Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bank Asya 1.Ligi

Xobalt

Öne çıkan mesajlar

1 Antalyaspor 31 14 15 2 57
2 Sakaryaspor 31 15 10 6 55
3 Kocaelispor 31 16 7 8 55
4 Eskişehirspor 31 15 8 8 53

Puan durumu böyle ve son 3 haftaya giriliyor. Es-Es maalesef son haftalarda çok puan kaybettik ama hala umudum var ilk 2 için.

Bu haftaki maçlar:

Antalyaspor - Diyarbakırspor
Sakaryaspor - İstanbulspor
Eskişehirspor - Orduspor
Kartalspor - Kocaelispor

Maçların hepsi yarın saat 14.00 da.

Diyarbakır 7.sırada ve play-off için savaş veriyorlar. Antalya'dan puan alabilirler.

Sakaryaspor, küme düşen İstanbul'u rahat geçer.

Kocaeli ligde amacı kalmayan Kartal'ı yener.

Es-Es im de play-off mücadelesi veren Ordu ile karşılaşıyor. Çok zor olacağı kesin ama kazanmaktan başka çare yok. Bu maçtaki puan kaybı ilk 2 için şansların tükenmesi anlamına gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
eskişehirspor'u hiç istemiyorum ben kendilerini üstün sanan bi taraftar grupları var bide fener düşmanları durup dururken sinirlerimizi bozucaklar.

İste veya isteme, geliyoruz...

Laf attığın taraftarımız da Türkiye'nin en iyi taraftarlarından. Haa sen gidip 100 kişiye oynanan İ.B.B, Kasımpaşa, Ankaraspor, Gençlerbirliği, Oftaş maçlarını falan izlemek istersen başka.
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
1. lige çıksnı sivas gibi şampiyonluğa oynasın eyvallah tek kelime etmem ama boş boş fanatiklik sadece mide bulandırır sinir bozar.

O kadar kolaydı şampiyonluğa oynamak. 3 büyüklerin bütçeleri kat kat iyiyken, en rezil yaşadıkları sezonu bile 4-5.bitiren üç büyükler varken, Kayseri gibi son yıllarda istikrar yakalmış bir takım varken, Sivas gibi bu yıl çıkışa geçmiş bir takım varken, Bursaspor ve Ankaragücü gibi zaman zaman iyi çıkış yakalayan takımlar varken, lige yeni çıkacak olan Eskişehir'den bunu beklemek abes.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...