solidhammer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Scare Beast: The range on this spell has been increased to 30 yards and it is now instant cast. Talent: (Restoration)- Natural Perfection will no longer proc by normal melee attacks Source: http://www.worldofwarcraft.com/patchnotes/test-realm-patchnotes.html Vatana millete hayırlı olsun 2k ratingi unutun artık druidler, zaten speedide nerflenmişti gg.
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 yine yapılır korkmayın hep hunter mı gelicek karşınıza.
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 kaybolan ratingleri tazminat olarak vermezlerse conan'a gidiyorum :P bu kadar ağır işleyen denge getirme süreci görmedim, milyonların oynadığına şahit ister.
solidhammer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 SoulCube said: yine yapılır korkmayın hep hunter mı gelicek karşınıza. ne hunterı be asıl problem meleelerde yakaladımı 2 vuruşta gg artk zaten yakalamayı kolaylaştırdılar ben(rogue) warrior arkla giriyorum 2v2 fantezisine 1.8k lardayız druid healerlı takımlarda nerdeyse hiç kaybetmedik. (undead shadow pri ve locklar zorluyo:( fear blind ccsini yemiyolar) Edit: Talent: (Restoration)- Natural Perfection will no longer proc by normal melee attacks
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 hunterlara verilen 1 skille druidler gg?
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 "GG" den ziyade daha çok "obarey tey tey artık bizim de şansımız var"
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 allahtan priestin Focused Will talentini böyle değiştirmediler. veya adamlar değiştirir druid olayından sonra.
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Nasıl olsa hepsi SKILLED birşey olmaz X(
solidhammer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ohyeah said: hunterlara verilen 1 skille druidler gg? alla alla şakamasınız siz asıl olay o değil melee critlerde artık %15 hasar düşürüen skilleri açılmıycak yazıyo orda l2read. Hunterdan ziyade meleeler tenhada sıkıştırdımı artık kaçma şansları kalmıycak ki zaten 4 parça pvp setinden gelen speed buffı nerflenmişti hatırlatma ...
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 solidhammer said: Scare Beast: The range on this spell has been increased to 30 yards and it is now instant cast. lolalolz
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 arcane said: Değişmez çünkü RMP kalplerde <3
Fly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 yeni pvp tecrübesi edinmeye başlamıştım ki soğudum yine oyundan sdfs
keldron Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Solid said: alla alla şakamasınız siz asıl olay o değil melee critlerde artık %15 hasar düşürüen skilleri açılmıycak yazıyo orda l2read Orada sadece normal melee cirtlerinden bahsediyor.Heralde adamlar druidi white attackla kesmicel.Droodlar zaten gereginden imba bi karakter;fakat 2k yalan falan hikaye.Druid her bracketda rahatlıkla 2k görür.Ben de druidle oynuorum ve ne pislik bi class oldukları malum tabii oynayabilene.
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Anlamadığım birşey var. Pvp de herşey 10 sn değilmi? Paladinin attığı hızı %100 e düşürme debuff ı neden 20 saniyeden fazla?
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Birde bliz amcanın pvp yi dengelemeye çalıştığına inanıyorum! Herkez ROGUE olsun istiyorlarki eşit olsun :D
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 * Jewelcrafting o Brilliant Glass no longer requires a forge. o Brilliant Glass now has a small chance to make an epic gem. o Quick Dawnstone, Reckless Noble Topaz, Forceful Talasite are now all available at the Quel’danas gem vendor. ^^ eheheh imba
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Hunter dedigin classin 2 v 2'de is yaptigi yuksek ratinglere cikabildigi esi zaten Druid. Bir sey degismez. Zaten top ratingde Warrior/Druid, Rogue/Druid'ler kapisiyor. Hunter devri kapanali oldu baya...
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Resto nası GG ? ayı formundamı heallıyorsunuz?
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Travel form falan kaçarlerken işte, veya Feral Charge kullanırken falan :p
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 heyvan formlarındayken zaten shapeshift yaparak nerdeyse her tür CC den kurtuluyorlardı.Bi tür CC yi yeseler çokmu ? bide şeyi merak ediyorum,heyvan formudayken trinket kullanılıbiliyormu? eğer kullanılıyorsa less QQ derim.Kullanılmıyorsada umrumda deil dorusu.
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Burda ağlayan yok ki? Sordun, söyledik :) Ayrıca trinket kullanılıyor.
Öne çıkan mesajlar