Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fast and Furious (2009)

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

arış/araba filmi izlerken 100 derecelik viraja 160'la gelinip 10 metre kala fren yapılıp hiç sorunsuz dönülmesi ve 5 saniyede 160'a geri çıkılması, 15 metre yükseğe zıplayıp 60 derece açıyla asfalta çakılıp hiçbirşey olmadan devam edilmesi, kafa kafaya giderlerken sebepsizce birbirlerinden ileri atılıp durmaları, gerçek dışı double clutch aksiyonları vs. beni tatmin etiyor

O kadar çok kişi ilk filmi beyendiğine göre onları da tatmin ediyor olmalı.

Ayrıca daha önce dediğim gibi bir filmin gerçekçi olması onu güzel filim yapmaz. Sonuçta ne kadar ilk filim gerçekçi değil desende, Tokyo Drift'in başarısız bir filim olduğu gerçeğini değiştirmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Yarış/araba filmi izlerken 100 derecelik viraja 160'la gelinip 10 metre kala fren yapılıp hiç sorunsuz dönülmesi ve 5 saniyede 160'a geri çıkılması, 15 metre yükseğe zıplayıp 60 derece açıyla asfalta çakılıp hiçbirşey olmadan devam edilmesi, kafa kafaya giderlerken sebepsizce birbirlerinden ileri atılıp durmaları, gerçek dışı double clutch aksiyonları vs. beni tatmin etmiyor

e o filmin de olayi o demek ki.

blood opera (gun-ho da diyorlardi sanirim) vardir mesela, olayi sirf aksiyondur. gercekci olup olmamasi degil, tek mesele seyirciyi gaza getirmektir.
yeni orneklerden shoot'em up vardir mesela.
gercekci bir kavgada bir adamin o kadar olayda kevgire donmus olmasi gerekirken, kahramanimiz hoplayip ziplar cift tabancayla dusmanlari haklar.

fast and furious da boyle birseydir, dertleri gercekcilik degildir. oyledir.
Sosyal ağlarda paylaş

^^ShadowSong^^ said:
3.filmi ostsi çok güzeldi,hele dj shadowun parçası filan.
filmler olarakta 2.si dışında sevmiştim

+1
3. filmin kamera arkasını da OST'unu hayli sevmiştim. 3. filmi sevmeyenler filmi bir de DVDsinden kamera arkası belgeseli ile izlesinler.

İlk filmde Watch Your Back şarkısı hayatımı değiştirmiştir. Michelle Rodriguez'i ilk kez o filmle sevdim.

Askerliğimi yaptığım yerde de hoparlorden İstiklal Marşı'ndan çok Ludacris (Act A Fool) çalıyorlardı. Kısacası söylemek gerekirse OST'u kötü tek FF filmi görmedim.

Ama şunu itiraf etmem lazım, cidden 2 Fast 2 Furious serinin en kötü filmiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...