Namessar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Sam said: evet, çok feci örnekler de var. benim ilk oynadığım oyun sandığım boulder dash ben iki yaşındayken satışa sunulmuş mesela. (:P) sinclair 48k da oynardik biz onu :P ulan ne karincaydi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ya boulder dash değil sanırım şimdi tekrar düşündüm de, zira bizim evde bu konsolda (sanırım bu ama philips markalıydı) kovboy veya mancınık oyunlarından birini oynamış olabilirim: (hatta belki space invaders!) magnavox odyssey2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 98 gerçekten pek çok güçlü oyunun piyasa çıktığı yıldı ama hiç birşey olmasa gene gönüllerin şampiyonudur;çünkü STARCRAFT geldi. son 5 senedir oyun falan oynadığım yok pek ama STARCRAFT tam anlamıyla bir devrimdir, tam anlamıyla pc de bir oyun niye daha keyifli olamaz sorusunun cevabıdır. sene 98 haziranında balkona atılmış bir pc'de landan STARCRAFT oynamanın tadı tam tamına 3.5 milyar dolar değerindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 hiç birini okumadım; ilk sayfadaki satışlı kıyaslamalı mesajdan sonra. buna göre, dünyayı kurtaran adam diğer bütün yabancı filmlerden iyi diyebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Red Alert 2 ve Diablo I'in çıktığı yılın benim için çok özel bir yeri vardır. İlk CD-ROM sürücülü, renkli ekranlı ve fareli PC'mi almıştım. Red Alert 2'yi üç dört gün boyunca deliler gibi oynamıştım. Uyku ve yemek molası hariç ara vermemiştim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ohoo, uyku ve yemek molası yerdiysen sayılmaz. (:P) hearts of iron üç gün sanıyorum uyumadan oynamıştım. yorgunluk artık hissetmediğimden neyse ki zorla yatırdılar ehu. uyarı: bunu sakın evde denemeyin. :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Kaede tek tek resim koymaktansa kaynağı koy, tüm oyunlara topluca hakaret et, biz de rahatlayalım. stress oluyor insan böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Sam said: hearts of iron üç gün sanıyorum uyumadan oynamıştım. ahaha! chessmaster'ı pataklamadan önce mi sonra mı yaptın bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Sam said: ohoo, uyku ve yemek molası yerdiysen sayılmaz. (:P) hearts of iron üç gün sanıyorum uyumadan oynamıştım. yorgunluk artık hissetmediğimden neyse ki zorla yatırdılar ehu. uyarı: bunu sakın evde denemeyin. :? OHA 2005 şubatında WoW çıkınca buna benzerini yaptım, işin kötü yanı beni zorla yatıracak kimse de yoktu. Sonra dedik bu böyle olmaz arkadaşla vardiyalı uyu/yat yaparak devam ettik haha :< Bone said: Kaede tek tek resim koymaktansa kaynağı koy, tüm oyunlara topluca hakaret et, biz de rahatlayalım. stress oluyor insan böyle Haha veriyim de sende kullan dimi ? Çök dizlerinin üstüne dilen belki düşünürüm ^_^ Öyle belli bir sitesi yok valla 4chan da gezerken rastlayıp kaydettiğim 2 resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 stress olmamın nedeni, laf söylüycem, ağzımı tutmaya çalışıyorum. half-life, quake, veya ne biliyim sanitarium için de aynı resimleri koyarsın kalp krizinden giderim diye de korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Gallant said: Liste konsol agırlıklı olmus ama konsolu domine eden oyunlar yokki, adamlar mario bros tan, sonic ten resmen para almışlar yahu listeyi yaparken. mario çok tutulan bir oyun aslında. smack down bros mudur nedir gamerleri peşinden koşturtan bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Cons said: uo yu koymamışlar itler şerefsizler ulan,uo konulmaz mı lan listeye,rargh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 vidyoda ne anlatiolio youtube banlı olduğu için izleyemedim ama oyun sektörü topu topu 20yıllık değil mi? 20yılın en iyi 10yılı mı olur yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 40 yıl olacak yakında sanayiye dönüşeli.. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar