sey mi istedim acaba X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 axedice said: Paladin ve druid. Ayrıca forumda ağlamayın derken ciddiyim, gerçekten bu "whine" topicleri çok sıkıcı oluyor. Offical blizz forumları var bilimum ağlama vs. için orda dökün içinizi. Burası daha gerekli tartışmalar için kullanılsın. LÜT FEN plz define "gerekli" abi forum bu her konuda konuşmak tartışmak için "ya bu böyle saçma olmuş" demek ağlamak mıdır? ya da ben atıyorum druidim, bir update oldu ve roguelara gereksiz nerf geldi (mesela) bu foruma girip "ya ne saçma şey" desem yorum mu yapmış oluyorum ağlamış mı oluyorum. lütfen demagoji yapmayın. çok kolay "ağlama len" diye mesaj atmak. oMg n00b l2p ffs wtfomfgbbq fln da yazsaydın tam olucakmış postun da işte resim yüklerken düşünmemişsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Saçma işte kardeşim 75 mana cost u 20 saniye etkisi 30 saniye cooldown u olan bir özelliğin instant cast ve 30 yard range i olması "saçma" bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 PvP Trinket ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 30 sec cd bişey ifade edio mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Ya arkadaşlar tamam, ben druid oynamayı bilmiorum n00bun da önde gideniyim ok? Birisi bana bir feral druid bir hunterı nasıl alırı izah etsin desin ki bak şöyle yaklaşırsın yanına şöyle de vurabilirsin. Bende anlıyım diyim ki ne salağım ya afedersiniz bu "scare beast" buff ı önemsizmiş valla ya diyebileyim içim rahat etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 hunter lock setup ı manyak olur artık. feardan çıkamaz kimse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar