Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vakit yazarı küçük kıza tecavüzden gözaltında...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vakit yazarı küçük kıza tecavüzden gözaltında
Vakit Gazetesi yazarı 78 yaşındaki Hüseyin Üzmez, 14 yaşındaki L.Ç.'ye tecavüz suçlamasıyla dün akşam Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde gözaltına alındı.

Bursa'da 9 Ocak 2003 tarihinde Nilüfer Evlendirme Dairesi'nde, kendisinden 50 yaş küçük hafız Ayşe Yılmaz'la nikah masasına oturan ve uzun süredir aşırı dinci Vakit Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapan Hüseyin Üzmez, küçük yaştaki kıza tecavüz ettiği ihbarı üzerine dün 23.30 sıralarında Mudanya'da gözaltına alındı.

İnegöl İlçesi'nde oturan 14 yaşındaki L.Ç.'ye tecavüz ettiği iddia edilen Hüseyin Üzmez'le birlikte küçük kızın annesi ve babasının da Mudanya Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Katıldığı televizyon programlarında kavgacı uslubuyla tanınan Hüseyin Üzmez'in sorgusu devam ederken, bugün Mudanya Adliyesi'nde hakim karşısına çıkarılması bekleniyor.

KAYINPEDER KARŞI ÇIKMIŞTI
Hüseyin Üzmez'in 5 yıl önce Bursa'da nikah kıydığı kendinden 50 yaş küçük Ayşe Yılmaz'ın ailesi bu evliliğe karşı çıkmış ve nikaha gitmemişti.
Bursa'nın Arabayatağı Mahallesi'nde kuruyemişçilik yapan kayınpeder Mustafa Yılmaz sonradan bu evliliği onayladıklarını, "Peygamber Efendimiz de Ayşe anamız 9 yaşındayken evlenmişti. Kızımın evlenmesine ilk zamanlar karşıydım ama sonradan normal karşıladım" demişti.

ÜZMEZ KİMDİR?
Hüseyin Üzmez, ilk silahlı sağ eylemcisi. 22 Kasım 1952 tarihinde, lise son sınıf öğrencisiyken, ‘‘Allah düşmanı'' dediği Vatan gazetesi sahibi ve başyazarı Ahmet Emin Yalman'a 6 el ateş etti, ‘öldü' diye bıraktı. ‘‘Öldürmeye teşebbüs'' suçundan 10 yıl tutuklu kaldı. Cezaevinden çıktıktan sonra lise ve hukuk fakültesini bitirdi. Özal hükümetinde Sağlık Bakanı Mehmet Aydın'ın özel müşaviri oldu. Milliyetçi Çalışma Partisi'nin genel başkan adayı oldu. Can Pazarı adlı aşk romanının aynı zamanda kahramanı olan Hüseyin Üzmez, üniversite öğrencisi ile yaşadığı aşkı romanlaştırdı.
kaynak (mynet )

Bursada yaşadığım için bu haberi sizlerle paylaşmak istedim. Umarım bursada yaşayan birileri vardır. Yazık bu topluma yazık zihniyete.
Mesaj tarihi:
Kafadan sapık...
En fazla "namus! mahrem! höt haram! cinsellikte neymiş!..."
diye bağrınan bu heriflerin en sapık çıkmaları sanırım cinselliği bu kadar bastırmalarıylada doğru orantılı.

Ama Vakit gazeteside ayrı bir vaka. Bir haber;

Yas yerine içkili eğlence
Türkiye'yi derinden sarsan 21 Ekim'deki Dağlıca baskınında 13 asker şehit edilmesinden 70 gün sonra Dağlıca Taburu'ndaki rütbelilerin yılbaşı partisi verdiği iddia edildi. Başta tabur komutanı Yarbay Onur Dirik olmak üzere subayların ellerinde içki kadehlerinin olduğu, müzik eşliğinde oynadıklarını gösteren bir video ortaya çıktı.

haberin yorumları zati ayrı bir komik. Dinsizlik, vatan hainliği suçlamaları, hakaretler almış başını gitmiş.

Açıkçası Türkiyede herhangibir vakaya biz ak diyorsak, onlar kara diyor. Hoş bizim normal dediğimizede kara diyorlar ya. Bir noktada ilginç bir durum, her olaya tamamen zıt bir bakış açısıyla yaklaşabilmek. Ve her iki tarafında kendi düşüncesinin tek doğru olduğunu düşünmesi.
Mesaj tarihi:
bu işin sonunu çok merak ediyorum. komplo çıkmazda tecavüz ettiği ortaya çıkarsa vakit nasıl kıvıracak. bunun tersi olarak cidden komplo olduğu(bence düsük bi ihtimal ama hepimize bir gun lazım olacak olan adalet e ve demokrasiye guvenmeliyiz ve nihai kararı beklemeliyiz) ortaya çıkarsa kartel medya nasıl kıvıracak.

Bu arada bu zat kendisinin şeriatçı olduğunu, laiklige inanmadıgını demokrasi diye bir kavramın olmadığını savunuyordu. turkiye kendi hayalindeki ulke olmuş olsaydı kendisi şuanda taksimde akşam soğugunda bir ipin ucunda sallanıyor olacaktı.

Neymiş efendim adalet dediğin dinle inançla dağıtılmaz evrensel hukuk ve demokrasi ile dağıtılır. Inanç insanların kalbindedir ve boyle kalmalıdır. Kimse kimsenin ahlak bekçisi namus kalkanı değildir.
Mesaj tarihi:
sg-1 said:
http://www.vakit.com.tr/ 'ye göre olay komploymuş.

gazeteleri "üye olman lazım!" diyor haberi okumak için..

yok bu olayı değil iran'da muhafazakarların zaferi! olarak lanse edilen haberi okumak istiyordum ben..
Mesaj tarihi:
mani said:
bu işin sonunu çok merak ediyorum. komplo çıkmazda tecavüz ettiği ortaya çıkarsa vakit nasıl kıvıracak. bunun tersi olarak cidden komplo olduğu(bence düsük bi ihtimal ama hepimize bir gun lazım olacak olan adalet e ve demokrasiye guvenmeliyiz ve nihai kararı beklemeliyiz) ortaya çıkarsa kartel medya nasıl kıvıracak.

adam girmiş zaten içeri, daha ne sonucu olsun ehuh :p
  • Yeni Oluştur...