Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanaltürk hakkında

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

said:
Bir avuç gözü kara 'deli gönül'ün, varlarını yoklarını ortaya koyup, inandıklarını dile getirip düşündüklerini söyledikleri, AKP'ye sert muhalefet yapılan, ama karşıt görüşlere de yer veren, birbirinden donanımlı ve yetenekli insanların, beş aydır maaş almadan, özveriyle çalıştıkları bir televizyon kanalı. Bir özelliği var: Çok seyrediliyor.

Vay sen misin etine buduna bakmadan AKP'ye kafa tutmaya kalkan dendi ve AKP İktidarı, küçücük Kanaltürk'ü 'bitirme' planında önce Maliye'yi kullandı. Onlarca müfettiş bir yıldır ablukaya aldı kanalı. Yetmedi, reklam verenlere tek tek telefon açtırıldı, gözdağı verdirildi.
Derken RTÜK sopası devreye girdi, dünya medya tarihine geçecekcezalar kesildi. Son darbeyi, üç gün boyunca reklam yasağıyla indirdiler. Neymiş efendim? Yolsuzluk ve Yoksulluk programında bir tekzip 20 saniye sonra döndürülmüş. Ama döndürülmüş, he m d e gecikmeden dolayı özür dilenerek bir kez daha döndürülmüş. Hiçbir biçimde cezayı hak etmiyor
Kanaltürk. Hele 20 saniyelik bir gecikmeye, üç günlük reklam
kesintisi, insafsız bir infaz!

İnfazcı niçin RTÜK? Çünkü Tuncay Molloveisoğlu, ki bence Uğur
Mumcu'dan sonra Türkiye'nin en iyi araştırmacı gazetecisidir, Yolsuzluk ve Yoksulluk programında Almanya'daki Deniz Feneri Derneği ve Kanal 7'ye yapılan baskınla tutuklanan yöneticilerini gündeme getirdi. Alman polisi,Deniz Feneri'nin 'yoksullara yardım' diye topladığı 14 milyon euro'nun kayıp olduğunu ve bu paradan 7 milyon euro'nun Kanal 7'nin Almanya şubesi
Euro 7'ye aktarıldığını tespit etmişti! Ama Tuncay Mollaveisoğlu
araştırmayı derinleştirince:

RTÜK başkanı Zahit Akman'ın Kanal 7'nin kurucuları arasında olup, bu görevinden ancak RTÜK üyesi seçildikten sonra 30 Eylül 2005'te ayrıldığıve... Kanal 7 hisselerini Alman polisi tarafından tutuklanan Deniz Feneri Derneği Başkanı Mehmet Gürhan'a devrettiği, iddiasına da ulaştı. He m d e belgeleriyle!

Belgelerle destekli bu iddia, CHP'li Milletvekili Emin Koç tarafından meclis gündemine taşındı ve Devlet Bakanı Beşir Atalay'ın önünde soru önergesi olarak duruyor.

Zahid Akman'ın RTÜK'ü, işte başkanına yönelik bu yolsuzluk iddiası yüzünden infaz ediyor, Kanaltürk'ü. Ve iddianın ucu kimbilir kimlere dayanıyor ki kaybolan 14 milyon euro'luk 'yoksul yardım' larında, AKP İktidarı da Kanaltürk batınca rahat bir soluk alacak... mı dersiniz ?

Fos büyüklük var, pos büyüklük var. AKP'ninki fos büyüklük.
Yoksa bu kadar korkar mıydı, küçücük Kanaltürk'ün posundan?

LÜTFEN BUNU BIR KAMPANYA HALINE GETIRELIM VE
ILETEBILDIGIMIZ KADAR COK KISIYE İLETELİM VE
BU PSIKOLOJIK SAVASI BECERIKSIZ iKTIDARA KARŞI BİZ KAZANALIM...

forwar mailleri kopyalayıp yapıştırmak huyum değildir ama bu haksızlıkta yuh dedirtti bana.

gerçi bilinmeyen şeyler değil bunlar,bir hatırlatma mahiyetinde koyalım yine de.
Sosyal ağlarda paylaş

o 3 trilyonun hesabini verdi tuncay ozkan

hepsini nfaturasi var unakitan in yalani bu

gecen sene ortaya atilan bir iddea gene atilmis KANALTURK UN UNAKITAN GIBI DOKUNULMAZLIGI OLMAMASINA RAGMEN hala hukiki bir islem baslatilamamis

agizda sakiz gibi tucnay ozkan 3 trilyon aldi

hani deliller nerde ?

aha elden verildi denen paranin faturalari

bok atmaninda bir limiti olur

eee kafa calismiyor
ergenekoncu deselerdi en azindan onun iddeanamesi bile hazir degil

boyle komik duruma dusuyorlar

Sosyal ağlarda paylaş

http://www.stargazete.com/index.asp?haberID=154882

said:
CHP’NİN 2004 ve 2005 yıllarında Kanaltürk’e aktardığı 4 trilyon liranın belgesi diye gösterilen 13 bölümlük CHP tarihi belgeselinin faturalarındaki şaibeler bitmiyor. Kanaltürk’ün Maliye incelemesinin başlatılmasının ardından apar topar hazırladığı faturalarda da birçok hata da yapıldığı ortaya çıktı. Faturaların seri numarası ile dahi oynanarak sahtecilik şüphesi uyandıran tahrifatlar yapıldığı görüldü. 2007 yılına ait iki adet faturanın üzerindeki adresler bile yanlış yazıldı.

EVRAKTA SAHTECİLİK YAPILMIŞ

CHP Genel Merkezi 2006’da Söğütözü’ndeki yeni binaya taşındığı halde, bundan tam bir yıl ve bir buçuk yıl sonra kesilen faturalar ‘Üsküp Caddesi No: 28 Çankaya/Ankara’ şeklindeki eski genel merkez adresine kesildi. Ayrıca 21.3.2007 tarihli faturanın seri numarasında tahribat yapıldığı görüldü. Faturanın 020356 olan seri numarasının üzeri, 000000 şeklinde çizildikten sonra altına 020940 olarak yeni numaraları girilerek değiştirildiği belirlendi. Uzmanlar, Maliye Bakanlığı’na tebliğ edilen bu seri numaralarının kesinlikle değiştirilemeyeceğini ve numara değiştirmenin sahtecilik kapsamına girdiğini belirtiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

asıl konu şu. bazı şeyleri kitabına uydurmak kolaydır. ilk çıktığında bu söylenti reklam içindi, şimdi belgesel. olabilir, eğer sözü edilen belgesel çekilmez, biz de görmezsek o zaman anlaşılır neyin ne olduğu? kaldı ki her halükarda bu kadar büyük bir meblağın ön ödeme olarak verilmesi maliyenin incelemesine konudur. ben ticari işletme sahibi olarak bir vergi yılı içersinde bu kadar büyük rakamlarda faturayı tabela şirketinin tekinden alsam, sözü edilen hizmet ya da ürün ortada olmasa ben bu faturalardaki meblanın kdvsini vergiden düşsem; maliyeden giderler "ne ayaksınız lan siz?" diye sorarlar. kanaltürk'e tabela şirketi demiyorum, herhangi bir firmadan bahsediyorum. şirket kurmak kolay bişe.

ayrıca viktor'un verdiği resimler bariz oynama yani, çok belli.

ulan faturalara baktım bi daha; kaşe bile yok üstünde. kaşe olmayan fatura resmiyeti olmayan faturadır. 4 sene önce ben bi denetime girdim, nelerden ceza yedim duysanız aklınız gider. o faturayı eğer gerçekten maliyeye beyan etmişlerse abow diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

nerden bileyim abi? maliye müfettişi olsam en azından bir soruşturma başlatırdım. kaldı ki ben bu ülkede hukuk devleti olduğuna falan inanmıyorum. şimdi konu akp(ci), chp(ci) konusuna gelmesin; ama aynı soru unakıtan ve oğlu için de sorulabilir.

düzen mi kalmış ki, çivisi çıkmış memleketin.
Sosyal ağlarda paylaş

merak etme maliyeciler zaten her gün kanaltürk'ün kapısında sabahlıyorlar.
iddia ettiğin gibi "eskiden X'ti şimdi dönüp Y yaptılar, öteki gün başka bişi yapıp kurtarmaya çalışırlar" durumu olsa, mevcut maliyeciler kapardı işi.

ha nedir olay, sadece radikal ve star gibi gazetelere dedikodu malzemesi yaratmaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

ya adamlar devletin parasıyla kanal alıyolar sonra belgeli olan şeylere laf ediyolar. deveye boynun eğri derken kendilerine bi bakmaları lazım ulan din iman sahibi geziyolar bide. gidip camilerde düğün yapsın bunlar helal olsun deyin üzerine. bide burda kanaltürk'e bok atanlar varya hayran kaldım size.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanaltürk konusunda bi usülsüzlük varsa sonuna kadar gidilsin, bulunsun ve gereken yapılsın.

Ama bir tarafta da Kanaltürk'ün zıt kutbu, sadece hükümete çalışan Kanal 7, Samanyolu, TGRT Haber ve 24 kanalları var.

Bu kanalların mali durumları nedir, hükümetle ilişkileri ne düzeyde, bunu bilmek de hakkımız.

Deniz Feneri'nin Euro 7'ye aktardıkları cumhurbaşkanlığı seçimi telaşında 3 günde hasıraltı edilmişti. O paraları insanlar fakirlere yardım edilsin diye vermişlerdi, hükümetin propaganda kanallarına aktarılsın diye değil.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:
Kanaltürk konusunda bi usülsüzlük varsa sonuna kadar gidilsin, bulunsun ve gereken yapılsın.

Ama bir tarafta da Kanaltürk'ün zıt kutbu, sadece hükümete çalışan Kanal 7, Samanyolu, TGRT Haber ve 24 kanalları var.

Bu kanalların mali durumları nedir, hükümetle ilişkileri ne düzeyde, bunu bilmek de hakkımız.

Deniz Feneri'nin Euro 7'ye aktardıkları cumhurbaşkanlığı seçimi telaşında 3 günde hasıraltı edilmişti. O paraları insanlar fakirlere yardım edilsin diye vermişlerdi, hükümetin propaganda kanallarına aktarılsın diye değil.

kanal 7 ve samanyolunun hükümetin yani akp le dogrudan alakası yoktur.
akp olmadan oncede bu 2 kanal muhafazakar veya aşırı muhafazakar kesimin kanalıydı.bunun aksini idda edecek biri varsa zaten kendini camdan atsın.
ama kanaltürk tam tersine tuncay özkanın propoganda kanalıdır.bunu VTR lerinde her programında görebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Erdoğan katar katar gezip üstüne birde kamu bankasından kredi kullandırıp damadına gazete televizyon alırken bir şey olmuyor. CHP bir kanalı destekleyince suç mu oluyor. Zamanında Turgut Özalın oğlu ANAP'ı desteklemek için TGRTyi kurmadı mı?

CHP yaptıysa iyi yapmış. Bana bir tane başka kanal söyleyin aynı kalitede yayın yapan?
Sosyal ağlarda paylaş

Kanaltürkü sevmem neden çünkü kanal 7 nin birebir aynısı hayır şu türkiyemde akp yalakası olmayan adam gibi bi kanal yok mu ?hani kimsenin yalakası olmayan gerektiğinde eleştiren bi kanal istiyorum çok mu zor bişey?

Ayrıca emin ol o 3 trilyon alınmış olsa akp bi kılıf bulur ve tuncay özkanı hapse attırırdı
Sosyal ağlarda paylaş

evet tuncay özkan başbakan olacak, milletvekili olacak propagandasını yapıyor. yahu adamın bi donu bi de takım elbisesi kaldı, atleti var mı bilmiyorum. çalışanlar maaş alamayacaklarını bile bile girdiler işe.

bir tarafta sanki yıllardır hükümetin propagandasını yapan aydın doğan medyasına (artık yapmıyor olabilir) yapılan devlet kıyaklarını es geçen şahıslar 3 milyon liraya celalleniyor. öbür tarafta milyar dolarlar dönerken nerdeydi bu adalet meleğiniz? ya da muhafazakar kanallara aktarılan yetimin hakkına neden sesinizi çıkaramadınız?

bir parti 3 milyon gibi komik bir rakamı hoşuna gittiği için, işine geldiği için verebilir bence, ahlak dışı değil. ama devletin kaynaklarıyla kendi işini yapana rüşvet vermek ahlak dışıdır, bunun bir açıklaması olamaz.

aciz insanlar bunlara inanmaz, çobanının her dediğine inanır memleketimde, umut yoktu ki zaten. ezilmiş kesim ezilmeye mahkum imiş demek ki, daha çok ezileceksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

becool said:
kanal 7 ve samanyolunun hükümetin yani akp le dogrudan alakası yoktur.

akp olmadan oncede bu 2 kanal muhafazakar veya aşırı muhafazakar kesimin kanalıydı.bunun aksini idda edecek biri varsa zaten kendini camdan atsın.
ama kanaltürk tam tersine tuncay özkanın propoganda kanalıdır.bunu VTR lerinde her programında görebiliriz.

Fark yapmaz, sonuçta AKP kurulduğu ilk dakikadan itibaren bitmiş Saadet'ten taze AKP'ye döndüler. Ölümüne desteklediklerini inkar edecek olan da atsın kendisini aynı camdan.
Benim merak ettiğim de senin ilk cümledeki iddian, nereden biliyorsun AKP ile bu kanalların arasında doğrudan bir bağ olmadığını, araştırıldı mı, Maliye bunu da denetledi mi?

Tuncay Özkan'ın propaganda kanalı olması da bişey ifade etmez, sonuçta Özkan tek bir kişidir, siyasi hiçbir kimliği yoktur. Eğer CHP ile maddi bir bağı tespit edilirse de gereği yapılsın zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...