senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 nazo reklamı efsanedir var mı nazo gibisi? daha iyisi meyvenin kendisi... sdfsdf bide dabi dabi mısır çerezi vardı spastik bi cocuğu oturtmuşlar çerezle birlikte parmaklarını da yiyodu...
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 senko said: lol iki kere çıkıo nedense... TV'de birer reklam arayla 7 kere çıkıp (bir iki kere başıma geldi) deli eden bi reklamın burda 2 tae çıkması gayet normal :D
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 DABİ DABİ ŞİT! bu nası reklam yaa. bu kadar manasız bu kadar anlamsız bi reklam. tek amacı reklam yayınlayanlara fazladan para kazandırmak belli ki. hay allahım. çocuk koy. solist getir şarkı ürettir record.
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 VARMI NAZO GİBİSİ? DAHA İYİSİ MEYVENİN KENDİSİ. Dünyanın en iyi reklamıdır.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ege bal ne ya? yiyınız ne? arııı vız vız vız ne? gerçek bal kim?
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Yedigün mojo kendisi de fail,reklamı da.Ben reklamı ilk izlediğimde biri yapmış youtube'a koymuş sandım.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Egebal reklamı harbi harbi KanalD de oynadı hee. Ya kanalın da bi gururu olur kardeşim, o kadar makina çalışıyor orada onların da bi gururu var böyle aptal saptal şeyler oynamasın ya. Herhalde çok para verdiler. Iyy. İvvenç. Bi sonraki reklam da çok amatör gerçekten, aynısını ben de çekerdim yani. Bi de reklam ajanslarına bunlar için para vermiolar mı... Mojo deenn içecek te harbi fail bu arada denemeyin
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 _Mikael_ said: Küfür edeyim mi nolur?! Estapitipiti kelimesinden sonra hiç bu kadar sinir bozucu birşeye denk gelmemiştim.
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 http://www.aksiyon.com.tr/detay.php?id=27698
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu hortlatayım. Yeni Trident reklamı diyorum, başka da bişi demiyorum.
unK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Laorx said: ajdarı şimdi anladım, ajdar bu reklamdan sonra kafayı çizmiş ve aynen böyle kalmış.
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 kingpin said: ginaly said: reklamın iyisi kötüsü olmaz. çok kötü diye topik açtın, posta'nın, avivasa'nın reklamı yapılmış oldu. nazo soğuk. var mı nazo gibisi? bu reklamın iyisi kötüsü muhabbetinede bitiyorum ha ddsfa kötü reklam işte, kötü izlenim bıraktı, zaten adı da falso. alacağım yoktu hiç almam artık dds. len reklam sadece satın alman için mi? adamlar marka değeri kasıyo belki ne biliyon sdfs marka değeri listesi 2015 said: 1) Google 2) CocaCola 3) Nazo İçecek San.Tic.Ltd.Şti.
Öne çıkan mesajlar