Xobalt Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 1 Antalyaspor 31 14 15 2 57 2 Sakaryaspor 31 15 10 6 55 3 Kocaelispor 31 16 7 8 55 4 Eskişehirspor 31 15 8 8 53 Puan durumu böyle ve son 3 haftaya giriliyor. Es-Es maalesef son haftalarda çok puan kaybettik ama hala umudum var ilk 2 için. Bu haftaki maçlar: Antalyaspor - Diyarbakırspor Sakaryaspor - İstanbulspor Eskişehirspor - Orduspor Kartalspor - Kocaelispor Maçların hepsi yarın saat 14.00 da. Diyarbakır 7.sırada ve play-off için savaş veriyorlar. Antalya'dan puan alabilirler. Sakaryaspor, küme düşen İstanbul'u rahat geçer. Kocaeli ligde amacı kalmayan Kartal'ı yener. Es-Es im de play-off mücadelesi veren Ordu ile karşılaşıyor. Çok zor olacağı kesin ama kazanmaktan başka çare yok. Bu maçtaki puan kaybı ilk 2 için şansların tükenmesi anlamına gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 eskişehirspor'u hiç istemiyorum ben kendilerini üstün sanan bi taraftar grupları var bide fener düşmanları durup dururken sinirlerimizi bozucaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 adamınbiri said: eskişehirspor'u hiç istemiyorum ben kendilerini üstün sanan bi taraftar grupları var bide fener düşmanları durup dururken sinirlerimizi bozucaklar. İste veya isteme, geliyoruz... Laf attığın taraftarımız da Türkiye'nin en iyi taraftarlarından. Haa sen gidip 100 kişiye oynanan İ.B.B, Kasımpaşa, Ankaraspor, Gençlerbirliği, Oftaş maçlarını falan izlemek istersen başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Harbiden ya bir göztepe gelsin, es es gelsin, antalya gelsin. harbi lige renk getiren takımlar bunlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 @xobalt ya yürü git:D işsiz güçsüz tayfa canı sıkılınca holiganlık yapıyo o mu taraftarlık geçiceksin onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 es-es'lere anca fenerli laf atar. yol alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Alayına Texas B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 bizim köyün takımı var güvenspor diye onlarda fena değil en son 3. lig bilmem ne katogarisine çıkmıştık ahefuaehuaehfuahef:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 adamınbiri said: @xobalt ya yürü git:D işsiz güçsüz tayfa canı sıkılınca holiganlık yapıyo o mu taraftarlık geçiceksin onu. Daha birşey demiyorum. Es-Es çıkarsa lige göreceğiz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 1. lige çıksnı sivas gibi şampiyonluğa oynasın eyvallah tek kelime etmem ama boş boş fanatiklik sadece mide bulandırır sinir bozar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 adamınbiri said: 1. lige çıksnı sivas gibi şampiyonluğa oynasın eyvallah tek kelime etmem ama boş boş fanatiklik sadece mide bulandırır sinir bozar. O kadar kolaydı şampiyonluğa oynamak. 3 büyüklerin bütçeleri kat kat iyiyken, en rezil yaşadıkları sezonu bile 4-5.bitiren üç büyükler varken, Kayseri gibi son yıllarda istikrar yakalmış bir takım varken, Sivas gibi bu yıl çıkışa geçmiş bir takım varken, Bursaspor ve Ankaragücü gibi zaman zaman iyi çıkış yakalayan takımlar varken, lige yeni çıkacak olan Eskişehir'den bunu beklemek abes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 körfez geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 eskişehir gelsin de sergen süper ligde oynasın yine hehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 inşallah çıkamaz eskişehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Antalyaspor 0-1 Diyarbakırspor Sakaryaspor 1-2 İstanbulspor Kartalspor 1-2 Kocaelispor Eskişehirspor 2-1 Orduspor 1 Kocaelispor 32 17 7 8 58 2 Antalyaspor 32 14 15 3 57 3 Eskişehirspor 32 16 8 8 56 4 Sakaryaspor 32 15 10 7 55 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 kocaeli, antalya, eskişehir gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 körfezim yaptı yapacağını , geri kalan maçlarıda alır geliriz TSL ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 kocaelisporun kesinlikle sivas falan gibi iğrenç takımların yerine süper ligde olması gerekiyor. bence asıl saçma olan ankara'dan bu kadar çok takımın oynuyor olması. bi kaçı gitsin bu sene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 antalyanın kalan maçları kolay. 1 beraberlik 1 galibiyet alsa 2 olarak gelicek.es-es le kocaeli 2 de 2 yapamaz. forza akrep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Eskişehir çıksın da dibimde stad,Gs maçlarına falan giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Mumu said: kocaelisporun kesinlikle sivas falan gibi iğrenç takımların yerine süper ligde olması gerekiyor. bence asıl saçma olan ankara'dan bu kadar çok takımın oynuyor olması. bi kaçı gitsin bu sene de. sivas niye igrenc ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Mumu said: kocaelisporun kesinlikle sivas falan gibi iğrenç takımların yerine süper ligde olması gerekiyor. bence asıl saçma olan ankara'dan bu kadar çok takımın oynuyor olması. bi kaçı gitsin bu sene de. ben sana alan yetkilisi olamazsın demedim adam olamazsın dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 forza es es onaları artık birinci ligde görmek istiyoruz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 amanın amanın kocaeli birinci lig yolunu yarılamışş.. Hodri meydan diyorum başka bişşey demiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 HODRİ MEYDAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar