Valeron Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Arkadaşlar bi LCD TV alma projem var ama pek anlamıyorum.Şimdi odamda normal bilindik tüplü 37 ekran Sony TV Var en aşşa 8 yıldır kullanıyorum artık yenisini almak istiyorum ama alacağım LCD de 650-700 kaat olcak maximimum.Şimdi odamda 19" LCD Monitörüm var,bu 19" alcaam LCD ler le bu monitörlerin birimleri falan farklı değil heralde,yani monitördeki 19" ile tv deki 19" aynı ? onun haricinde bu 19" , 20" , 22" LCD ler kaç ekran TV lere denk gelir ? ayrıca şu soruyuda sorucam ben TV alınırken biraz büyük olması taraftarıyım yani bu ufak LCD lerdede HD özelliği falan yok, acaba onun yerine gitsem paşa paşa 55 Ekran normal TV mi alsam diye düşünüyorum hem 250 YTL normal TV alırsanız bilemedin 300-400 YTL oluyor 55 ekran fiyatları. Yani kararsız kaldım küçük ama şık dursun diye sırf monitörümle aynı ekranda olan bi LCD mi yoksa daha büyük olsun diye bilindik TV mi ? yorumlarınızı çok merak ediyorum, şimdiden fikirleriniz içinde teşekkür ediyorum. Açıkcası çok garip oldum biraz bana yardımcı olun : ) Son Soru : 100 Hz olunca 60 Hz olunca veya 50 Hz olunca ne farkediyor tv ler arasında buda son ve mühim bir sorudur yanıt rica ediyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ee yanıt veren yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 17" 37 ekran 22-23" de 55 ekran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 1" = 2,54 cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 19 inç monitörle 19 inç tv aynı olur tabii ki de hehehe. sonuçta inç bu, ölçü değişmez. sadece şu var, 19 inç widescreen ile 19 inç 4:3 tv'ler yükseklik olarak aynı değildir. Yani eski tip 19 inç bilgisayar monitörleri epey büyükken, 19 inç widescreen monitörler, çok daha minik kalmaktadır. burdaki esas nokta widescreen kısmıdır. yani odanda 37 ekran 4:3 bir TV'den boyut olarak memnunken, 37 ekran ama widescreen bir LCD TV alırsan, aynı memnuniyeti elde edemeyebilirsin. Benim konuyla ilgili tavsiyem, televizyonunu değiştirmemen olacaktır. LCD'lerde siyah renk sorunu var, ve Sony bile alsan normal TV yayınlarında gözünü çok rahatsız edebiliyor. Tüplü müplü eski meski tamam ama LCD'den daha iyi renk ve görüntü kaliteleri var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Doğru. Samsung 226BW'de beni rahatsız eden tek şey siyah renk sorunu. Siyahlar siyah değil, koyu grimsi. O fiyatlardaki bütün LCD'lerde aynı sorun var. Siyahları adam gibi gösterebilen özel bir tüp falan var mı? İlerde LCD'lerde kalkacak mı bu sorun? Ben alıştım artık ama adam gibi siyah da olsa tapcam nerdeyse monitöre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 o-led ile 1.000.000/1 contrast, siyahlar tam siyah. ya da sed-screen leri bekleyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ho$, o led de en erken 2010 a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 normal 19" LCD TV lerde mi bu siyah sorunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar