solidhammer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Scare Beast: The range on this spell has been increased to 30 yards and it is now instant cast. Talent: (Restoration)- Natural Perfection will no longer proc by normal melee attacks Source: http://www.worldofwarcraft.com/patchnotes/test-realm-patchnotes.html Vatana millete hayırlı olsun 2k ratingi unutun artık druidler, zaten speedide nerflenmişti gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 yine yapılır korkmayın hep hunter mı gelicek karşınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 kaybolan ratingleri tazminat olarak vermezlerse conan'a gidiyorum :P bu kadar ağır işleyen denge getirme süreci görmedim, milyonların oynadığına şahit ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 SoulCube said: yine yapılır korkmayın hep hunter mı gelicek karşınıza. ne hunterı be asıl problem meleelerde yakaladımı 2 vuruşta gg artk zaten yakalamayı kolaylaştırdılar ben(rogue) warrior arkla giriyorum 2v2 fantezisine 1.8k lardayız druid healerlı takımlarda nerdeyse hiç kaybetmedik. (undead shadow pri ve locklar zorluyo:( fear blind ccsini yemiyolar) Edit: Talent: (Restoration)- Natural Perfection will no longer proc by normal melee attacks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 abarttın sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 hunterlara verilen 1 skille druidler gg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 "GG" den ziyade daha çok "obarey tey tey artık bizim de şansımız var" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 allahtan priestin Focused Will talentini böyle değiştirmediler. veya adamlar değiştirir druid olayından sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Değişmez çünkü RMP kalplerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 rmp ne amk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 rogue mage priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Nasıl olsa hepsi SKILLED birşey olmaz X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ohyeah said: hunterlara verilen 1 skille druidler gg? alla alla şakamasınız siz asıl olay o değil melee critlerde artık %15 hasar düşürüen skilleri açılmıycak yazıyo orda l2read. Hunterdan ziyade meleeler tenhada sıkıştırdımı artık kaçma şansları kalmıycak ki zaten 4 parça pvp setinden gelen speed buffı nerflenmişti hatırlatma ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 solidhammer said: Scare Beast: The range on this spell has been increased to 30 yards and it is now instant cast. lolalolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 arcane said: Değişmez çünkü RMP kalplerde <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 yeni pvp tecrübesi edinmeye başlamıştım ki soğudum yine oyundan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Solid said: alla alla şakamasınız siz asıl olay o değil melee critlerde artık %15 hasar düşürüen skilleri açılmıycak yazıyo orda l2read Orada sadece normal melee cirtlerinden bahsediyor.Heralde adamlar druidi white attackla kesmicel.Droodlar zaten gereginden imba bi karakter;fakat 2k yalan falan hikaye.Druid her bracketda rahatlıkla 2k görür.Ben de druidle oynuorum ve ne pislik bi class oldukları malum tabii oynayabilene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Anlamadığım birşey var. Pvp de herşey 10 sn değilmi? Paladinin attığı hızı %100 e düşürme debuff ı neden 20 saniyeden fazla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Birde bliz amcanın pvp yi dengelemeye çalıştığına inanıyorum! Herkez ROGUE olsun istiyorlarki eşit olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 * Jewelcrafting o Brilliant Glass no longer requires a forge. o Brilliant Glass now has a small chance to make an epic gem. o Quick Dawnstone, Reckless Noble Topaz, Forceful Talasite are now all available at the Quel’danas gem vendor. ^^ eheheh imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Hunter dedigin classin 2 v 2'de is yaptigi yuksek ratinglere cikabildigi esi zaten Druid. Bir sey degismez. Zaten top ratingde Warrior/Druid, Rogue/Druid'ler kapisiyor. Hunter devri kapanali oldu baya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Resto nası GG ? ayı formundamı heallıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Travel form falan kaçarlerken işte, veya Feral Charge kullanırken falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 heyvan formlarındayken zaten shapeshift yaparak nerdeyse her tür CC den kurtuluyorlardı.Bi tür CC yi yeseler çokmu ? bide şeyi merak ediyorum,heyvan formudayken trinket kullanılıbiliyormu? eğer kullanılıyorsa less QQ derim.Kullanılmıyorsada umrumda deil dorusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Burda ağlayan yok ki? Sordun, söyledik :) Ayrıca trinket kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar